Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от indzaghi »

Пълна тишина във форума.Това означава,че колегите или вече празнуват,или скобара върви яко.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Скобар бол пичове:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Скобари нанаиси вчера спирах на Бело поле на разузнаване на 50 човека 15 скобара.От сутринта до 15и30 тогава минах.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Martin Mihailov написа:Скобари нанаиси вчера спирах на Бело поле на разузнаване на 50 човека 15 скобара.От сутринта до 15и30 тогава минах.
Е да ама реката не е само на Бело поле:)

Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

DJONI RINGO написа:
Martin Mihailov написа:Скобари нанаиси вчера спирах на Бело поле на разузнаване на 50 човека 15 скобара.От сутринта до 15и30 тогава минах.
Е да ама реката не е само на Бело поле:)
Знам давамго като инфо за скобарджиите ас сьм нагоре срещу течението.
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Днес връщайки се от Самоков видях само 3 колеги под новия мост имаше пуснати живарници в реката и сигурно са хванали по нещо. Не съм спирал и незнам каква е била хавата. Реката леко паднала ми се стори, но със същия сив цвят. Ако някой има инфо от Вуковски мот да драсне нещо на ЛС, че утре може и да им се спусна натам. Благодаря предварително!!! Наслука на всички! :drinkers:
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Малко от Бл-град.
Нивото ниско и според някои пада още, през деня мътиха от Бистрица.
Повечето колеги - капо.
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

DJONI RINGO написа:Скобар бол пичове:)
Джони, да не са кълвали на парашутки :lol:

Приятели са пообиколи днес от Бобошево до Симитли : пролетно време, задрямали колеги, отделни скобарета тук - там, с една дума качествена греда. Не завали ли сняг, не чакайте свирещи аванси :wink:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

mrenka написа:

Приятели са пообиколи днес от Бобошево до Симитли : пролетно време, задрямали колеги, отделни скобарета тук - там, с една дума качествена греда. Не завали ли сняг, не чакайте свирещи аванси :wink:
Не ги разбирам парашутите-добър съм на плувка;) Аз имам друго инфо от сряда и четвъртък ама изглежда вашето е по актуално ;)

blashko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blashko »

реката е меко казано бистра :)
Лалала
Аватар
Jumpi
фен клуб-скобар

Мнение от Jumpi »

Събота и неделя от пресевната на доло кал, мътилка. Невестино пусто място, или мине някой погледне и продължава на доло. Риболов да кажем никакъв случайно нещо ако се закоси. Тоав е моето наблюдение така е вече повече от месец. Не се спира преди поне замътваше от следобяд сега е целодневно кал.
Изображение
Аватар
ACTEPA
новобранец
новобранец

Мнение от ACTEPA »

mrenka написа:

Човече, не се доверявай много на приятелите си, защото информацията която са ти дали няма нищо общо с истината. От началото на декември не е спирала да кълве рибата. Който си може ги лови. Останалите обикалят по реката.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

ACTEPA написа: Човече, не се доверявай много на приятелите си, защото информацията която са ти дали няма нищо общо с истината. От началото на декември не е спирала да кълве рибата. Който си може ги лови. Останалите обикалят по реката.
Хората не само че са ми верни другари и сме на един акъл, но и признават единствено и само струмския скобар, с други риби не се занимават. В тая дисциплина са далеч по - добри от мен, така че им гласувам доверие с две ръце.
Може да имаш две кълванета и една извадена риба за цял ден, но това не е риболов.
Аватар
ACTEPA
новобранец
новобранец

Мнение от ACTEPA »

mrenka написа: Хората не само че са ми верни другари и сме на един акъл, но и признават единствено и само струмския скобар, с други риби не се занимават. В тая дисциплина са далеч по - добри от мен, така че им гласувам доверие с две ръце.
Може да имаш две кълванета и една извадена риба за цял ден, но това не е риболов.
Не ми е работа да ти отварям очите, но инфото ти не отговаря на истината.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

mrenka написа:
ACTEPA написа: Човече, не се доверявай много на приятелите си, защото информацията която са ти дали няма нищо общо с истината. От началото на декември не е спирала да кълве рибата. Който си може ги лови. Останалите обикалят по реката.
Хората не само че са ми верни другари и сме на един акъл, но и признават единствено и само струмския скобар, с други риби не се занимават. В тая дисциплина са далеч по - добри от мен, така че им гласувам доверие с две ръце.
Колега Мренка,не оспорвай моя информация,защото това което казвам е истина-скобар се лови доволно! Колегата Астера ти го каза също доста точно! Може би другарите ти са не чак такива скобарджии,че да дават реална оценка на риболова! Пак се повтарям :СКОБАР БОЛ,че дори и по Кюстендилско е имало човек със 17 риби!

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”