Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Пълна тишина във форума.Това означава,че колегите или вече празнуват,или скобара върви яко.
-
- фен клуб-скобар
Скобар бол пичове:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Martin Mihailov
- учете се от него
Скобари нанаиси вчера спирах на Бело поле на разузнаване на 50 човека 15 скобара.От сутринта до 15и30 тогава минах.
-
- фен клуб-скобар
Е да ама реката не е само на Бело поле:)Martin Mihailov написа:Скобари нанаиси вчера спирах на Бело поле на разузнаване на 50 човека 15 скобара.От сутринта до 15и30 тогава минах.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Martin Mihailov
- учете се от него
Знам давамго като инфо за скобарджиите ас сьм нагоре срещу течението.DJONI RINGO написа:Е да ама реката не е само на Бело поле:)Martin Mihailov написа:Скобари нанаиси вчера спирах на Бело поле на разузнаване на 50 човека 15 скобара.От сутринта до 15и30 тогава минах.
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Днес връщайки се от Самоков видях само 3 колеги под новия мост имаше пуснати живарници в реката и сигурно са хванали по нещо. Не съм спирал и незнам каква е била хавата. Реката леко паднала ми се стори, но със същия сив цвят. Ако някой има инфо от Вуковски мот да драсне нещо на ЛС, че утре може и да им се спусна натам. Благодаря предварително!!! Наслука на всички! 

-
- ще става разбирач
Малко от Бл-град.
Нивото ниско и според някои пада още, през деня мътиха от Бистрица.
Повечето колеги - капо.
Нивото ниско и според някои пада още, през деня мътиха от Бистрица.
Повечето колеги - капо.
Джони, да не са кълвали на парашуткиDJONI RINGO написа:Скобар бол пичове:)

Приятели са пообиколи днес от Бобошево до Симитли : пролетно време, задрямали колеги, отделни скобарета тук - там, с една дума качествена греда. Не завали ли сняг, не чакайте свирещи аванси

-
- фен клуб-скобар
Не ги разбирам парашутите-добър съм на плувка;) Аз имам друго инфо от сряда и четвъртък ама изглежда вашето е по актуалноmrenka написа:Джони, да не са кълвали на парашуткиDJONI RINGO написа:Скобар бол пичове:)![]()
Приятели са пообиколи днес от Бобошево до Симитли : пролетно време, задрямали колеги, отделни скобарета тук - там, с една дума качествена греда. Не завали ли сняг, не чакайте свирещи аванси

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Jumpi
- фен клуб-скобар
Събота и неделя от пресевната на доло кал, мътилка. Невестино пусто място, или мине някой погледне и продължава на доло. Риболов да кажем никакъв случайно нещо ако се закоси. Тоав е моето наблюдение така е вече повече от месец. Не се спира преди поне замътваше от следобяд сега е целодневно кал.

Човече, не се доверявай много на приятелите си, защото информацията която са ти дали няма нищо общо с истината. От началото на декември не е спирала да кълве рибата. Който си може ги лови. Останалите обикалят по реката.mrenka написа:Джони, да не са кълвали на парашуткиDJONI RINGO написа:Скобар бол пичове:)![]()
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
Хората не само че са ми верни другари и сме на един акъл, но и признават единствено и само струмския скобар, с други риби не се занимават. В тая дисциплина са далеч по - добри от мен, така че им гласувам доверие с две ръце.ACTEPA написа: Човече, не се доверявай много на приятелите си, защото информацията която са ти дали няма нищо общо с истината. От началото на декември не е спирала да кълве рибата. Който си може ги лови. Останалите обикалят по реката.
Може да имаш две кълванета и една извадена риба за цял ден, но това не е риболов.
Не ми е работа да ти отварям очите, но инфото ти не отговаря на истината.mrenka написа: Хората не само че са ми верни другари и сме на един акъл, но и признават единствено и само струмския скобар, с други риби не се занимават. В тая дисциплина са далеч по - добри от мен, така че им гласувам доверие с две ръце.
Може да имаш две кълванета и една извадена риба за цял ден, но това не е риболов.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
-
- фен клуб-скобар
Колега Мренка,не оспорвай моя информация,защото това което казвам е истина-скобар се лови доволно! Колегата Астера ти го каза също доста точно! Може би другарите ти са не чак такива скобарджии,че да дават реална оценка на риболова! Пак се повтарям :СКОБАР БОЛ,че дори и по Кюстендилско е имало човек със 17 риби!mrenka написа:Хората не само че са ми верни другари и сме на един акъл, но и признават единствено и само струмския скобар, с други риби не се занимават. В тая дисциплина са далеч по - добри от мен, така че им гласувам доверие с две ръце.ACTEPA написа: Човече, не се доверявай много на приятелите си, защото информацията която са ти дали няма нищо общо с истината. От началото на декември не е спирала да кълве рибата. Който си може ги лови. Останалите обикалят по реката.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите