Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Избор на първа спинингова въдица
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Bigmarlin
- сериозен играч
Re: Избор на първа спинингова въдица

Тук казаха,че след Нова година ще имат доставка-ама каква ?
Vid: Има некъв магазин в Младост де ги имат в наличност почти все размери
-
- вече хвърля и на тежко
Колега много често сайтовете не се ъпдейтват правилно. Най-добре звънни на http://shop.fishing-tackle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false; и попитай за наличности. Аз бих те препоръчал Ганчо с акция 3-12 или 4-16. Със сигурност няма да съжаляваш ако вземеш този прът.
Ако все пак не намериш Ганчо с акцията , която търсиш разгледай предложения на Pezon & Michel и Гарболино.
Както каза колегата по-горе пръчка по-дълга от 210-215 см не ти трябва.
Ако все пак не намериш Ганчо с акцията , която търсиш разгледай предложения на Pezon & Michel и Гарболино.
Както каза колегата по-горе пръчка по-дълга от 210-215 см не ти трябва.
- Bigmarlin
- сериозен играч
Ако твърдо си се спрял на Ганчото на 2.13 7-25 ,може да пробваш и с Еконта,от тук http://bigfish.ro/produse-rapitor/lanse ... fast-11240
Но така като гледам май ще трябва да си вземеш два с различни тестове
Но така като гледам май ще трябва да си вземеш два с различни тестове
Колеги, разбирам, че акцията, която съм избрал е малко голяма, но искам нещо здраво, което ще става и за по-големи риби. Спрял съм се на 7-25, fishing tackle не ми вдигат, но щом се очаква доставка след Нова година явно ще си поръчам Ocuma Black Rock с акция 5-25, поне я имат наличност в voblershop. 

- Bigmarlin
- сериозен играч
Може да пробваш да я вземеш с опция преглед и ако нещо не та изкефи по нея да я върнеш
Макар че,гледам колегите са доволни от нея и дърпат доста рибки
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... start=2535
Макар,че тази е 1.98 с тест 3-18
С нея гаранте ще може да вадиш "големи" риби 4-5 кг
Прецени си с какви примамки ще ги търсиш тези големи риби

Макар,че тази е 1.98 с тест 3-18

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Друг вариант е да пише едно ЛС на собственика на сайта - http://www.nariba.com/forum/memberlist. ... le&u=24813" onclick="window.open(this.href);return false; , съфорумник и голям пич и да си го питаmilenminds написа:... Най-добре звънни на http://shop.fishing-tackle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false; и попитай за наличности...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Марлинов,гледам показал си мойте такъми.Към колегата който търси въдица,okumata e чудесна пръчка с добър потенциал за справяне с примамки в посочения диапазон и риби 4-5 кг.Bigmarlin написа:Може да пробваш да я вземеш с опция преглед и ако нещо не та изкефи по нея да я върнеш
Макар,че тази е 1.98 с тест 3-18С нея гаранте ще може да вадиш "големи" риби 4-5 кг
Остави само стъпки
Благодаря на колегата @gergi762, че е видял темата и e дал мнение за Okuma-та! Както написах в общата тема утре ще звънна на магазина от Младост да питам дали имат в наличност Ганчото с акцията, която съм избрал и ако я нямат ще си поръчам от voblershop Okuma-та. 

-
- новобранец
Колеги някои ползвал ли е siweida practical 2.7 spin 10 .35 akciq.
- Vid
- кандидат преподавател
Това не помня да съм го цитирал във форума и отде го изкопахте?Bigmarlin написа:Vid: Има некъв магазин в Младост де ги имат в наличност почти все размери
Магазина е в Младост и предлага Ганчото- адреса е Младост 1, до спирката на блок 43. Таме може да видите на живо Ганчите и аваруните... Никога не съм посещавал магазина, просто моя приятел Гендо (JettroniX) ми пазарува пръчки или примамки от таме...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Bigmarlin
- сериозен играч
От темата спининг въдици на достъпна цена Важното е момчето да вземе нещо ,което наистина ще му върши работа
След дълги размисли и сравнявания на въдици, вече имам Gad Fair 5-25г, 2.28см. Въдичката е просто страхотна, сложих и макарата ми Ryobi Ecusiama 2000 само да проверя как е балансът. Качвам и снимки, за да видите, няма да е това влакно, просто свалих макарата от болонезата да проверя как ще си паснат. Останах малко разочарован от твърдостта на въдицата, едвам успявам да я разклатя, върхът е като, че ли се е вкаменил. Не очаквах, че въдица с такава акция ще е толкова твърда. Нищо общо с 5 метровата ми болонеза, която е с акция 10-30 и върхът играе като жив. Но надявам се да хвана много рибки с нея, а и забравих да кажа, че я поръчах през онлайн магазин (благодаря и на техния екип). Не намерих Gad Gancho-то с акция 7-25, но мисля, че ще остана доволен и с Gad Fair. Благодаря на всички, които се включиха в темата и весело изкарване на предстоящите празници!
Ето снимките:

Ето снимките:

Последно промяна от garantex на Сря Дек 23, 2015 2:20 pm, променено общо 1 път.
- Bigmarlin
- сериозен играч
Честито за такъма и много емоции в спининговият риболов
Уил би,уил би..... 

-
- новобранец
Колеги искам да питам някои има лиинформация за спининг siweida practical 2.70 10-35 акция.новобранец цъм в спининга.60лв дадох за нея ,взех я за щука бял и кустур .благодаря предварително.
- radogagov
- ще става разбирач
Обикновено информацията се събира преди закупуването на дадена стока. Сега вече си мисля, че е малко късно. Може би има колеги, които ловят с такава пръчка, дано се включат и ти отговорят.stenli1104 написа:Колеги искам да питам някои има лиинформация за спининг siweida practical 2.70 10-35 акция.новобранец цъм в спининга.60лв дадох за нея ,взех я за щука бял и кустур .благодаря предварително.
Честита пръчка. Ако все още си решил да ловиш с нея пъстърви и кефали, по-добре се откажи, за да не се разочароваш от спининга:garantex написа:След дълги размисли и сравнявания на въдици, вече имам Gad Fair 5-25г, 2.28см. Въдичката е просто страхотна, сложих и макарата ми Ryobi Ecusiama 2000 само да проверя как е балансът. Качвам и снимки, за да видите, няма да е това влакно, просто свалих макарата от болонезата да проверя как ще си паснат. Останах малко разочарован от твърдостта на въдицата, едвам успявам да я разклатя, върхът е като, че ли се е вкаменил. Не очаквах, че въдица с такава акция ще е толкова твърда. Нищо общо с 5 метровата ми болонеза, която е с акция 10-30 и върхът играе като жив. Но надявам се да хвана много рибки с нея, а и забравих да кажа, че я поръчах през онлайн магазин (благодаря и на техния екип). Не намерих Gad Gancho-то с акция 7-25, но мисля, че ще остана доволен и с Gad Fair. Благодаря на всички, които се включиха в темата и весело изкарване на предстоящите празници!
1. Ще имаш лош кастинг с леки примамки.
2. Няма да имаш добра чувствителност, за да знаеш, какво се случва в другия край на линията.
3. Ще имаш доста изтървани риби поради факта, че ще им късаш устите. Освен, ако не ловиш някъде трофейни риби от кило нагоре.
Ползвай си пръчката със здраве, но я остави за щукарка и няма да останеш разочарован