Търся бюджетен мач 4.20 или 4.50 олколо 50-60 лв :)

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
isavkov
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Търся бюджетен мач 4.20 или 4.50 олколо 50-60 лв :)

Мнение от isavkov »

Slavi_82 написа:
SuperMario45 написа:
Slavi_82 написа:... но ще се ползва за друг вид риболов :)
Колега какъв е този друг вид риболов?! Може би ако споделиш, колегите ще ти предложат точната пръчка :)
Ми например некакви изгъзици като пелет ваглер за богоров :)
Но ще си ловя главно на станционарна плувка :)
За по надалече имам фидери за тая цел :D
пелет ваглера и аз смятам го пробвам на гегата дето ти пуснах по горе. Мисля че ще мине номера.
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Slavi_82 написа:
Ачо ♣ написа:Успех в търсенето!!!
Ама кво има ли :D
Или си переш на автопилот :D
Човека се опита да ти помогне...какъв ти е проблема? Гледам и във фейса си пуснал търсене ама не обясниш ли за какво ти е ще ти предлагат още карп фокуси! ПИШИ НА сапуна...казах ти! Мисля че има едни баракуди , но не знам на каква пара ще са иначе са на 4.20! Още веднъж успех с търсенето!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Slavi_82
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Slavi_82 »

SuperMario45 написа:@Slavi_82 -Колега само да попитам каква е разликата между мач пръчка и пелет ваглер?!
Не че разбирам много, да не кажа грам, ама и 2-те не са ли в категория мач риболов...
Друг е въпроса че с изказвания като това срещу колегата @Ачо ♣ - до никъде няма да я докараш в търсенето на помощ... Вслушай се в думите на хората или просто си търси каквото ти трябва сам...
Виж са пич. Като ти казвам че има въдици на тия цени и някой да ми вика е няма на тая цена,
или си пере на автопилот или го мързи да разгледа цените из нета за 5 мин. И представи си 60-65 лв са нови тия тояги. Посочил съм че може и 2-ра ръка, ако е в добро състояние.
А за пелет ваглера акъл не искам да ми даваш,на богров се ловят и на ваглер и на блудо и на какви ли не изгъзици и при това на мачова въдица. Аз ще използвам пръчката риболов на станционарна плувка просто искам да е по възможност параболична акция и да ползвам предимството на този вид пръчки а именно многото водачи и да е максималната дължина.
Също така не желая мача да е някой много скъп,по евтините издържат на повече тормоз от големи риби, по скъпите се чупят като солети. Така че аз знам какво искам.
Ама ти ми кажи какво не ти стана ясно сега?
Или пиши по темата или не се хаби
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

-акъл не искам да ми даваш.[/quote]
Така че аз знам какво искам.[/quote]

Виж са пич, като толкoвa много знаеш какво искаш, оправяй се сaм!!! :idea:
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Slavi_82
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Slavi_82 »

kevlar написа:-акъл не искам да ми даваш.
Така че аз знам какво искам.[/quote]

Виж са пич, като толкoвa много знаеш какво искаш, оправяй се сaм!!! :idea:[/quote]

Виж извинявам се ако съм се държал малко грубо с някой като Ачо или някой друг от форума.
Ясно съм написал че искам мач не теле мач. Ясно съм посочил и цената и около тая цена се намират на 4,20 и нови пръчки. А не някои да ми казва около тая цена няма. Има като търсиш има?
Въпроса е какво точно да избера, аз нямам опит с подобен тип пръчки затова искам съвет.
Ако искам ще поръчвам на секундата, но ако я строша не искам да си я бия от главата след това.
Затова пиша в тоя раздел,но ти ясно си го приел като заяждане с някой,а по праивлно е да се каже -виж има за тази цена това и това ще ти свърши работа но ще ти струва 65 или 68 лв например ! А като ми казваш няма и търси си сам или успех с търсенето на никого не помагаш
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Колега,
параболик, триколенен, на 4.50 , за 50-60 лв. , който да не се чупи и да става за пелет ваглер /последното е абсурд/ няма. Не знам за какво ти е въдицата, но прочети повечко и си изясни какво ти трабва. Противоречиви са ти изискванията /поне според моите разбирания за риболов с мач/ и темата ти ще се напълни с глупости. Аз лично така не мога да ти дам предложение. Наистина има мачове за тези пари, но нямат нищо общо с това, което търсиш.
Аватар
pepi555
фен клуб-скобар

Мнение от pepi555 »

Аз искам да го видя тоя мач дето е параболик, дълъг е 4.5м, има некъв карбон в него и струва страхотните 60лв!!!!!!
Ако има такава въдица евала /в такъв случай съм се преебал жестоко с мачуинъра/ за тия пари кви претенции да имаш кажи че ще дадеш поне 400+ че да избираш....айде със здраве и успех

п.п стегни се малко хората ти помагат да избереш а ти им се караш
п.п.2 сега с тия коледни 'намаления' може да има некой мач резко намален с 95% и да ти се впише в бюджета :lol:
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
Slavi_82
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Slavi_82 »

Ами може би сте прави до някъде че искам много екстри в една пръчка за нищо пари.
В същност ловя главно с параболичен строй въдици ми се искаше и мача да е такъв.
Този карп мач на фокус дали няма да свърши работа, в крайна сметка може и 4.20 да е.
В крайна сметка не съм посочил колко да е лека самата пръчка например фокуса е 310 грама
при марковите мачове мача може да падне и под 200 грама, но за сметка на по тънката бланка която се чупи повече.
Та дали някой карп мач ще свърши тая работа за която го искам?
Аватар
isavkov
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от isavkov »

Slavi_82 написа:Ами може би сте прави до някъде че искам много екстри в една пръчка за нищо пари.
В същност ловя главно с параболичен строй въдици ми се искаше и мача да е такъв.
Този карп мач на фокус дали няма да свърши работа, в крайна сметка може и 4.20 да е.
В крайна сметка не съм посочил колко да е лека самата пръчка например фокуса е 310 грама
при марковите мачове мача може да падне и под 200 грама, но за сметка на по тънката бланка която се чупи повече.
Та дали някой карп мач ще свърши тая работа за която го искам?
Както казах по горе - здрава пръчка си е. Вадил съм и малки и големи риби с нея.
Мисля, че ще ти свърши работа за пелета - аз също може би преди коледа ще го пробвам с пелет.
А пък и по голям шаран от 2-3кг на пелет едва ли ще изкараш... Този мач спокойно ще го изкара, гарантирам ти ;)

Четох обаче нещо друго за пелет-вглера. Може да се бъркам, нека по опитните колеги да кажат.
Четох, че е по добре за пелет-ваглер да имаш двуколенен мач. Аз до сега двуколенен мач не съм виждал о_О
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
Korekom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Korekom »

От карп фокуса имам преки впечатления - имам го от това лято.
Купих го втора ръка за 50лв като предварително продавачът ми обясни защо го продава. Не му харесвал. То и на мен не ми харесва особено но цената ми беше приоритет тогава.
Материалът е композит с "карбон" за красота, хем тежи доста хем върхът е лигав и при изхвърляне на ваглер не се получава точно камшичен удър при върха ами се вее като махало. Отделно с приличен мач 3,90м замятам по-навътре заради върха с 1 и същ ваглер и монтаж.
Трябваха ми доста излети да му свикна и да се науча да хвърлям на петното, което захранвам. Все още правя грешки и позаплитам в другия мач, с който си целя, където трябва.
Slavi_82
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Slavi_82 »

Ами не знам, това лято един колега в близост до мен, буквално ги сцепи амурите и извади и няколко шарана около 8-10 кг, при разговор с него каза че мача не е от най скъпите , малко над 100 лв и пръчката се държеше доста прилично, не се интересувах тогава колко е дълъг :)
Според доста колеги шаранджии добра пръчка на 3 части няма, но това е дълга тема която не смятам да задълбавам, според мен има и и на 3 части както и на 2,така че каквото съм видял с очите си че мач се ползва и за пелет ваглер и то много успешно, няма как някой да ме убеди че не можело.
Иначе като цяло на фокус никога нищо не съм им ползвал освен някой влакна,те са ми една от най антипатичните марки китайци на пазара.Тук благодаря на колегите за мненията за карп мача.

Сега главния ми въпрос е колко би струвала една прилична мачова пръчка на 4,50 и на колко тормоз може да издържи,по точно товар от по едри риби.
Все пак противно на всичко което съм чул, видял и тествал аз тормозя повече макарите и противно на всичко изказано от шаранджии, и ползвам главно аванса при вадене на рибите отколкото потенциала на пръчките , може би защото ползвам по меки пръчки за сметка на по големия кеф при ваденето на рибите.
Ама и представете си до сега още нито 1 макара не съм успял да я строша нито да превърти :D
SuperMario45
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от SuperMario45 »

@Slavi_82 - ще ти го кажа така - "чула жабата че подковават коня, и тя вдигнала крак"... Успех в търсенето и пак ти казвам - слушай какво ти говорят хората, ако ли не просто не питай...
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

Според доста колеги шаранджии добра пръчка на 3 части няма :D[/quote]

Ама това няма нищо общо с мач пръчките!
4,20-2,50м мач пръчка на 2 части не съм виждал!
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Slavi_82
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Slavi_82 »

SuperMario45 написа:@Slavi_82 - ще ти го кажа така - "чула жабата че подковават коня, и тя вдигнала крак"... Успех в търсенето и пак ти казвам - слушай какво ти говорят хората, ако ли не просто не питай...
Те там ти е проблема ти нито си чул нито си видял ама веднага казваш не можело това не можело онова :) Нито имаш 1 смислен коментар, нито си се постарал да отговориш като хората.
Аз съм го видял за какво става на въпрос и знам че може, въпроса е че според мен дължината на въдицата може би,искам невъзможни неща. Но в предния пост съм написал разни въпроси на които не се стараеш да отговориш а само спамиш, така че изчезни бързо разбирач
Slavi_82
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Slavi_82 »

kevlar написа:Според доста колеги шаранджии добра пръчка на 3 части няма :D

Ама това няма нищо общо с мач пръчките!
4,20-2,50м мач пръчка на 2 части не съм виждал!
Да разбирасе че няма тук темата е за мачова пръчка
Шаранджийските геги са до 3,90 и ги има на 2 части :D
По скоро коментара беше за това как па не можело 3 коленна въдица да стане за пелет ваглер.
Може ама не всеки има акъла как да го направи
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”