Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Martin Mihailov написа:От кои филм е ова притча
Филмът е "Той се казваше Омбре" и даже аз бях малък, когато бе актуален

- Martin Mihailov
- учете се от него
Точно тоя филм него помним.Ама тия кьдеги даваха по телевизята ги помним.Наи ме кефеше един филм трисетте случая на маиор Земун аконесе льжем беше чешки и го даваха по студиоХ от 10 чась в сьбота.
- GODzillata
Ае, софаанците, къ да стигнем до метростанцаа "Бизнес Парк"? 
Фащам да речем червена линиа от Константин Величков и се друсам се с таа линиа до станцаа Младост 1, ама после ко се случва - ще свърне ли по новиа ръкаф за Бизнис Парка или ша цепи за Младост 3...или па да нема некфо прекачване таме, а?
Ако па речем да напраим малко екстремен спорт - демек да шофирам из Софаа до Ринг Мола - там оправно ли е, има ли къде да се паркира ако е некфа гужва, т.е. навалица?

Фащам да речем червена линиа от Константин Величков и се друсам се с таа линиа до станцаа Младост 1, ама после ко се случва - ще свърне ли по новиа ръкаф за Бизнис Парка или ша цепи за Младост 3...или па да нема некфо прекачване таме, а?

Ако па речем да напраим малко екстремен спорт - демек да шофирам из Софаа до Ринг Мола - там оправно ли е, има ли къде да се паркира ако е некфа гужва, т.е. навалица?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Ама как няма, бре Краси !Красимир Атанасов написа:...Само Г.Петков ми бяга по-тъча засега, но и с него ще се засечем един ден.
Най-бягам по спа-то,
А гледам и ти си му фен,
Там с гаранция ще се видим

- G.Petkov
GODzillata написа:... да шофирам из Софаа до Ринг Мола - там оправно ли е, има ли къде да се паркира ...
Оправно е бре,
Ама Бизнес центъра е голям, ако ще ходиш в киното - паркинг има огромен от страната към София.
- GODzillata
Чудя се дали с метрото до Бизнес ПАРКА и след това с автобуса на ИКЕА, или направо до МОЛа с колата...G.Petkov написа:GODzillata написа:... да шофирам из Софаа до Ринг Мола - там оправно ли е, има ли къде да се паркира ...
Оправно е бре,
Ама Бизнес центъра е голям, ако ще ходиш в киното - паркинг има огромен от страната към София.

- Martin Mihailov
- учете се от него
Ако одиш с колата като паркираш свали чистачките данетиги гепатGODzillata написа:Чудя се дали с метрото до Бизнес ПАРКА и след това с автобуса на ИКЕА, или направо до МОЛа с колата...G.Petkov написа:GODzillata написа:... да шофирам из Софаа до Ринг Мола - там оправно ли е, има ли къде да се паркира ...
Оправно е бре,

- G.Petkov
И да завърша с автото, това БМВ не бях виждал досега,

Имаше и ППС с човешка тяга - обаче голям чанч е този транспорт - тук са девойки, но повече се практикува от млади мъже с каса бира по средата на конструкцията и много ентусиазъм от алкохолната еуфория
,

Имаше и рикши за туристи,

Даже и каруци имаше
,
Много се изкефих на светоотразителните жилетки на конете, както и през нощта имаха фар на ока на фаетона
!

И разбира се коледен базар
!
Останах с впечатление, че са заклали елена Рудолф,

Щото имаше много наденички и то вкусни, от оня селския вкус
-

И вино имаше, този път много ми хареСа
,

И като попих вино и тръгнах да се боря с Берлинската мечка, ама накрая се разделихме с "любов и нежност"
!

Нататък е немски Коледен базар - много шарени неща и много трапези имаше
:

Аре, утре ако не съм дълбоко покъртен от представянето на МЮ срещу Челси, ще разкажа за манджите
!
Имаше и ППС с човешка тяга - обаче голям чанч е този транспорт - тук са девойки, но повече се практикува от млади мъже с каса бира по средата на конструкцията и много ентусиазъм от алкохолната еуфория

Имаше и рикши за туристи,
Даже и каруци имаше

Много се изкефих на светоотразителните жилетки на конете, както и през нощта имаха фар на ока на фаетона

И разбира се коледен базар

Останах с впечатление, че са заклали елена Рудолф,
Щото имаше много наденички и то вкусни, от оня селския вкус

И вино имаше, този път много ми хареСа

И като попих вино и тръгнах да се боря с Берлинската мечка, ама накрая се разделихме с "любов и нежност"

Нататък е немски Коледен базар - много шарени неща и много трапези имаше

Аре, утре ако не съм дълбоко покъртен от представянето на МЮ срещу Челси, ще разкажа за манджите

- G.Petkov
GODzillata написа:...Чудя се дали с метрото до Бизнес ПАРКА и след това с автобуса на ИКЕА, или направо до МОЛа с колата...
Никога не съм ходил с метрото до Бизнес парка, жената не дава

Иначе, има два влака в тази посока - един отива до Терминал - 2 и един до Бизнес парк. На самите влакове отпред им пишело нещо, ама какво точно не знам

Да бе, да!GODzillata написа:Еврото пък ги изкарва на бял свят! .......Красимир Атанасов написа:Балкана пази своите тайниGODzillata написа:...И да ми шепнеш на уше къ е таа шишаркова рикия...
Това да не ти е на ГКПП"Връшка чука"!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
Къф майтап, даже и хакумулатора ша сваля!Martin Mihailov написа: Ако одиш с колата като паркираш свали чистачките данетиги гепатТова маитап

Ачооо, кото не стаа с пари, стаа с много пари!Ачо ♣ написа:Да бе, да!
Това да не ти е на ГКПП"Връшка чука"!?![]()
![]()

@Жоре, де разузнай де.......че глеам нещо Лус още се не е включил с актуално инфо...

Удоволствието беше взаимно!Красимир Атанасов написа:.........Днес бях гост на Ачо и добре си полафихме,поне според мен.
....
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Да чуем какво предлагаш,или ще я караме на цитати тази вечер?GODzillata написа:...кото не стаа с пари, стаа с много пари...
Спри се малко с това српско,че Гърка Питич ти е взел ъкъла нещо

И за лека нощ.
Не си истински бугарин,ако отидеш на СПА и не си снимаш ногата

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Павел Иванов
Ама за сметка на това Чубака почти не е мръдналGODzillata написа:... Пълно разочарование ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Щото 30 години са си нищо според Дарвин и теорията му за Евоюцията ! Гледах последния епизод на сагата Междузвездни войни на 3Д , обаче останах малко разочарован ! Ми тоя Кайло Рен , по-добре да не си беше свалял маската . Въобще не ми мяза на дядо му Дарт Вейдър