И аз закрих

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
mundzi
новобранец
новобранец

И аз закрих

Мнение от mundzi »

Здравейте колеги,реших да Ви направя съпричастни с последният ми излет за годината.Ставане сутринта,кафе с цигара и се зароди идеята да разходя въдицата някъде.Къде,къде и на най-близкото място ез.Загорка.Забърках манжата и в 9.00 бях на водоема.Заложих на рънинг монтаж,основно 1,16 с повод 0,14 и кука номер 10,за стръв торен затапен с бял.Заметнах 5-6 пъти да оформя петното,сложих повода и се започна труден риболов с вяло кълване.Трудно различавах кълването,връхчето помръдваше едва сантиметър при удар,ако взимането на стръвта можеше да се нарече удар изобщо.Толкова гелета нямах в скромната си кариера някъде 50 на 50.Резултатът за около 7 часа риболов беше трийсетина каракудки и 2 червеноперки,като най-активно кълването беше от 10,30 до към 13,00.Поздрави на всички и весели празници.
Прикачени файлове
скромният улов
скромният улов
2015-12-27 17.15.47.jpg (1.07 MiB) Преглеждано 2053 пъти
манджата
манджата
2015-12-27 16.26.30.jpg (3.12 MiB) Преглеждано 2053 пъти
такъмчето
такъмчето
2015-12-27 16.25.50.jpg (2.05 MiB) Преглеждано 2053 пъти
Аватар
fozi073
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: И аз закрих

Мнение от fozi073 »

Браво колега. На мен последният риболов ми е ......капо :mrgreen: Мислех си че повече червеноперка може да се хване / по това време на годината / , но при теб са повече каракудките.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Каде са шараните? Нали Вальо го взе под аренда и зариби с шарани с тях какво се случи?
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
mundzi
новобранец
новобранец

Мнение от mundzi »

fozi073 написа:Браво колега. На мен последният риболов ми е ......капо :mrgreen: Мислех си че повече червеноперка може да се хване / по това време на годината / , но при теб са повече каракудките.
Благодаря колега,в интерес на истината до мен следобяда застанаха двама щекаря при тях червеноперките преобладаваха с редки каракуди.
Аватар
mundzi
новобранец
новобранец

Мнение от mundzi »

dunavski написа:Каде са шараните? Нали Вальо го взе под аренда и зариби с шарани с тях какво се случи?
Миналата година на 9 ноември ми беше последния шаран на езерото.До обяд бях извадил 5-6,може да си чел в подфорума фидер-мания бях постнал репортаж.След това го изпуснаха,прибраха шаранчетата,даже ги бяха подредили като войници на цимента точно над мястото на което бях застанал днеска.Къде са шараните е много хубав въпрос.За мен шараните са риболовците като мене които знаят какво е положението там и пак се навират да ходят заради доброто старо време.
Аватар
Apolloborgir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Apolloborgir »

Браво, много хубав риболов!

dunavski написа:Каде са шараните? Нали Вальо го взе под аренда и зариби с шарани с тях какво се случи?
Шараните май са от другата страна, на забраненото, защото ги хранят с хляб. А и според мен са много по-малко от преди. Я се хване някой епизодичен, я - не! Пак са опънати въжетата!
Always "CATCH and RELEASE''
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”