Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Каде и какво около Ловеч
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Каде и какво около Ловеч
Колеги дайте някаква информация каде и какво дърпа около Ловеч в момента.Благодаря предварително
Кога е най-подходящото време за риболов- когато в магазина има прясна риба
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Re: Каде и какво около Ловеч
сашко за сега риболова около Ловеч е зле.Днес ходих за щука на Чавдарци и се върнах само с една червеноперка.След една седмица ако пече така може и да потръгне!!!!
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
- cani
- вече хвърля и на тежко
здравей един приятел ми каза,че ходил на язовира преди Баховица защото той е от там
и сутрин много дърпало таранката за положин час наловил кам 2 кг. таран за друго не е хварлял

-
- новобранец
Ами днес едни приятели ходиха на Баховица и се върнаха само с една царица, казаха, че не име бутнало 3 часа.cani написа:здравей един приятел ми каза,че ходил на язовира преди Баховица защото той е от тами сутрин много дърпало таранката за положин час наловил кам 2 кг. таран за друго не е хварлял

-
- новобранец
bozhidar_kostov написа:сашко за сега риболова около Ловеч е зле.Днес ходих за щука на Чавдарци и се върнах само с една червеноперка.След една седмица ако пече така може и да потръгне!!!!
Значи и на чавдарци е зле, а там има най много щука, а за Славяни и Дойренци да не говорим там не бута.За Крапец казаха че се ловели големи кляне по 1кг(това го знам от Гунди)

- cani
- вече хвърля и на тежко
еее вече незнам така ми каза апък явно само тогава е кълвяло 

имам един вапрос които може да помогне да постне мнение на язовира в село лисец има много отвратителна водна леща когато няма вятар е много труден риболава а като гледам и хората избягват така и моя вапрос е ОТ КАКВО СЕ ПОЯВЯВА И КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ .....сащо така лещата през лятото водеше до задушаване на рибата през горештините когато лещата обхване целия язовир имаше период в които рибата мреше и плуваше от горе няма КИСЛОРОД
П.П На 15 години сам
но се интересувам може да се претпиеме нещо от хората в селото ... мерси се пак
П.П На 15 години сам

-
- новобранец
Наистина тази водна леща унищожава всичко, а язовирът е наистина хубав и дава много риба така че ако иам някой моля да помогне че положението е много зле.А да ви кажа днес ходих за риба на този язовир и хванах 4 таранки като за начало на сезона съм горе долу доволен 

-
- новобранец
Днес ходих за риба на язовира до село Дойренци за щука.Но късмет никакъв, един приятел хвана един костур на блесна и само това за 6 часа.Пробвахме на блесна на рибе и неще.Колегите до нас бяха цял ден за риба и бяха хванали 5 щуки по 500-600 гр но слаба работа просто разсипваха рибата.А некълването си го обеснявам с това че по малките рибки не са се раздвижили още и щуката не гони.Дано до една две седмици от топлото се пораздвижи рибата че направо зимата откачих.
И аз ходих вчера на нашия под селото , но нямах пипане. Играх си да си подновя струната и да си центровам плувките. Сега леща няма, но като се затопли се размножава неимоверно бързо и превзема целия гьол. ...А бе като знам каква вода се влива ...нямам думи! Аз почти не ходя там! Евала на ловното, (в частност на Митко Шкембов) че пускат по някой и друг шаран пролетно време , но ние сме си виновни, че не го опазваме от несъвестни колеги-риболовци! За бракониерите да не говорим...! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- новобранец
Имам една добра и една лоша новина за язовирът в Лисец.Ще започна с добрата Приливникът е изкопан от днес на по дълбоко с багер и лещата тече вече а така и ще се намали напанът върху окаяната стена и ако така си върви водата леща на лято няма да има.А лошата е че от Гражданска Защита Ловеч е взето решение за събаряне и на горният и на долният язовири под селото заради техните стени които били опасни
Но кметът е направил всичко възможно за запазването и на двата язовира и е взето решение за даването им на концесия при която концесионерът е длъжен да направи ремонт на стената в срок 1 година, а през тази година язовира по малко опасен ли ще е и ако концесионерът не спази договорът и ако е поредната измама да се излови рибата и дим да го няма тогава какво

Но кметът е направил всичко възможно за запазването и на двата язовира и е взето решение за даването им на концесия при която концесионерът е длъжен да направи ремонт на стената в срок 1 година, а през тази година язовира по малко опасен ли ще е и ако концесионерът не спази договорът и ако е поредната измама да се излови рибата и дим да го няма тогава какво

ами нее добре да го дават под аренда и да са плаща ма като няма друг начин .... няма как