Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Как да си направя евтина стойка за 3 пръчки
Модератор: emo vasilev
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Как да си направя евтина стойка за 3 пръчки
нещо не ми е ясно тук с тия гайки,понеже на сигнализаторите резбата е нестандартна 9 по 1 мм. и такива гайки никъде няма по маг. а искам да си направя по дълъг бъз бар отпред на сигнализаторите,имам подходящия матрялstefan4etoo написа:и аз си направих ,тествана е вече.сложил сам на бъз баровете гайки (нагрявам и слепвам)и си навивам сигнализаторите и бъд гриповете .само че краката на мойта излизат от двата края на бъз баровете и така няма въртене. По едно желязо в тръбите и бетон.![]()
.нямам снимки (да покажа нагледно)
![]()

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Vesko1
- сериозен играч
Нищо не мога да обяснявам за никакви гайки Дончо...тая стойка я правих преди няколко години за един комшия,....безработник,но мераклия....и пръчки му подарих да гоеВа...и много други неща му дадох и влакно и монтажи,и сега съжалявам...щото човека не излезе ПИЧ...а ПУТКА...Учил съм го от А и Б..как стават нещата,но скоро чух кофти приказки по мой адрес говорил на павилиона при Басрито-даскала,не съм го водил на риба да хване.Ми аз си имам партньор -шаранджия..не мога да водя целия свят с мен нали.Завистта почивен ден...няма.Халал да му е и стойката и даровете,и дано хване шаран някога..да се похвалиDon4o_62 написа: нещо не ми е ясно тук с тия гайки,понеже на сигнализаторите резбата е нестандартна 9 по 1 мм. и такива гайки никъде няма по маг. а искам да си направя по дълъг бъз бар отпред на сигнализаторите,имам подходящия матрялимам идея колко по дълъг да стане странично,но не мога да намеря мечик за женската резба,освен да дам на стругар да ми я направи,другия варянт да взема разтегателни колчета за сигнализатори - резбата им е стандартна за всички сигнализатори - и вертикално да ги пусна по желаната от мен странична дължина и надолу да стърчат или да се забиват,но ще стане грозно и претрупано

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Don4o_62
- учете се от него
Веско,резбата е просто нестандартна и един и същ размер на всички стойки и сигнализатори,с резбомер мъжката е точно 9 по 25,такива болтове няма по магазините,затова питах колегата откъде е взел гайки
пък оня шмиргел дето говорел за теб....,си го премести в другия крачол
и пред павильона пак казвай и показвай големи шарани, ама ги пращай на места дето и за сране не стават 
пък оня шмиргел дето говорел за теб....,си го премести в другия крачол

Don4o_62 написа:нещо не ми е ясно тук с тия гайки,понеже на сигнализаторите резбата е нестандартна 9 по 1 мм. и такива гайки никъде няма по маг. а искам да си направя по дълъг бъз бар отпред на сигнализаторите,имам подходящия матрялstefan4etoo написа:и аз си направих ,тествана е вече.сложил сам на бъз баровете гайки (нагрявам и слепвам)и си навивам сигнализаторите и бъд гриповете .само че краката на мойта излизат от двата края на бъз баровете и така няма въртене. По едно желязо в тръбите и бетон.![]()
![]()
имам идея колко по дълъг да стане странично,но не мога да намеря мечик за женската резба,освен да дам на стругар да ми я направи,другия варянт да взема разтегателни колчета за сигнализатори - резбата им е стандартна за всички сигнализатори - и вертикално да ги пусна по желаната от мен странична дължина и надолу да стърчат или да се забиват,но ще стане грозно и претрупано
Метчика се води 3/8x20 BSF.
Винаги когато изпратя някого на "майната му", се измъчвам от терзания - стигнал ли е, не е ли стигнал ?
- Don4o_62
- учете се от него
не вярвам да е 20 понеже със шублера показва 19 но други ден ще ми донесат 19 по 1,25 ще видя дали се навива свободно и ще пиша,ако не става ще търся горния размер дето е дал колегата,та ебах го метчика,все ще намерим точния размер да го знаят всички

- svil
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ето това са точните инструменти за риболовните резби:
Плашка BSF 3/8"-20 (55°) HSS DIN 22568 /121001-7229/
Число ниток на дюйм: 20
Внешний диаметр (d2), мм: 30
Внутренний диаметр (d1), мм: 9,53
Ширина (h1), мм: 11
Шаг резьбы (Р), мм: 1,270
Угол профиля резьбы (W), град: 55
Метчик м/р BSF 3/8"-20 (55°) компл. из 2шт. HSS ISO-529 /120001-7229
Диаметр резьбы (d1), мм: 9,53
Число ниток на дюйм, мм: 20
Длина общая (l1), мм: 80
Длина рабочей части (l2), мм: 24
Диаметр хвостовика (d2), мм: 10
Завода за инструменти в Габрово ги произвежда. Имат сайт, но не се сещам в момента името му. Можеш директно да си ги поръчаш от там. Бях им искал оферта точно за тези двете и май беше около 15-20 лв. всичко
А, ето я и нея. Намерих я в пощата:
Номер на артикул Означение Количество
6523 BSF 3/8x20-1 BSF3/8 1 бр.
3221 BSF3/8x20 BSF3/8 1 бр.
Уважаеми г-н МИРЧЕВ,
Предлагаме Ви цени на наличните метчици и плашки,както следва:
- плашка кръгла арт.№6221 3/8 - 1 брой х 10,02 лв/бр.
- метчик арт.№3221 3/8 - 1 брой х 3,54 лв/бр.
Цените са без ДДС.
Срок доставка:2 - 3 дни,след потвърждаване
РЕЗБОНАРЕЗНИ ИНСТРУМЕНТИ ГАБРОВО ЕООД
бул. Столетов № 157, 5301 ГАБРОВО
Tel.: +359 66 801 657; 814 405 / Fax: +359 66 801 652
bgsales@gwg-gabrovo.com / www.gwg-gabrovo.com
Плашка BSF 3/8"-20 (55°) HSS DIN 22568 /121001-7229/
Число ниток на дюйм: 20
Внешний диаметр (d2), мм: 30
Внутренний диаметр (d1), мм: 9,53
Ширина (h1), мм: 11
Шаг резьбы (Р), мм: 1,270
Угол профиля резьбы (W), град: 55
Метчик м/р BSF 3/8"-20 (55°) компл. из 2шт. HSS ISO-529 /120001-7229
Диаметр резьбы (d1), мм: 9,53
Число ниток на дюйм, мм: 20
Длина общая (l1), мм: 80
Длина рабочей части (l2), мм: 24
Диаметр хвостовика (d2), мм: 10
Завода за инструменти в Габрово ги произвежда. Имат сайт, но не се сещам в момента името му. Можеш директно да си ги поръчаш от там. Бях им искал оферта точно за тези двете и май беше около 15-20 лв. всичко
А, ето я и нея. Намерих я в пощата:
Номер на артикул Означение Количество
6523 BSF 3/8x20-1 BSF3/8 1 бр.
3221 BSF3/8x20 BSF3/8 1 бр.
Уважаеми г-н МИРЧЕВ,
Предлагаме Ви цени на наличните метчици и плашки,както следва:
- плашка кръгла арт.№6221 3/8 - 1 брой х 10,02 лв/бр.
- метчик арт.№3221 3/8 - 1 брой х 3,54 лв/бр.
Цените са без ДДС.
Срок доставка:2 - 3 дни,след потвърждаване
РЕЗБОНАРЕЗНИ ИНСТРУМЕНТИ ГАБРОВО ЕООД
бул. Столетов № 157, 5301 ГАБРОВО
Tel.: +359 66 801 657; 814 405 / Fax: +359 66 801 652
bgsales@gwg-gabrovo.com / www.gwg-gabrovo.com
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
на самолетите!
- Don4o_62
- учете се от него
Това е точния метчик дето го е дал за размер колегата,и става на женските резби, НО му искат в маг. 10 лв.
аз намерих от познат, но поне да се знае размера

- stefan4etoo
- сериозен играч
Точно с такъв бяха направени резбите,от Габровоlenko написа:Don4o_62 написа:нещо не ми е ясно тук с тия гайки,понеже на сигнализаторите резбата е нестандартна 9 по 1 мм. и такива гайки никъде няма по маг. а искам да си направя по дълъг бъз бар отпред на сигнализаторите,имам подходящия матрялstefan4etoo написа:и аз си направих ,тествана е вече.сложил сам на бъз баровете гайки (нагрявам и слепвам)и си навивам сигнализаторите и бъд гриповете .само че краката на мойта излизат от двата края на бъз баровете и така няма въртене. По едно желязо в тръбите и бетон.![]()
![]()
имам идея колко по дълъг да стане странично,но не мога да намеря мечик за женската резба,освен да дам на стругар да ми я направи,другия варянт да взема разтегателни колчета за сигнализатори - резбата им е стандартна за всички сигнализатори - и вертикално да ги пусна по желаната от мен странична дължина и надолу да стърчат или да се забиват,но ще стане грозно и претрупано
Метчика се води 3/8x20 BSF.