Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Аз доколкото разбрах и ходи понекога на свиждане на Ланчата у бокса та да си я припомни поне как изглежда , ама явно и ти тъй щом си се успокоил , че я нема по улиците та да трови оратаG.Petkov написа:...Кире,
Ти ме успокои!...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Люс, това е най смешното което днес прочетох в този форум.lusienn написа:Вид да вземе да си изтрие поста в темата за яз. Овчарица,къде коментира жената на моя приятел,
Щото ако разбере ще го ошамари.

Първо - Мисля, че си тук отдавна и знаеш, че не мога да трия щот не съм мод? Освен това, това тук е форум, свързан с коментари, предпочитания, насоки, идеи и пр. и пр.
Второ - Да заповяда за шамаренето, ама да знае, че на село и керемидити бахтат...
Трето - Преди да го ошамаря, ще го пратя да ошамари първо теб, ако си публикувал снимки на жени без тяхното съгласие??
Май за та снимка става въпрос?
ТА, ЛЮС, ти питал ли си тези хубавици дали искат да бъдат част от нашия Форум???, че да им публикуваш снимките тук???
Кире, сега прочетох мнението ти, не съм още...GODzillata написа:@Вид, поръча ли си книгата? Че да ти обясня как да я четеш...
Проблемът ми е, че много съм се разпушил напоследък, не че съм твърдо против човешките удоволствия... То и алкохола е вреден, месото също... Все е вредно, че и саждите от кюмюра де ги дишаме в провинцията по цяла зима, ама все си мисля, че идва едно време в човешкия живот, кога човек трябва да спре цигарите...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Павел Иванов
Абе Видю бре , на тая снимка на преден план са жена му и щерка му на Люс та може и да ги е питал . Убаво поне , че си се загледал не у тех 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Приятели, ако ми позволите да напиша и две-три думи за новогодишните ни преживелици....
Бяхме в Главатарски хан, яз.Кърджали.
Първо- едно изречение за издънката- след новогодишната нощ нямахме вода, щото тръбите са замръзнали при темп. - 12 гр. Бяхме в най новата част от комплекса..., ама това ич не ни помрачи настроението, щото беше толкоз студено, че не беше възможно да се увоним....
Предполагам, че след алармата до собственика, кой ни е и колега в работата, нещата ще бъдат оправени..
Извън това, все беше идеЯлно, що се заключава до вечеря, пиЯне, организация...., фоЯрверки и пр... Дискотеката също...
Учуден съм от новогодишната томбола, коя за пръв път такава виждам- подаръците са от домакински уреди до таблети, лсд и лаптопи..., това е само за 150 лв. вкл. 2-ве нощувки + нов. вечеря...

И..., две думи за посетителите на плаващите ресторанти....
Ангел и Моби Дик просто издиша пред корабчето Емона. Посетих и двата и откровено казано, последния предлага прясна риба с безкомпромисно качество и приготвяне, вярвайте ми....
В последния шарана, сома и есетрата са прекрасни, дори вече предлагат и ядки от шаран, де бяха леко пресолени, ама как да е... Рибите де предлагат от собствените си садки са тегло +3 и на човек не му се налага да си носи лупа да чисти костеляците...
Тука съм забравил да снимам, сигур щото бургас 63 ми е дошла в повечко...

Това е от мен, а и едно фото на втората мислЪ забележителност в региона след Перперикон, а това е Татул...

Бяхме в Главатарски хан, яз.Кърджали.
Първо- едно изречение за издънката- след новогодишната нощ нямахме вода, щото тръбите са замръзнали при темп. - 12 гр. Бяхме в най новата част от комплекса..., ама това ич не ни помрачи настроението, щото беше толкоз студено, че не беше възможно да се увоним....

Предполагам, че след алармата до собственика, кой ни е и колега в работата, нещата ще бъдат оправени..
Извън това, все беше идеЯлно, що се заключава до вечеря, пиЯне, организация...., фоЯрверки и пр... Дискотеката също...
Учуден съм от новогодишната томбола, коя за пръв път такава виждам- подаръците са от домакински уреди до таблети, лсд и лаптопи..., това е само за 150 лв. вкл. 2-ве нощувки + нов. вечеря...

И..., две думи за посетителите на плаващите ресторанти....
Ангел и Моби Дик просто издиша пред корабчето Емона. Посетих и двата и откровено казано, последния предлага прясна риба с безкомпромисно качество и приготвяне, вярвайте ми....
В последния шарана, сома и есетрата са прекрасни, дори вече предлагат и ядки от шаран, де бяха леко пресолени, ама как да е... Рибите де предлагат от собствените си садки са тегло +3 и на човек не му се налага да си носи лупа да чисти костеляците...

Тука съм забравил да снимам, сигур щото бургас 63 ми е дошла в повечко...

Това е от мен, а и едно фото на втората мислЪ забележителност в региона след Перперикон, а това е Татул...

Сенека
Сенека
- Vid
- кандидат преподавател
Много се извинявам на Люс, че не съм ги забелязал, абе все гледам в дъното на снимкитеПавел Иванов написа:Абе Видю бре , на тая снимка на преден план са жена му и щерка му на Люс та може и да ги е питал . Убаво поне , че си се загледал не у тех

Ама, тя щерката не е за изтърване...........................
Майтап бе Люс, да не вземеш да се вържеш...

Сенека
Сенека
- Bigmarlin
- сериозен играч
Честит имен ден на всички именници !
И нашия има днес имен ден Обаче е казал,че силата вече му идва в повече и предпочита топлото студио и да си гука с немските пипирудки по талафона и не само....

И нашия има днес имен ден Обаче е казал,че силата вече му идва в повече и предпочита топлото студио и да си гука с немските пипирудки по талафона и не само....

- GODzillata
Ам'че да му е честит, пък татко му да почерпи с влашка рибена саламура!Bigmarlin написа:И нашия има днес имен ден

@Вид, мноо грубо т'ва към Люс!

Напрао звездите ми показват път на софийска кола към Хасково...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- трапера
- сериозен играч
GODzillata написа:.................
Напрао звездите ми показват път на софийска кола към Хасково...![]()

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Don4o_62
- учете се от него
Найстина малко кофти ситуация стана с тая снимка и пост,но човека се извини
и при мен един път стана същото,една пиянка от форума ми написа някой работи за жена ми а тъкмо щяхме да ходим на сомска среща при Любо на Езерово и оня шмиргел също беше там,та така заврях,че ми идваше да ида и да го наритам пред всички,ама щеше да се развали срещата и я пропуснах умишлено
и при мен един път стана същото,една пиянка от форума ми написа някой работи за жена ми а тъкмо щяхме да ходим на сомска среща при Любо на Езерово и оня шмиргел също беше там,та така заврях,че ми идваше да ида и да го наритам пред всички,ама щеше да се развали срещата и я пропуснах умишлено
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Честит празник на всички Йордановци ,Богдановци и на всички с производни на тях имена.
Късмет.Всичко е до късмет. 

- GODzillata
Тук май нямаме такива...Павел Три написа:Честит празник на всички Йордановци ,Богдановци и на всички с производни на тях имена.

Don4o_62 написа:Найстина малко кофти ситуация стана с тая снимка и пост,но човека се извини
Точно затова става дума.
Жената е на Сомаджия-аз кво съм виновен,че Вид не ходи на Сомски срещи и непознава хората.
А да ошамари някой Жорката-това не съм го Виждал през живота си-не се е случвало на Никой
тая възможност.
Бях написал че ще празнувам на Теца,още преди нова година с Приятели-около 25 човека,
за толкова има места-иначе Желаещи Имаше много повече.
Вид-не знам откъде ти Хрумна да скачаш на мой приятели-просто-си го Избий от главата.
Едно е на клавиатурата-друго да го кажеш на Човек в Очите,за детето къде се огледа-то е на 12 годинки,и си е начинаеш рибар-с риболовен Билет-Заверен.
Айде нека да ни върви годината на Мир и Любов-и честит празник на Имениците.
Данчо Михов да Почерпи

Риболовци.
- GODzillata
Упс!lusienn написа:Данчо Михов да Почерпи
Вярно - Даката Михов - ЧИД!

Къ деба посред лято има сметка, а па за октомври и ноември не е имало и закачени радиатори - и па сметка?!

Едно време се чудех кво толкова реват софаанци за парното, вместо да се кефат на таа благодат, а то яла те - имАло за кво!

Кире незнам брат,пиша от телефон.
Мойта сметка за парно е над 250 лв.
Това за преди нова година,а ти ме прати с кола при видю,
У хасково да се разбираме на селска чест.
За мене той си е безопасна игла
Мойта сметка за парно е над 250 лв.
Това за преди нова година,а ти ме прати с кола при видю,
У хасково да се разбираме на селска чест.
За мене той си е безопасна игла

Риболовци.
- GODzillata
Ми кой ш'ме светне
ся, а?
Павлето е на климати......
.......остаа Жорката да се произнесе по сметката.
@Ае, Люс, а онаа червенокосата и тя ли е жена на колега?

Павлето е на климати......

@Ае, Люс, а онаа червенокосата и тя ли е жена на колега?