Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Вчера се прибрах.Ружица без баране три дни.Търсихме шаран основно.
Не се променят само най-глупавите
Какво става с вас бре хора, рибари бол, никой не пише...
Ето информация. Три дни бях по ръкавите, обикалях, щото никой не дава информация и тръгнах да разузнавам.
На водения извадих няколко бели риби, от там на горска поляна два дни, един шаран три кила, два огромни контура, една прилична щука, няколко бели.
Рибата върви, хора има, що бре мамка му никой не пише.... Голям страх Божеееее,,,, докога с тая наша простотия.
Ето информация. Три дни бях по ръкавите, обикалях, щото никой не дава информация и тръгнах да разузнавам.
На водения извадих няколко бели риби, от там на горска поляна два дни, един шаран три кила, два огромни контура, една прилична щука, няколко бели.
Рибата върви, хора има, що бре мамка му никой не пише.... Голям страх Божеееее,,,, докога с тая наша простотия.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Забравих да добавя. Една каракуда кило и един шаран ми скъса на брега, претърка на мидите.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Кво да пишем?
За маломерните бели и щучки дето се взимат повсеместно ли?
За маломерните бели и щучки дето се взимат повсеместно ли?

В тоз гьол,риба няма!
Не взех нито една бяла!
Но не това е въпроса.
Риба има а никой не пише.
После колегиалност. Грънци.
Но не това е въпроса.
Риба има а никой не пише.
После колегиалност. Грънци.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря за споделения излет, Жоро!
Важното е, че си бил на любимия водоем, имал си удоволствието да ловиш шарена риба и майсторлък да я откриеш и завъртиш край себе си (в това съмнения няма
) - по-хубаво от това здраве да е!
Що се отнася до неписането у форума, за съжаление сме свикнали вече да е постно отвсякъде, коментарите са излишни ...
Респект за прекрасния излет!
Важното е, че си бил на любимия водоем, имал си удоволствието да ловиш шарена риба и майсторлък да я откриеш и завъртиш край себе си (в това съмнения няма

Що се отнася до неписането у форума, за съжаление сме свикнали вече да е постно отвсякъде, коментарите са излишни ...
Респект за прекрасния излет!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
ето и малко снимки.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Който си го може, си го може и това е то 

Втора серия, ръкава на горска поляна.
Четвъртък вечер и петък вечер.
Една сулка 3кила един шаран и той там и една щука. Имаше и пет бели маломерни, но тях не ги броя. Времето петък беше горе долу, но събота рано си тръгнах, цяла вечер капо и много вятър.
Това е от мен. Успех колеги!
Четвъртък вечер и петък вечер.
Една сулка 3кила един шаран и той там и една щука. Имаше и пет бели маломерни, но тях не ги броя. Времето петък беше горе долу, но събота рано си тръгнах, цяла вечер капо и много вятър.
Това е от мен. Успех колеги!
- st_beer
- ще става разбирач
Това е резултата от днес до обяд на яз. Малко Шарково.
Лових на силиконови примамки от каяк.Бели риби нямах удар,но костур даде доволно в прилични размери.
1.crazy fish - vibro worm 7 см. цвят 30 аромат калмар -> това беше най-успешната и резултатна за деня примамка
2.fiiish - black minnow 7 см. цвят Kaki -> на кантар са по-горната примамка
3.Awaruna 5 и 7 см.-> пробвах различни цветове, които имах. Рибата ги вземаше ,но по-слабо от горните
Прекарах си един страхотен ден на вода с прекрасен резултат.На слука на всички.

Лових на силиконови примамки от каяк.Бели риби нямах удар,но костур даде доволно в прилични размери.
1.crazy fish - vibro worm 7 см. цвят 30 аромат калмар -> това беше най-успешната и резултатна за деня примамка
2.fiiish - black minnow 7 см. цвят Kaki -> на кантар са по-горната примамка
3.Awaruna 5 и 7 см.-> пробвах различни цветове, които имах. Рибата ги вземаше ,но по-слабо от горните
Прекарах си един страхотен ден на вода с прекрасен резултат.На слука на всички.

Hobie Mirage Outback
-
- научил се да хвърля
Костура кълве доволно на силикон от брега. Имах две серии с по 15 рибки една след друга без пропуск. Размерите не бяха впечатляващи, но като бройка беше предоволно.
- st_beer
- ще става разбирач
Вчера също бяхме на язовира с каяците и костура с прилични размери беше много активен. Куканите от снимката на по-горния ми пост бяха пак така пълни. Ловихме на същите примамки като от предния ми пост,но реших да пробвам и една нова която купих просто така за тест и проба. Мога само да кажа за тая примамка,че ми напълни душата и куканите. Когато имаше риби на соната просто докато тупнеше силикона долу на дъното и при първото придърпване вече имаше или удар или беше налапан. Много често се случваше да вземат примамката още на пропадането и изобщо да не стигне до дъното. Ползвах я с кука с оловна глава 4 гр. Примамката за ,която пиша е FishUp Real Craw 2" цвят по избор аз съм тествал тия двата и работят безупречно. Наслука на всички

Hobie Mirage Outback
Kолеги,дали замръзна язовира,че си беше студ тези дни ?
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Щяхте да зарибявате, колеги. Да не се отказахте вече?
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дака, драснах ти на личноdakataegotin написа:Щяхте да зарибявате, колеги. Да не се отказахте вече?