Ангиста-Струма-област Серес?
Модератор: nkolev66
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Re: Ангиста-Струма-област Серес?
Аз като бях там освен Ивайло Янков и компания не видях друг да си пуска рибите.Ние също си ги пуснахме,имам и клипове понеже хора,които не ме познават ме набеждават за месар по страниците.
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Ивчо е пич , за него знаем , браво за постъпката ти !!!!
останалите да ми приседнат дано ....
останалите да ми приседнат дано ....
за да нямаш проблеми,трябва да си умрял ...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Някой да е ходил сега в дъжда?
Спасиха ли се рибите от масово изтребление или още кълве?
Спасиха ли се рибите от масово изтребление или още кълве?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Инфо от вчера:
Реката е вдигнала нивото и е мътна.Редки и трудни риби,основно морунаж.Много кал около брега и пътищата
Реката е вдигнала нивото и е мътна.Редки и трудни риби,основно морунаж.Много кал около брега и пътищата
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
потвърждавам инфото ,.....за съжаление няма да става за риболов през този weekend ...
Потвърждавам, от днес ...
Вторник 12.01.16 нивото на струма високо и поради това е високо и на ангиста защото запира много,водата на ангиста е зеленкава не е кална от предошла река просто е вдигнала заради струма ,риби дребни морунажи до 250гр едрите ги нямаше !
Team Filstar-Bobi Fisher
някой ще ходи ли weekenda , има ли игра ?
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги няма смисъл да се ходи по Гърция реките са много големи и мътни.Днес четири човека се капотирахме .
Инфо од Сабота,30.01.2016 год.Ангитса многу вода и матна услови за риболов никакви,излезе некој скобар ама труден риболов,не е за одење.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Благодаря колега!
Точно започвах да се колебая, дали пък няма да е ОК.
Точно започвах да се колебая, дали пък няма да е ОК.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
А някой да е пробвал за щука ?
колега това в коя част е около кое село ?CASPERSKY написа:Инфо од Сабота,30.01.2016 год.Ангитса многу вода и матна услови за риболов никакви,излезе некој скобар ама труден риболов,не е за одење.
Дравискос!
какво е положението с блокадите,че мисля събота да съм там пускат ли коли ?