Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Здравейте колеги,ЩО НЕ СПОДЕЛЯТЕ ,в момента има 2 дистинации.На корабната с чепарета и на крана със светеща плувка.Голяма красота е със светулките ,днес бяха 18.Вчера по светлата част от 14 до 16,30 6 морунажчета на фидер,после идват с директните и става
.Айде и споделяйте .

На ,,кранчето" мога да заявя ,че свинщината е пълна...,идват някакви мазни шапки и почват да мятат върху теб ! имаше ,,пичове" ,които даже си ловяха с парашут ! Отделно , че се прибират ,,аквариумни " рибки , торбите се тъпчат ,та дори и 1 тон да хване , няма да пусне нито една обратно ! Как не се наядоха тези жалки свине "рибари" ! Трезвомислещ човек би се отвратил . Тази година бях кажи речи през ден на реката за по час ,два... и проверка нямам ! Правете си изводите...
Защо не се обади на ИАРА, ти иначе по светло ли ловиgladius1 написа:На ,,кранчето" мога да заявя ,че свинщината е пълна...,идват някакви мазни шапки и почват да мятат върху теб ! имаше ,,пичове" ,които даже си ловяха с парашут ! Отделно , че се прибират ,,аквариумни " рибки , торбите се тъпчат ,та дори и 1 тон да хване , няма да пусне нито една обратно ! Как не се наядоха тези жалки свине "рибари" ! Трезвомислещ човек би се отвратил . Тази година бях кажи речи през ден на реката за по час ,два... и проверка нямам ! Правете си изводите...

ИАРА са едни супер спрели търтеи и хрантутници. Тази година не са ме проверили нито един път . Даже и сайта им не се отваря... Вярвам ,че знаят какво се случва ,но така е по лесно ( без главоболия ) за тях .kasabinho написа:Защо не се обади на ИАРА, ти иначе по светло ли ловиgladius1 написа:На ,,кранчето" мога да заявя ,че свинщината е пълна...,идват някакви мазни шапки и почват да мятат върху теб ! имаше ,,пичове" ,които даже си ловяха с парашут ! Отделно , че се прибират ,,аквариумни " рибки , торбите се тъпчат ,та дори и 1 тон да хване , няма да пусне нито една обратно ! Как не се наядоха тези жалки свине "рибари" ! Трезвомислещ човек би се отвратил . Тази година бях кажи речи през ден на реката за по час ,два... и проверка нямам ! Правете си изводите....
п.с. Не се обадих понеже не им знам тел. номер. Реакция едва ли щеше да има...
Приматите ще продължават да безчинстват ,а ние да си вадим билети за да има какво да папат ,,работохолиците " от ИАРА . Няма оправия...най вече в мисленето и манталитета от едната и от другата страна !
Тук в темата да се оплакваме как имало бракониери и така нататък без да поемаме инициатива файда няма. С голяма грешка си, относно това дали ще реагират. На сигнали се отзовават - миналата година ги разходих на 25 км за един парашут и си свършиха работата. И други пъти съм им звънял и са се отзовавали.gladius1 написа:ИАРА са едни супер спрели търтеи и хрантутници. Тази година не са ме проверили нито един път . Даже и сайта им не се отваря... Вярвам ,че знаят какво се случва ,но така е по лесно ( без главоболия ) за тях .kasabinho написа:Защо не се обади на ИАРА, ти иначе по светло ли ловиgladius1 написа:На ,,кранчето" мога да заявя ,че свинщината е пълна...,идват някакви мазни шапки и почват да мятат върху теб ! имаше ,,пичове" ,които даже си ловяха с парашут ! Отделно , че се прибират ,,аквариумни " рибки , торбите се тъпчат ,та дори и 1 тон да хване , няма да пусне нито една обратно ! Как не се наядоха тези жалки свине "рибари" ! Трезвомислещ човек би се отвратил . Тази година бях кажи речи през ден на реката за по час ,два... и проверка нямам ! Правете си изводите....
п.с. Не се обадих понеже не им знам тел. номер. Реакция едва ли щеше да има...
Приматите ще продължават да безчинстват ,а ние да си вадим билети за да има какво да папат ,,работохолиците " от ИАРА . Няма оправия...най вече в мисленето и манталитета от едната и от другата страна !

- Диканаров
- кандидат преподавател
Колега, номерата на всички поделения на ИАРА са публикувани ТУК! Във Форума ни има специално направена ВАЖНА тема:- телефони на ИАРА! Запиши си ги на билета и готово, а за да си сигурен, че ще реагират първо се обади на 112! Там всичко се записва! Кой се обажда, за какво се обажда, на кого е разпоредено, кога и т.н. Та ако на теб не се реагира, на 112 не смеят!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Те вярно , че са публикувани тук, но отдавна не са актуални, пък и структурата им вече е доста променена!?Диканаров написа:Колега, номерата на всички поделения на ИАРА са публикувани ТУК!.................
Ето

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Ч.Н.Г. Бъдете живи и здрави.

Никой ли не дере скобарки? 

Като гледам са дали стационарни телефони на повечето места,така че сигнали от понеделник до петък и до 17часа.Ачо ♣ написа:Те вярно , че са публикувани тук, но отдавна не са актуални, пък и структурата им вече е доста променена!?Диканаров написа:Колега, номерата на всички поделения на ИАРА са публикувани ТУК!.................
Етоhttp://iara.government.bg/?page_id=22" onclick="window.open(this.href);return false;
Остави само стъпки
Дадени са мобилните номера на началник отделите, тъй като структурата им вече е на регионално ниво! Така че може да им се звъни по всяко време !gergi762 написа:.....Като гледам са дали стационарни телефони на повечето места,така че сигнали от понеделник до петък и до 17часа.
Това е за Русе:
Отдел “Рибарство и контрол – Централен Дунав”
тел./факс: 082/836 589
ruse@iara.government.bg
Началник отдел: Михаил Михайлов – 0879/497 796
Обхваща областите: Велико Търново, Габрово, Ловеч, Плевен, Разград, Русе, Търговище, Силистра и Шумен
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Е,това съм го пропуснал.Ачо ♣ написа:Дадени са мобилните номера на началник отделите, тъй като структурата им вече е на регионално ниво! Така че може да им се звъни по всяко време !gergi762 написа:.....Като гледам са дали стационарни телефони на повечето места,така че сигнали от понеделник до петък и до 17часа.
Това е за Русе:
Отдел “Рибарство и контрол – Централен Дунав”
тел./факс: 082/836 589
ruse@iara.government.bg
Началник отдел: Михаил Михайлов – 0879/497 796
Обхваща областите: Велико Търново, Габрово, Ловеч, Плевен, Разград, Русе, Търговище, Силистра и Шумен
Остави само стъпки
Рибата на Корабната я няма.
Повечето от Вас знаят, но е по-лесно да си натискате дупетата и да не пишете нищо.
Все пак може да спестя разходката на някой.
Повечето от Вас знаят, но е по-лесно да си натискате дупетата и да не пишете нищо.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
То риба може и да няма там в момента, ама поне лудницата е пълнаkutinchev написа:Рибата на Корабната я няма.

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Kutinchev, няма ли тройкаджии, търмъциkutinchev написа:Рибата на Корабната я няма.