Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Мнение за лодка за захранка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Re: Мнение за лодка за захранка
Като цяло съм съгласен,че лодките на "туше" са едни от водещите на БГ.пазара.Почти навсякъде има добри отзиви от тях.Лошото е цената.Понеже няколко месеца се интересувам и разглеждам лодки ми прави впечатление,че на пазара има доста лодки на гласни и негласни производители.Доста колеги риболовци вече ползват лодки и мисълта ми беше да се сподели за някоя по негласна лодка.Не вярвам че няма и други лодки,които да са добри и да вършат работа.Насочил съм се към БГ.лодка с цел сервиза и гаранцията.
-
- разбира нещата
Re: Мнение за лодка за захранка
предполагам че ти се иска да си с нова кола(както и на всички),но си със втора употреба ,такава.всеки се простира според чергата сиluxsto написа:а ти не си интересен.... който има желание да се сдобие с това което иска ще намери финансов начин.. аз цената на "прословутата" както я нарече лодка може да се обадиш и да попиташ.. доколкото за лодките манчо - колегата ми я същата след 7-8 излета с нея я изпрати на ремонт... повече няма какво да пиша.. Успех с избора на лодка има доста изписано за манчо, техно-х, скарп....

ни най-малко съм тръгнал да ги хваля от манчо ,колко са най-добри и т .н ,но едно е да дадеш 1000 лв ,друго е да добавиш + 50%и да казвате "събери някой лев" сякаш става въпрос за 10-20 лв.пак казвам ,за средни дистанции ,до 200 м ще му върши работа ,е на мойта и остават още 2 -3 излета ,според думите ти ,и ще ходи на ремонт .но все пак има 2 г гаранция.един колега от другия форум ,я има поне 3 г ,не се е оплаквал нещо,само че модела му е с литиево -,йонните батерии и оскъпяването до колкото се сещам е около 200 лв
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."