Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Мнение за лодка за захранка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Мнение за лодка за захранка
Здравейте колеги
Здраве и щастие през новата година
Търся информация и съвет за тази лодка
https://youtu.be/ZF_lv2hX3lM" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Re: Мнение за лодка за захранка
За много години,лично мое мнение не си струва
За много години,взимай лодка с два мотора и контейнерите да са в самия корпус.Три съм сменил докато попаднах на нещо що годе добро в ценови диапазон 1000 - 1300лв.
Моята доброта има своите граници,особено ако вашата наглост клони към безкрайност ....
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега, тази лодка изглежда нестабилна в спокойни води, а да не говорим като задуха ветероStrajar написа:Здравейте колеги

catch a fish or die trying !!!
Колко си приготвил за лодка, колега?
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Цената която мога да отделя е до към 1000лв.
Ще се радвам да помогнете с избора на лодка.
Също съм се спрял и на лодка на elbosi.
Общо взето прочетох доста от написаното за лодките,но сега въобще нещо не мога да взема решение.
Общо взето прочетох доста от написаното за лодките,но сега въобще нещо не мога да взема решение.
Колега аз ползвам лодка ТЕХО Х от 4 години много съм доволен
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Кой модел ?За Техно-Х има доста разнопосочни мнения !ttboy написа:Колега аз ползвам лодка ТЕХО Х от 4 години много съм доволен
Лично аз съм работил и съм доволен от: http://www.ake-mancho.com/index.php?ch= ... &subcat=10 - тази със Сонараи GPS-са. Иначе има вариант без сонар и без GPS, която доближава бюджета ти и е 1.050.000 лв. , другата която съм ползвал е http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=8180 - тя е над бюджета ти, но може и да се намери за по-малко пари при по-стабилно търсене и пазарене. Повече наблюдения имам върху тази от първия линк. Един съвет- НЕ БЪРЗАЙ, парите не са малко. Отдели време говори с колеги, които имат конкретна лодка и имат преки впечатления, най-добре е ако се навие някой да ти покаже неговата в реални условия. Поздрави

catch a fish or die trying !!!
Strajar написа:Цената която мога да отделя е до към 1000лв.
Събери малко пари и си вземи на ТУШЕ вече този сезон имам такава скри шапките на повечето английски такива...много пъти съм я ползвал ,мога да кажа само идеална е ...
Ако има и други колеги,които ползват лодки имат впечатления,но приблизително около тези пари нека споделят
Не мисля, че задвижването на Вайпър е същото като на Туше-то
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
-
- разбира нещата
много сте ми интересни като кажите "събери малко пари" , а не казвате къде са разпилениluxsto написа:Strajar написа:Цената която мога да отделя е до към 1000лв.
Събери малко пари и си вземи на ТУШЕ вече този сезон имам такава скри шапките на повечето английски такива...много пъти съм я ползвал ,мога да кажа само идеална е ...

каква е цената на тая "прословута"лодка,предполагам ,че над 1500 лв и до колкото знам се чака доста време за изработката и.за 1000 лв ще си вземе от манчо ,пък след време като събере пари ,ще и сложи и джипиес.може от техно-х да си вземе и скарп-с,но и там са разнопосочни мненията.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
а ти не си интересен.... който има желание да се сдобие с това което иска ще намери финансов начин.. аз цената на "прословутата" както я нарече лодка може да се обадиш и да попиташ.. доколкото за лодките манчо - колегата ми я същата след 7-8 излета с нея я изпрати на ремонт... повече няма какво да пиша.. Успех с избора на лодка има доста изписано за манчо, техно-х, скарп....delio-haidutin написа:много сте ми интересни като кажите "събери малко пари" , а не казвате къде са разпилениluxsto написа:Strajar написа:Цената която мога да отделя е до към 1000лв.
Събери малко пари и си вземи на ТУШЕ вече този сезон имам такава скри шапките на повечето английски такива...много пъти съм я ползвал ,мога да кажа само идеална е ...![]()
каква е цената на тая "прословута"лодка,предполагам ,че над 1500 лв и до колкото знам се чака доста време за изработката и.за 1000 лв ще си вземе от манчо ,пък след време като събере пари ,ще и сложи и джипиес.може от да си вземе и скарп-с,но и там са разнопосочни мненията.