Какво кълве на яз.Цонево ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
s.a.m.i
новобранец
новобранец

Re: Какво кълве на яз.Цонево ?

Мнение от s.a.m.i »

Утре мисля да ходя срещу скалите,да пробвам на фидер,вечерта ще пиша как е.
Аватар
виктор вичев
новобранец
новобранец

Мнение от виктор вичев »

Наслука! на мен днес ми се ходеше много,прекрасно време,но много задачи и не успях.другата седмица ако даде време.ще чакаме резултати :fishing1:
s.a.m.i
новобранец
новобранец

Мнение от s.a.m.i »

И така обещаното инфо от днес,седем бабушки и едно малко костурче.Всичко на фидер,до мен колегата на мач една бабушка.Водата е много мътна.Поздрави!
Аватар
виктор вичев
новобранец
новобранец

Мнение от виктор вичев »

Добре е,някой е счупил каръка,нормално да е мътна след снеготопенето, аз тази седмица ако даде време ще си опитам късмета.
Аватар
Peshkata
новобранец
новобранец

Мнение от Peshkata »

Здравейте колеги,
Имате ли актуална информация за язовира? Някой ходил ли е последните дни, излиза ли риба? Предварително благодаря за информацията! :)
CATCH AND RELEASE
MOSKOW83
новобранец
новобранец

Мнение от MOSKOW83 »

Днес имаше 4-ма колеги между двата моста(ЧУДНИТЕ СКАЛИ), хващаха малки баби с фидери и то с добро темпо. Ката си има в предвид силният вятър и носещите се клони, шишета и всякакви други боклуци. Водата мътна като капочино :). Към Аспарухово водата е с една идея по "чиста", но пък никакви риболовци.
Аватар
Peshkata
новобранец
новобранец

Мнение от Peshkata »

Благодаря колега! :)
CATCH AND RELEASE
Аватар
Peshkata
новобранец
новобранец

Мнение от Peshkata »

Здравейте колеги,
някой може ли да ме посъветва на кое място да отида на яз Цонево и евентуално как да стигна до мястото, защото язовира не ми е много познат. Ще ловя на фидер.
Благодаря предварително!
Поздрави, Петър!
CATCH AND RELEASE
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Инфо от четвъртък. На мястото, познато като Паметника или гроба, излизаха доста добре дребни до средни бабушки и много уклей на директен. Peshkata, това е веднага след третия мост, броени от Дългопол в посока с. Добромир. Свършва моста, 100-тина метра след това в дясно има чакълена отбивка, която след 200 метра те води до язовира. Веднага в дясно е каменист и доста скосен бряг, там имаше риболов, но местата са ограничени.
Иначе около чудните скали имаше няколко човека, но май нямаха особен успех, до колкото успях да видя.
Аватар
Peshkata
новобранец
новобранец

Мнение от Peshkata »

Благодаря Sleepwalker! Днес мислих да посетя мястотоза което си ми обяснил, но се спрях на Чудните скали, разпитах коегите и се настаних там (срещу Чудните скали)...трябваше да отида на мястото за което ми говориш, но другия път живот и здраве. Все пак мерси за инфото! Та нека споделя и аз...Лових на фидер, стръв шарен червей. За два часа хванах 7 малки бабушки и 3 върхара....така им вика аз...уклей де. Като цяло риболова беше много слаб. Имаше колеги, които ловиха на мач с ваглери, също така и на щека, но успеха им, засъжаление, не беше по - голям от моя...поне докато бях там. явно днес не е било ден. Пробвах и на торен, но там нямаше никакъв успех. Все пак съм доволен, защото посещавам язовира за 2-ри път и излета беше повече опознавателен, а и се запознах с доста запалени колеги, които споделиха много информация!
Наслука на всички!!!
Поздрави,Петър!
CATCH AND RELEASE
MOSKOW83
новобранец
новобранец

Мнение от MOSKOW83 »

Sleepwalker_ написа:Инфо от четвъртък. На мястото, познато като Паметника или гроба, излизаха доста добре дребни до средни бабушки и много уклей на директен. Peshkata, това е веднага след третия мост, броени от Дългопол в посока с. Добромир. Свършва моста, 100-тина метра след това в дясно има чакълена отбивка, която след 200 метра те води до язовира. Веднага в дясно е каменист и доста скосен бряг, там имаше риболов, но местата са ограничени.
Иначе около чудните скали имаше няколко човека, но май нямаха особен успех, до колкото успях да видя.
Инфо от неделя 21.02.16 на паметника, много народ , викам си има риболов :D без да се оглеждам дали някой вади нещо, правя храната. разпъвам два фидера и един директен и сядам :fishing11: Една цигара втора, трета .... тц тц ... няма и помен от риба, огледах се никой нищо не вади. Не след дълго багажа в колата и смяна на местото. Слязох с колата под вторият мост, там гледам се вадят рибки по 6-7 см. :fishing1: . Извадихме само по един директен да отървем капото, за около 30-40 мин. дръпнахме по 20-тина рибки и си тръгнахме.
Аватар
kikk4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kikk4o »

Днес на Чудните скали излизаше предимно дребна бабушка. От 8 до дъжда към 14 направихме хубав риболов. Пробвахме на фидер, мач и директен, като на директния имаше най-голям успех. Направи ни впечатление мудното кълване, отделно рибата беше студена и явно още е рано за по-интензивен риболов!
Аватар
Peshkata
новобранец
новобранец

Мнение от Peshkata »

Здравейте колеги,
вчера бях на яз. Цонево на мястото познато като "Паметника". Имаше доста колеги, но и място имаше. Общо взето не всеки вадеше риба, колегите, които се бяха разположили на стръмния скалист бряг вадеха по някоя риба. И аз реших да пробвам. Лових на мач с ваглер. Нямах прашка и дистанцията на която лових не беше много голяма...трябваше да захранвам на ръка. Доволен съм, лових бабушки с добро темпо, но дребни. Хванах около 30. Стръв - бял червей. Срещу чудните скали положението беше същото.
Поздрави,
Петър.
CATCH AND RELEASE
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Колега, а мътен ли е още язовирът? Аз като ходих, беше мътен, но не кален. Сега как е положението?
Аватар
Peshkata
новобранец
новобранец

Мнение от Peshkata »

Здравей Sleepwalker_ ,
Честит трети март. Не беше много мътен, но това е мое мнение.
Поздрави!
CATCH AND RELEASE
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”