Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Байтрънар ! Всичко за системата от колегата Вальо !
Модератор: sapuna
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Байтрънар ! Всичко за системата от колегата Вальо !
ама взе ми и да ги смажешhshopov написа:Тоя пост ма кара да си разглобя макарите!

catch a fish or die trying !!!
Байтовете които ще ти дам и тях ще трябва да разглобиш и смажешhshopov написа:Тоя пост ма кара да си разглобя макарите!

''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- hshopov
- разбира нещата
Майтапа настрана! Не обещавам,че съм с две леви,но ще се опитам да направя едно ревю на моите евтини байтове и това ще стане в тази тема! Там вече ще се видят пластмасите и прочие! Дано успея да ги сглобя отново,че ще мина на риболов с щекаkevlar написа:Байтовете които ще ти дам и тях ще трябва да разглобиш и смажешhshopov написа:Тоя пост ма кара да си разглобя макарите!

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Наличието на пластмасови детайли също да не ви притеснява. Човекът е преценил къде и защо да замени метала с пластмаса. С използуване на съвременни специални пластмаси, на практика се избягват редица негативни явления, спохождащи детайлите изработени от метал. Ако избрания детайл е изработен от пластмаса, то макарата работи по-безшумно, по-мазно и е по-дълговечна.
Последно промяна от Diman на Вто Яну 12, 2016 9:57 am, променено общо 1 път.
- hshopov
- разбира нещата
ОООО не съм го написал от притеснение! По скоро любопитство,кое от какво е! Тези дни ще разглобя една и ще и видя лагерите та не се чуди ако получиш лично с много въпросителниDiman написа:Наличието на пластмасови детайли също да не ви притеснява. "Човекът" е преценил къде и защо да замени метала с пластмаса. С използуване на съвременни специални пластмаси, на практика се избягват редица негативни явления, спохождащи детайлите изработени от метал. Ако избрания детайл е изработен от пластмаса, то макарата работи по-безшумно, по-мазно и е по-дълговечна.

И защо на лични? Темата е зимна. Сега е момента да се обслужат макарите. Аз вече го сторих. Има колеги, които са на "ти" с тази материя и има какво да научим от тях. Би било добре да ги чуем.
- hshopov
- разбира нещата
Защото на никой няма да му е приятно да получи съобщение от сорта: Ти си виновен,ти ме подкукуроса с тия мнения и заради теб не мога да си събера макарата! Ти разбира се ще знаеш , че е МАЙТАП ама върви да доказваме,че нямаме сестри послеDiman написа:И защо на лични? Темата е зимна. Сега е момента да се обслужат макарите. Аз вече го сторих. Има колеги, които са на "ти" с тази материя и има какво да научим от тях. Би било добре да ги чуем.

Адаш, Чичката е виновен!!!hshopov написа:Защото на никой няма да му е приятно да получи съобщение от сорта: Ти си виновен,ти ме подкукуроса с тия мнения и заради теб не мога да си събера макарата! Ти разбира се ще знаеш , че е МАЙТАП ама върви да доказваме,че нямаме сестри послеDiman написа:И защо на лични? Темата е зимна. Сега е момента да се обслужат макарите. Аз вече го сторих. Има колеги, които са на "ти" с тази материя и има какво да научим от тях. Би било добре да ги чуем.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- hshopov
- разбира нещата
И кълне...kevlar написа: Адаш, Чичката е виновен!!!

Затова трябва да се каже тук и да се обясни, че тази операция е нож с много остриета. Трябва да си много наясно какво правиш.hshopov написа:...
-
- разбира нещата
Да бе да !! Аз съм виновен и за глобалното затопляне нали , като си купувате кочини ще ги разглобявате я , моето бугати си има пробка , развиваш и капваш маслоhshopov написа:И кълне...kevlar написа: Адаш, Чичката е виновен!!!

- hshopov
- разбира нещата
За разлика от тебе,чичка,аз ще направя научен експеримент,отваряйки байт и показвайки го тук в скоро време( ТЪРСЕЙКИ СЪВЕТИ КАК ДА СИ ГО СГЛОБЯ НАЙ ВЕРОЯТНОДимитър Чаушев написа:Да бе да !! Аз съм виновен и за глобалното затопляне нали , като си купувате кочини ще ги разглобявате я , моето бугати си има пробка , развиваш и капваш маслоhshopov написа:И кълне...kevlar написа: Адаш, Чичката е виновен!!!![]()

-
- разбира нещата

Абе вие, чичковците,Димитър Чаушев написа:..... И аз съм разглабял байт ,ама после не тръгна ...

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- разбира нещата
Вътрешно ведомствен хумор !
След това съм обяснил какво да прави
След това съм обяснил какво да прави