Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com
Форум
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
как да си напрвим тежести за баластен колан
Модератор: nkolev66
- express.servise
- научил се да хвърля

Re: как да си напрвим тежести за баластен колан
Звучи добре!
Колко време държи?
-
boqn_belchev
- ще става разбирач

Здравей, колега и аз се пробвах с тези гумени салами, за които казва Вальо. От Баумакса използват се за уплътняване на прозорци около 10лв. бройката. Използвах около 1/3. Ползвах вана-90ст. и валяк 2лв. ърво ги намацах, но станаха едни рошеви и хич не ми харесваха, но какво да правя, като не съм много сръчен. Та по едно време ме удари ябълката по главата и реших да пробвам с малко сапунена вода. И мацах направо с голи ръце.
Ми то като лъснаха чак ми стана драго, не че са красиви сега, но поне не са толкова грозни. Остана да намажа и дупките за колана, но да не стават идеални ще почакат.
Целта ми беше да облека оловото да не трака много по камъните и да не троши плочките в банята. Пък и да не се пипа много с ръце.
До сега имам 10на влизания и имат тук там ожулвания, но не са много ще снимам скоро.
Ми то като лъснаха чак ми стана драго, не че са красиви сега, но поне не са толкова грозни. Остана да намажа и дупките за колана, но да не стават идеални ще почакат.
Целта ми беше да облека оловото да не трака много по камъните и да не троши плочките в банята. Пък и да не се пипа много с ръце.
До сега имам 10на влизания и имат тук там ожулвания, но не са много ще снимам скоро.
Благодаря ви,ще пробвам и после ще кача снимки с крайния резултат.
Ocean kayak Prawler 13
- Valyo68
- вече хвърля и на тежко

- Обратна връзка:
От миналата година до сега, нямам обелено никъде, но не съм и влизал повече от 20 пъти.
- Valyo68
- вече хвърля и на тежко

- Обратна връзка:
До модераторите, къде изчезнаха снимките, в галерията ми си стоят. Виждаха се около седмица две в тази тема, и сега само цифри. Аз ли бъркам нещо? Благодаря предварително за разбирането!