Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кричим-платения/1 март
- CrossFire
- разбира нещата
Кричим-платения/1 март
И така.....към 8 сутринта бяхме на гьолчето.Установихме се с кума ми на едно местенце и започнахме да разпъваме такъмите.Аз ловях с 6м. боло и фидер,а кумът ми с 4м. телескоп и една дънна(която пак неможа да я сефтоса
).На болото бях с 2гр. плувка тип морков,повод 0.10 на "Шогун" и кука "Сенсей" #10.На фидера същата кука и повод.Захранвахме периодично със захранка"Ванилия с коноп" и 200гр. бял червей в нея.За стръв също бял-ароматизиран в продължение на 3 дни.Крайния резултат беше над 15 шарана до към 15:00 часа,а снимките са само толкова:
И накрая ще кажа,че като за откриване на новата година откъм шаранчета е добре,иначе като цяло обстановката не ми хареса и тук там хора от отсрещния край се мъчеха да ползват захраненото от нас петно
и такива му работи....
А и вятъра сутринта

А и вятъра сутринта

Последно промяна от CrossFire на Пон Мар 03, 2008 6:44 pm, променено общо 1 път.

- CrossFire
- разбира нещата
Re: Кричим-платения/1 март

Снимките са в галерията,горе не ги виждам

Последно промяна от CrossFire на Пон Мар 03, 2008 6:46 pm, променено общо 1 път.

-
- ще става разбирач
Браво Крос фаер начесъл си яко краста. Това на платения на преди Кричим от към Пловдив в ляво ли е? Утре съм там в регоина.Да морим шаровците.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
найстина мн добър излет с толкова шарковци евала
. Там какви са цените и рибата плаща ли се

- CrossFire
- разбира нещата
На човек за 2 въдици-2 лева.Голям кеф за без пари.Шарана ако искаш да го вземеш-4,80лв./кг.,до 2 килограма каракуда в безплатна.MiTaKa™ написа:найстина мн добър излет с толкова шарковци евала. Там какви са цените и рибата плаща ли се