Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Г.Дъбник
-
- фен клуб-скобар
яз. Г.Дъбник
Рибата е тръгнала доста добре.Лови се много. сутринта в 8:15 бяхме на язовира.Народ гъз връз глава. наредихме се наредицата
и като се започна един гол след гол много се изкефих.Лови се платика на торен и на бял и пинки предимно бабушки.
изкефих се на макс. Цяла зима много се бях намъчил.
http://gallery.nariba.com/data/500/2096 ... -thumb.jpg
Е не знам как да сложа снимките. Вчера колегата Делев ги сложи за което съм му много благодарен
и като се започна един гол след гол много се изкефих.Лови се платика на торен и на бял и пинки предимно бабушки.
изкефих се на макс. Цяла зима много се бях намъчил.
Е не знам как да сложа снимките. Вчера колегата Делев ги сложи за което съм му много благодарен
Re: яз. Г.Дъбник

Браво. Супер рибки.
Много са ти малки снимките като размер колега (ама важното е че рибите са добри!!!

Последно промяна от Koleff на Съб Мар 01, 2008 4:36 pm, променено общо 1 път.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- фен клуб-скобар
това е от апарата . следващия път ще са добре.незнам вчера неделчо как ги беше качил но бяха добре другите снимки
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Това са снимките на колегата marinov1973

Евала за успешния излет!!!

Евала за успешния излет!!!

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Малийййййййййййййй как Ви завиждам Благородно -писна ми от път м.......му
Ама ще дойде и моя ден 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- и господ не е толокова добър
Браво,много риби голямо удоволствие. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Ако това е хванато на дигата е доволно ма има моменти кадето там дава троино
.Та каде на Дъбник на Дигата ли ?

-
- фен клуб-скобар
да на дигата . откъм канала. но отидохме късно а и вятара ни изгони към 12 часа.
но кълвеше страшно много. утре пак съм там.
но кълвеше страшно много. утре пак съм там.
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Ми ако има вятар и вални трябваше да отидеш на дюните и само на торен.Миналата пролет там така хваштахме по най-малко 3 диви шарана 

-
- фен клуб-скобар
това е от вчера.
Колега на какъв такъм се ловят рибите - с директен, на мач или просто с болонезе? С какво захранвате?
Fishing Forever
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Най-добре е на мач. със много дребни куки
и ходи на дигата докато не доиде лятото и се е изпарила 

-
- фен клуб-скобар
Ловят се на всякакъв такъм. който ти е удобен. аз лових предимно с мача защото вятура беше много силен особено вчера.Dobrev написа:Колега на какъв такъм се ловят рибите - с директен, на мач или просто с болонезе? С какво захранвате?
захранка обикновенна от 2лв. 1 пак универсална 1 за платика 1 за каракуда 1 бисквитена галета мляно кюспе и хляб бял червей и варено жито.
Влакно основно 0,16 повод 0,12 плувка 4 гр.кука 16или 18 с дълго жило , че във вятъра не можеше да се хвърля на повече от 10м.
На малките куки кълве много бабушка.платиката се лови предимно на торен. на бял всичко бабушка каракуда платика и уклей.
на по голяма дистанция 20м. се лови предимно каракуда излизат доста добри. Впочивните дни голяма лудница. Ще ида в четвъртък защото искам
да пробвам на фидера. Общо взето рибата е пощуряла и смалко подготовка си правиш страхотен кеф.
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Е братле тои нема да ходи за шарани.Мани не го слушаи може и без захранка.Отиваш на дигата както ти казах и на бял или торен най-добре и 2-те и ти гарантирам пълен живарник до обядmarinov1973 написа:Ловят се на всякакъв такъм. който ти е удобен. аз лових предимно с мача защото вятура беше много силен особено вчера.Dobrev написа:Колега на какъв такъм се ловят рибите - с директен, на мач или просто с болонезе? С какво захранвате?
захранка обикновенна от 2лв. 1 пак универсална 1 за платика 1 за каракуда 1 бисквитена галета мляно кюспе и хляб бял червей и варено жито.
Влакно основно 0,16 повод 0,12 плувка 4 гр.кука 16или 18 с дълго жило , че във вятъра не можеше да се хвърля на повече от 10м.
На малките куки кълве много бабушка.платиката се лови предимно на торен. на бял всичко бабушка каракуда платика и уклей.
на по голяма дистанция 20м. се лови предимно каракуда излизат доста добри. Впочивните дни голяма лудница. Ще ида в четвъртък защото искам
да пробвам на фидера. Общо взето рибата е пощуряла и смалко подготовка си правиш страхотен кеф.

-
- фен клуб-скобар
Колега protos . Ако искаш утре да се срещнем ти без захранка аз със и да видим кой
ще напълни живарника.Но сигурно ти няма да можеш да се включиш. аз от една седмица ходя през ден
и повярвай ми без захранка не е същото особено ако духа вятър.А вятър духа и то какъв. виж сърфистите
в галерията ми
ще напълни живарника.Но сигурно ти няма да можеш да се включиш. аз от една седмица ходя през ден
и повярвай ми без захранка не е същото особено ако духа вятър.А вятър духа и то какъв. виж сърфистите
в галерията ми