Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ВАЖНО! Промени в naRiba.com
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: ВАЖНО! Промени в naRiba.com
Е като е наше ,що не пробва с някое риболовно бе шефе 
edit: логнат съм от вчера

Е ти гледа ли го бре Сапунче?sapuna написа:Е като е наше ,що не пробва с някое риболовно бе шефе

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Шегувам се Саше ,гледах го още като го качи първия път.Теста си е супер.
Относно платформата - доволен съм от ъпгрейда ,време беше да го направиш.Все ще излизат дребни детайли за донастройка ,но посоката е правилна
Относно платформата - доволен съм от ъпгрейда ,време беше да го направиш.Все ще излизат дребни детайли за донастройка ,но посоката е правилна

Охооо. Със сигурност ще има доста нещица за правене, но пусто все няма време. Тези неща ги започнах преди повече от 8 месеца ...sapuna написа:Шегувам се Саше ,гледах го още като го качи първия път.Теста си е супер.
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мен все така не ме помни при влизане от тел. От компа съм ок. Някакви идеи?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Oпитвам се за проба да кача клип от компа, не се получава- излиза ми съобщение "The filetype you are attempting to upload is not allowed" .Файловете са BS player?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- кирил великий
- разбира нещата
Пише ми за моя опит с видеото, че е качено успешно, ще бъде публикувано след одобрение?! Само в секция видео ли може да се качва директно от компа или също и в конкретните теми видеото ми може да се качва директно от компа?
/Видях го качено, но при пускане чувам само звука, но не виждам образа/ И един въпрос - как се изтрива от сайта видеото, качено веднъж от компютъра?
/Видях го качено, но при пускане чувам само звука, но не виждам образа/ И един въпрос - как се изтрива от сайта видеото, качено веднъж от компютъра?
И аз съм логнат вече 

Daiwa BG PILK 802HFS + DAIWA BG 3500 + Daiwa J-BRAID X8 - 300м #2.0
-
- научил се да хвърля
Аз имам проблем както с логването от компа, така и от таблета и телефона... Причината има ли решение или?
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Аз пък откакто се смени визията съм нямал проблеми с логването нито на компа нито на лаптопа , веднъж си написах само името и паролата и си ме помни , ако има значение ползвам само Mozilla Firefox.Но искам да попитам можели да се потъмни шрифта на форума че е малко блед на цветните страници и ми е малко трудно да чета мненията.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- Красимир Атанасов
- учете се от него
- трапера
- сериозен играч
Опитах се пробно да кача клипче но не стана. Ето стъпка по стъпка:
Може би тоя формат не се потдържа от "На Риба"...
Та въпросът е- в какъв формат трябва да са видеофайловете, които искаме да публикуваме?
Поздрави!
Това клипче съм го ползвал в направата на "филмче" и съм го публикувал в ЮТуб.Може би тоя формат не се потдържа от "На Риба"...
Та въпросът е- в какъв формат трябва да са видеофайловете, които искаме да публикуваме?
Поздрави!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Привет,
Да, проблема идва от формата на видеото или по-точно разширението на файла. Нали за това е "бета", за да има проблеми
Понеже от скрийншотите не се вижда, а и не го логвам никъде - какво е разширението на файла, който се опитваш да качиш? Виждам, че е асоциирано с quicktime player, но не виждам реалното разширение на файла.
Да, проблема идва от формата на видеото или по-точно разширението на файла. Нали за това е "бета", за да има проблеми

Понеже от скрийншотите не се вижда, а и не го логвам никъде - какво е разширението на файла, който се опитваш да качиш? Виждам, че е асоциирано с quicktime player, но не виждам реалното разширение на файла.
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
В "Бързи връзки" какво се рабира под "Виж новите мнения" и "Виж Активните мнения", .т.е. кои са нови и кои активни.