Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Б.Д.Ж.
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Б.Д.Ж.
Преди години мернах един надпис в купе ,
(Б)ОЖЕ,
(Д)ОКАРАЙ МЕ
(Ж)ИВ!!!
Завършил съм жепето преди 20 години и си е същата простотия!
Пътувал съм с влак до Москва и обратно ,и там не се заключват вратите ,защото си има стюард ,всеки вагон ,а при нас нито прозорци се отварят нито врати ,пък и ги заключват да не бегаш при авария и да не могат да те спасят даже ,а защо не казват за кондуктора дето пръв е избягал със глухия ключ и е снимал с джиесема за спомен да си има кадри!!!
И да знаете че и това ще е за 3 дни пушилка и пак всичко за сметка на семействата на загиналите ЖЕРТВИ!! И нищо няма да се промени!
БОЖЕ ,ДОКАРАЙ МЕ ЖИВ!!!
Стоян Ковачев (darkslde - oт sub.sab.bz ) e бил разпознат като жертва на вчерашния пожар във бързият влак София - Кардам
(Б)ОЖЕ,
(Д)ОКАРАЙ МЕ
(Ж)ИВ!!!
Завършил съм жепето преди 20 години и си е същата простотия!
Пътувал съм с влак до Москва и обратно ,и там не се заключват вратите ,защото си има стюард ,всеки вагон ,а при нас нито прозорци се отварят нито врати ,пък и ги заключват да не бегаш при авария и да не могат да те спасят даже ,а защо не казват за кондуктора дето пръв е избягал със глухия ключ и е снимал с джиесема за спомен да си има кадри!!!
И да знаете че и това ще е за 3 дни пушилка и пак всичко за сметка на семействата на загиналите ЖЕРТВИ!! И нищо няма да се промени!
БОЖЕ ,ДОКАРАЙ МЕ ЖИВ!!!
Стоян Ковачев (darkslde - oт sub.sab.bz ) e бил разпознат като жертва на вчерашния пожар във бързият влак София - Кардам
Последно промяна от БОВСКИЯТ КОРМОРАН на Нед Мар 02, 2008 9:56 pm, променено общо 1 път.

-
- и господ не е толокова добър
Re: Б.Д.Ж.
Мога само да изкажа моите съболезнования,на роднините на загиналите хорица
Всички други думи са излишни 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Много тъжна случкаsnegk написа:моите съболезнования,на роднините на загиналите хорица

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Не бях пътувал с влак от15г.но ходихме до Русе за кемпера със следващия ,последен влак от София.През цялото време си мислех,ще стигне ме ли,главата ти става на тупан от тряскане,имаш чувство че ще изкочи някое колело.Влаковете са в окаяно състояние,но на тези години.Жалко за хората,загинали нелепо.
Всичко може,но не всеки го можe.

- dimitar_
- сериозен играч
Какъвто и да е коментар по тази трагедия , сполетяла невинни хора , би бил излишен !!!
Да не дава господ това да се случва на който и да е ... , а ако някой е можел да помогне , пък не е , не знам от тук нататък , как би затворил вечер очи !!!
Съболезнования ... !!!
Да не дава господ това да се случва на който и да е ... , а ако някой е можел да помогне , пък не е , не знам от тук нататък , как би затворил вечер очи !!!
Съболезнования ... !!!