Молба

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Молба

Мнение от SILVESTER »

Хайде, да има някой с правомощия да изтрива такива обяви,
защото се излагаме.
В сайт за спортен риболов-бракониерски обяви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://ann.nariba.com/annshow/sell/9/3736.html

http://ann.nariba.com/annshow/sell/9/3735.html

Благодаря!
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Re: Молба

Мнение от HarryCarp »

Това си е направо наглост.Просто нямам думи.Подигравка с всички нас.
От този народ държава не става.
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

SILVESTER написа:Хайде, да има някой с правомощия да изтрива такива обяви,
защото се излагаме.
В сайт за спортен риболов-бракониерски обяви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://ann.nariba.com/annshow/sell/9/3736.html

http://ann.nariba.com/annshow/sell/9/3735.html

Благодаря!
Еб/хти и наглите копелета.Пълни темерути.
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Опс,още една имало,
хайде де,няма ли някой от района,-човека и телефона си е оставил

http://ann.nariba.com/annshow/sell/9/3732.html
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

И в галерията има какво да се делне!!!
Пример:

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Много ми е интересно тая кола отзаде дали е негова. Ако да просто го разбирам човечеца. Няма кво да яде, семейство храни, разбираемо. Ей такив индивид заслужава да му переш един в шкембето че да му изкочат дзъркелите. Бати хората. поне не ги качвайте такива снимки. :evil: :axe: :ANAL:
Изображение
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

sapuna написа:И в галерията има какво да се делне!!!
Пример:

Изображение
Абе това немога да го разбера, не му приляга на тва момче по една риба в ръка, гледам яко момче , по му идва по една кака в рачичка :D :D
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Опааа ми то значи и рубриката промишлен риболов трябва да се премахне.Явно хора дето професията им е риболовец,нямат място тук.Не скачайте остро,и аз съм против парашути и др.,но искам да попитам има ли има ли игнориране на морски рибари тук?Ако по езерата и ....масово се бракониерства,в морето има и съвесни рибари.Питайте ИАРА Варна колко мрежи са пломбирали.И тъй ако някой пусне обява в Промишлен риболов ,предполагам ще се премести в Магазина.И ако някой морски рибар търси мрежи на по-тънка цена може да ги намери.И пак да кажа,не защитавам никого просто разсъждавам. :roll:
А сега де? :roll:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

50м. достатъчни ли са за морето?
Дата: 2008-03-02
Заглавие: mreji
Обява: продавам 1бр.петица50мтр.,1бр.девятка 50мтр.,рьб 4етворка 50мтр.,цедка троика 30мтр.,ситни раб4ета.,1бр.осмица 100мтр и всякакви по заявка.тапи олова и оловни важета.капронени и месинени с три платна,грипове с преджарително капаро.доставка по пошта.
За контакт: 0888828786 костадин
Валидна до: 2009-01-01
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

moriak1 написа:Опааа ми то значи и рубриката промишлен риболов трябва да се премахне.Явно хора дето професията им е риболовец,нямат място тук.Не скачайте остро,и аз съм против парашути и др.,но искам да попитам има ли има ли игнориране на морски рибари тук?Ако по езерата и ....масово се бракониерства,в морето има и съвесни рибари.Питайте ИАРА Варна колко мрежи са пломбирали.И тъй ако някой пусне обява в Промишлен риболов ,предполагам ще се премести в Магазина.И ако някой морски рибар търси мрежи на по-тънка цена може да ги намери.И пак да кажа,не защитавам никого просто разсъждавам. :roll:
Kолега,прочети добре обявите,не мисля че серкмета и парашути се използват в промишления риболов,
А да не говорим в Любимец(от където казва че е мизерника)колко е голямо морето

А относно промишления риболов във Варна,всички знаем от коя групировка се държи,а колко данъци и такси плащат не се знае.

Да не говорим колко мрежари се навъдиха,всеки който събрал 5-6 хил.за лотка пуска мрежи-НЕЗАКОННИ!!!
И никакви проверки,това съм го виждал с очите си
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Добре съгласен,нали писах,че на сладководните...се бракониерства.И що във Варна всички да са бракониери?Аз като чаках за билет в ИАРА ,повечето чакаха да си платят за мрежите.И пак да кажа ако не съм разбран против съм за серкмета,парашути и кво беше още.Не визирах тези обяви.Въпроса ми е принципен -защо в във форума има Промишлен риболов?И не се заяждам просто ми е любопитно?
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Риболовния билет за мрежи в морето е 100лв.,ако не се лъжа.Доста си ги плащат,но не бива да се смесва морския с другия риболов.За мен са две съвсем различни неща.Сапуна пита дали 50м са достатъчни.Не съм хвърлял мрежи,но мисля че не са.А за групировките,аха така е,затова с мрежи май за сега няма да се занимавам.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

И аз мисля,че мрежи 50 метра не са достатъчни за Черно море.Аз ли се изразявам неправилно ,куцат ми обясненията ли?Да напсувам на Майка конкретните лайна.и ли?Тези от обявите в началото да уточня.Не съм съгласен,че групировки командват мрежите във Варна.Поне не и обикновените рибари с дървени лодки,които познавам аз.Май щях да чуя за рекет или нещо друго.И въпроса пак ми е принципен може ли някой,да пусне обява ,че продава мрежи,лодка за професионален риболов и др. и къде? В отдела за Професионален риболов или в Магазина.И ако съм толкова тъп поне ми го обяснете.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Иване,обявите за мрежи в магазина,но не знам що му се нахвърлиха на това момче с двете риби.
Майстор е,хванал ги,кое му е лошото.Сапуне,като утрепеш 3 диви свине,геройство ли е,да те питам,а ми го даваш този за пример.Мисля,че си имал друго в предвид,но я го обясни,че не си такъв доколкото си имам мнение за теб.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

КИРО написа:Иване,обявите за мрежи в магазина,но не знам що му се нахвърлиха на това момче с двете риби.
Майстор е,хванал ги,кое му е лошото.Сапуне,като утрепеш 3 диви свине,геройство ли е,да те питам,а ми го даваш този за пример.Мисля,че си имал друго в предвид,но я го обясни,че не си такъв доколкото си имам мнение за теб.
Мисля, че мрежаря и снимката е едно.Поне така ми остана в акъла. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”