Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Имате ли си любим бранд?
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Имате ли си любим бранд?
Разбирам любим бранд,когато и гащите ви са с тяхното лого.И на мен Ламборджини ми е любим бранд,ама го имам само на снимка на чаршафа
Всички карбони ми са Мило,изключая един мач на Дренан/обявен е за продажба,но не,че е по-лош от Мило,а обзет от фанатизъм
/.

и тая ме кефи собърнат топ сет хахаха

и тая ме кефи собърнат топ сет хахаха

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Голям си адаш!!!
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Долните не ,но дългите ,робата и абата са си ми бранд.Нямам право на друго ... /само стойката ми е различна/
- Прикачени файлове
-
- fl.jpg (69.83 KiB) Преглеждано 1008 пъти
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мога да ти поръчам , щеш ли?
Павка,дай,някаква ориентировъчна цена за да може момчето да прецени дали си струва,пък и на мене ще ми е интересно/нали и аз имам Сертейт,макар и засега още в добро здраве/.Момчето е съгласно да си купи веднага целия ротор,заедно с бигела стига цената да е в разумни граници.
Павка,дай,някаква ориентировъчна цена за да може момчето да прецени дали си струва,пък и на мене ще ми е интересно/нали и аз имам Сертейт,макар и засега още в добро здраве/.Момчето е съгласно да си купи веднага целия ротор,заедно с бигела стига цената да е в разумни граници.
валатът не най-лошото нещо на света
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Не съм търговец , кажи за кой размер те интересува и ще питам в жълтурково за цена . Ако искаш мога директно към селър да те препратя сам да си питаш и да си се разбираш . Ако нещо те притеснява мога и аз да ти я поръчам .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аз също нямам любими брандове ... общо взето купувам нещо малко над среден клас ... въдици макари около 200лв.
Плувка: болонезе - Focus и SPRO ... телемач - Формакс ... директен - ТICA. Така и не успях да си взема нещо на Milo ... но ще имам , болонеза или директен на тази марка със сигурност.
Фидер - Шимано и Браунинг
Дъно - D.A.M ... JRC
Спининг - Абу Гарсия ... Dragon ... Angler's Republic Palms
Макари - основно Дайва и Мичел ... тук бюджета винаги не стигаше за един Рарениум но и това ще стане.
Влакна - всякъкви
Куки - основно Мустад и Оунър ...
Плувка: болонезе - Focus и SPRO ... телемач - Формакс ... директен - ТICA. Така и не успях да си взема нещо на Milo ... но ще имам , болонеза или директен на тази марка със сигурност.
Фидер - Шимано и Браунинг
Дъно - D.A.M ... JRC
Спининг - Абу Гарсия ... Dragon ... Angler's Republic Palms
Макари - основно Дайва и Мичел ... тук бюджета винаги не стигаше за един Рарениум но и това ще стане.
Влакна - всякъкви
Куки - основно Мустад и Оунър ...