Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Пак питане за фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
Пак питане за фидер
Моля запознатите да си кажат мнението за този фидер на Тубертини.http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1165 защо в каталога пише акция 50-200гр.,а на пръчката-max 100гр.
Става въпрос за модела на 3.90м.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Пак питане за фидер
200гр си е доста сериозна акция.Вероятно може би става на въпрос за акция 100гр.Ще помоля един приятел да го разгледа подробно и ще ти пиша.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- новобранец
Колега понеже и аз си търся подходяжа фидер-пръчка та за това да ти кажа. Пръчката за която говориш я държах 15 мин. в ръцете и го продавача: Абе ,шефе тва същия фидер ли е дето го пише? А той ми вика , да бе същия е. Къв фидер бе братче , тава си е шаранска параболична пръчка с много водачи, наречена от ТУБЕРТИНИ - фидер. Съветвам те забрави за тази рпъчка , това не е фидер. И на мен в обявата ми хареса , но като я пипнах братче , забрави!!!!
всеки щъркел да си знае жабата
Абе и аз го държах в ръце,но на него пишеше акция мах 100гр.Не беше зле-широки водачи на върха,подсилени с метални втулки снадки и т.н.Само ми се стори малко тежка
Гледам в сайта на Видракс и един DATA FEEDER с мах.120гр.абе изобщо голямо търсене пада...

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- новобранец
Не че съм пристрастен но в четвъртък държах на ТРАБУКО новия фидер който излиза на мястото на Проксимата. Както казва Бутника , еми друго си е Трабуко Хирон мисля беше. При Томата в Пловдив можеш да е видиш и пипнеш , наистина си струва.
Къде е това,че в Карлово накарах едно момче да провери в Томакс и му казали,че още нямат ново зареждане.Неми се ще да я поръчам по нета докато не съм я хванал в ръка
Защото колкото и да е хубава една въдица когато я хванеш в ръка разбираш дали това е Твоята въдица 

-
- новобранец
Това се намира до военното окръжие на бул."Руски" до стоматологичния факултет. Там е склада на Томата.
Как се казва фирмата?Сигурно не е "При Томата",че звучи като кръчма 

-
- учете се от него
dekata написа:Как се казва фирмата?Сигурно не е "При Томата",че звучи като кръчма
http://www.tomaxshop.com/catalog/

Абе и аз така си мислех,но не бях сигурен.Още като писа бул.'''Руски'' и

-
- учете се от него
Те една част от моите неща са от там- фидер , мач , телемач , живарник , калъф за пръчки с макари , калъф за живарник и глави на кепове, глава на кеп ,голяма чанта , столче с раница..... и т.н. и са на ТРАБУКОdekata написа:Абе и аз така си мислех,но не бях сигурен.Още като писа бул.'''Руски'' и![]()

deka мая фидер е Trabocco exxon ползвам го вече повече от три години и съм мноооо доволен.
Мисля че няма да сгрешиш ако си вземеш фидер на тази марка.
пп. Ако искаш , може да разгледаш моя фидер.
Мисля че няма да сгрешиш ако си вземеш фидер на тази марка.
пп. Ако искаш , може да разгледаш моя фидер.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Прати някоя снимка или линк 

dekata написа:Прати някоя снимка или линк
Имаш ЛС.
За един ден на риба , Господ два дена дава !