Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Не съм си и представял,че малки метални колички от време оно може да струват такива кинти!
Да видиш, когато ти си си играл прав под масата, какъв"наперен"млад дихател съм бил!!!GODzillata написа:Ачо, кви са тия ретро снимки? ........
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Краско, земи си кремъклийката и бегай при Ачо на уроци по стрелба, че не се знае, знае ли се!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Ако това ще те направи щаслив,мога и да те пробвам с нарезното!
Плюса да те изтрещят с нарезно е,че умираш щаслив!
Плюса да те изтрещят с нарезно е,че умираш щаслив!
- GODzillata

Мислех и аз едно време да зема за подборен, ама некфо няма спортсменство и феър-плей...

- Павел Иванов

Ммммм , колко по-наближава заветната дата 06.02.2016г. , толкоз по-читава прогноза дават баш за мястото на сбирката - http://www.accuweather.com/bg/bg/todori ... 903?day=13 
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata

Павел Иванов написа:Ммммм , колко по-наближава заветната дата 06.02.2016г. , толкоз по-читава прогноза дават баш за мястото на сбирката - http://www.accuweather.com/bg/bg/todori ... 903?day=13
Ае, Паф, ти куту не сакаш да ставаш сутрин по първи петли, ко се напиняш куту червей на буца
Нема да те чекаме цял ден, я!
Ако сакаш па, Люс мое да мине събален да те земе.......

- Павел Иванов

Ти не бери грижа . Ш стана колко да се преместя у гоуфо с който ще ме извозят . Там спя до OMVто при Яблъница , стаам , пия кафе с бърбън , дремвам още десет минути и съм на ряката 
Павел Иванов
Павел Иванов
Здравейте пичове !
Напоследък взех да ставам моралист
Та да ви питам , харесва ли ви тази снимка ? Девойката е със сини очички и руса косичка , а на кученцето едното оче е зелено а пък другото е оранжево ?
пп Две еднакви снимки съм пущил тука , опитвам се да изтрием излишната , ама не мога ! На времето си беше много лесно , ама сега не става ! Сигурно е някаква дълбока форумна политика , където е като при играта шахмат
пипнато -местено

пп Две еднакви снимки съм пущил тука , опитвам се да изтрием излишната , ама не мога ! На времето си беше много лесно , ама сега не става ! Сигурно е някаква дълбока форумна политика , където е като при играта шахмат
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Vid
- кандидат преподавател

Тая я вземам на момента, само при едно условие- да може да прави салата и да налива питиета.... Готвенето и вечерята е моя грижа...., а другото... си е природно заложено.. Гледайки лицето и дланта и, ще е сочна п@тка....
Имам и едно условие- кучета или котки или друг добитък в къщата си не приемам.... Определено не ставам...
Абе Trias-се, това да не е някъФ изографисан педал, че вече ние по старите се объркваме???
Имам и едно условие- кучета или котки или друг добитък в къщата си не приемам.... Определено не ставам...
Абе Trias-се, това да не е някъФ изографисан педал, че вече ние по старите се объркваме???
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- трапера
- сериозен играч

Един гледа в очите на кучето, друг се съмнява дали девойката не е скрит педал.....
Ама никой май не е виждал цялата снимка

Ама никой май не е виждал цялата снимка
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Bigmarlin
- сериозен играч

Че кво му е на кучето ....Черно и бяло ,тя плахо поиска,в първият миг не разбрах.... 
Triase,чак пък да не може да се трие Трябва да си по настойчив ....
Ма па кво чудно временце е навън ,а Само за риболов ...
Triase,чак пък да не може да се трие Трябва да си по настойчив ....
Ма па кво чудно временце е навън ,а Само за риболов ...
Да загре.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- Христо Рангелов
- разбира нещата

ЗА СЕЛЯНИТЕ
текст: Дончо Цончев, картина: Златю Бояджиев
Всяка вечер преди новините по телевизията гледам рубриката "малък коментар" - дечица отговарят на въпрос. Тези наши внучета ме интересуват силно - на тях оставяме света. Този път въпросът е: "Какво е селянин?"
Момиченце: Ами те са направили нещо лошо, селяните.
Момченце: Те са, които отиват в затвора.
Те са глупави, мръсни - продължиха дечицата, докато накрая едно завърши така: Те не ядат нищо, защото нямат пари.
Жена ми ме поглежда, тя отлично знае как чувам всичко това. Аз пък поглеждам към масата.
Хляб. Сирене. Яйца. Суджук. В салатата домати, краставици, зеле, моркови, лук. Мисля си откъде иде всичко това.
Опитвам се да не се гневя. Отвявам се в далечни спомени (стар мой трик) - виждам диканята, с която вършеехме житото на хармана при дядо ми. Чувам: "Жетва е сега, пейте робини." С цяло гърло крещя на кобилата да държи браздата, защото ралото подскача. Тринайсетгодишен съм, царевичните листа са като мечове, че и назъбени по края - режат лицето ми и потта силно люти.
Порасъл съм под една картина у дома, наречена "Градушка". Черно небе, селянин с червен пояс разкъсва бялата си риза - моли се на Бога да пощади хляба за челядта.
Край тази картина баща ми обичаше да рецитира
"Градушка" на Яворов.
Виждам лелки, стринки, каки - наведени над ръкойките, снопите или изправени със стомната в ръце. Кърмещи като във великото платно "На нивата". Нагиздени и хубави, та хубави на фона на ябълките - като в картините на Майстора.
Тук се пие глътка ракия. Сещам се и тя откъде иде. И се питам откъде дойдоха отговорите на децата, които до едно обясняваха, че селянинът е нещо отвратително. Ами от родителите им - откъде другаде? Родителите български, от които нито един не е роден в наследствения си средновековен замък. Родители, които с необяснима злоба секат собствените си корени. Всъщност на паразита за какво му е корен?
Ни новините ме интересуват сега, ни дори спортните. Просто зяпам как гори камината и размишлявам. Те и дървата идат от селяните, които ги секат, режат, цепят, товарят и разтоварват, докато ни ги докарат у дома.
И тръгна ято въпроси - от мен към мен - като например защо Толстой си я караше в Ясна поляна, а не в Москва и Париж.
Защо Уилям Фокнър гледа в ранчото си толкова крави, след като беше носител на Нобелова награда и вече имаше пари за три живота?
Защо англичаните напират напоследък у дома - да си купуват къщи по селцата?
Не знам. Предавам се. Малко кафенце за ободряване. И то не расте по тротоара. Една цигара. Сега пък тютюнът. Низите, абичките, момите - пак наведени над каменистата почва под южното балканско слънце. Бедността, пендарките, носиите и песните - все по наследството от вековете.
Така съм задрямал. И в полусън се поклоних дълбоко на ръцете, от които идва всичко на масата.
Красиво и тъжно...
текст: Дончо Цончев, картина: Златю Бояджиев
Всяка вечер преди новините по телевизията гледам рубриката "малък коментар" - дечица отговарят на въпрос. Тези наши внучета ме интересуват силно - на тях оставяме света. Този път въпросът е: "Какво е селянин?"
Момиченце: Ами те са направили нещо лошо, селяните.
Момченце: Те са, които отиват в затвора.
Те са глупави, мръсни - продължиха дечицата, докато накрая едно завърши така: Те не ядат нищо, защото нямат пари.
Жена ми ме поглежда, тя отлично знае как чувам всичко това. Аз пък поглеждам към масата.
Хляб. Сирене. Яйца. Суджук. В салатата домати, краставици, зеле, моркови, лук. Мисля си откъде иде всичко това.
Опитвам се да не се гневя. Отвявам се в далечни спомени (стар мой трик) - виждам диканята, с която вършеехме житото на хармана при дядо ми. Чувам: "Жетва е сега, пейте робини." С цяло гърло крещя на кобилата да държи браздата, защото ралото подскача. Тринайсетгодишен съм, царевичните листа са като мечове, че и назъбени по края - режат лицето ми и потта силно люти.
Порасъл съм под една картина у дома, наречена "Градушка". Черно небе, селянин с червен пояс разкъсва бялата си риза - моли се на Бога да пощади хляба за челядта.
Край тази картина баща ми обичаше да рецитира
"Градушка" на Яворов.
Виждам лелки, стринки, каки - наведени над ръкойките, снопите или изправени със стомната в ръце. Кърмещи като във великото платно "На нивата". Нагиздени и хубави, та хубави на фона на ябълките - като в картините на Майстора.
Тук се пие глътка ракия. Сещам се и тя откъде иде. И се питам откъде дойдоха отговорите на децата, които до едно обясняваха, че селянинът е нещо отвратително. Ами от родителите им - откъде другаде? Родителите български, от които нито един не е роден в наследствения си средновековен замък. Родители, които с необяснима злоба секат собствените си корени. Всъщност на паразита за какво му е корен?
Ни новините ме интересуват сега, ни дори спортните. Просто зяпам как гори камината и размишлявам. Те и дървата идат от селяните, които ги секат, режат, цепят, товарят и разтоварват, докато ни ги докарат у дома.
И тръгна ято въпроси - от мен към мен - като например защо Толстой си я караше в Ясна поляна, а не в Москва и Париж.
Защо Уилям Фокнър гледа в ранчото си толкова крави, след като беше носител на Нобелова награда и вече имаше пари за три живота?
Защо англичаните напират напоследък у дома - да си купуват къщи по селцата?
Не знам. Предавам се. Малко кафенце за ободряване. И то не расте по тротоара. Една цигара. Сега пък тютюнът. Низите, абичките, момите - пак наведени над каменистата почва под южното балканско слънце. Бедността, пендарките, носиите и песните - все по наследството от вековете.
Така съм задрямал. И в полусън се поклоних дълбоко на ръцете, от които идва всичко на масата.
Красиво и тъжно...
"The more you know, the less you carry"
- Павел Иванов

Ице затопля се бре . Зимата това и беше
Иначе подобни определения ги дават именно новоизлюпените гражданчета та да изтъкнат самите те колко са граждани , ти да видиш
Друг е въпроса , че за салатата ни отдавна са отговорни производители в странство , щото тука вече почти нищо не се произвежда . Абе общо взето едни 45 години направиха толкоз , колкото за едни 1300 и кусур никой не успя да направи . Сипи си една ракия и си го премести в другият крачол искам да ти кажа 
Павел Иванов
Павел Иванов