Tica Swing 6m

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

chucheto73
новобранец
новобранец

Tica Swing 6m

Мнение от chucheto73 »

Моля хората който имат или са имали тази болонеза да изкажат своето мнение. На 90% съм си я купил, но понеже съм на 17г. и има ощте много да се уча искам да се посъветвам и с вас.
П.С. обичам меките и финни въдици.
miro253
фен клуб-скобар

Re: Tica Swing 6m

Мнение от miro253 »

Аз ловя с такава и смея да твърдя, че е една от най-добрите болонези на Тика /да не казвам най-добрата :D /. Риболова с нея е удоволствие. Изглежда крехка, но е жилава. Риба по-голяма от два килограма не съм хващал с нея, но до тях се справя отлично. Огъва се уникално и мори всеки тласък на рибата. Бабушките по 100 гр. също доставят удоволствие. Вече четири години я ползвам. Малко трудно и избрах макара. Първо пробвах с Шимано Ексейдж, след това със Страдик /и двете мачови/ нищо не се получи. В момента я ползвам с Рьоби Слам 4000 и мисля, че е доста по-добре. Мисля да я сменям с някаква по-висок клас. Обиколих доста магазини и огледах доста класни въдици. Поне от тръскането в магазините по нищо не мога да преценя, че я превъзхождат. Счупих и връхчето по мое невнимание при прибирането за 17 лв. и 10 минути в магазина отново си е същата въдица. Вносителите имат резервни части, което е голям плюс. Ползвам я с влакна до 0,16. При риби над 200 гр. - задължително кеп. Ако харесваш финни въдици - взимай я. За тези пари аз друга такава не съм виждал. Май те навих :lol: . Успех.
chucheto73
новобранец
новобранец

Мнение от chucheto73 »

мерси колега Рьобито редили ти влакното правилно защото на едно приятепче му редеше коносовидно повече в долния край
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

За това са подложните шайби. При мен също се получи подобен проблем. С подложната шайба реди отпред, без нея реди отзад. За това аз намотах половината корда със шайбата, останалата без шайбата и то се изравни. По време на риболов не се усеща нищо, защото не го размотавам цялото. След това си купих мачова шпула. Странно, но с нея нямам този проблем или поне не се забелязва.
Zdraveca_10
новобранец
новобранец

Мнение от Zdraveca_10 »

Това е тиката с най здравия карбон,двойно пресован... Имам 6-ицата от 7,8 години и съм много доволен... Щом обичаш и по меки въдици това е твоя избор...
Бъди играч на терена,а не в съблекалнята...
chucheto73
новобранец
новобранец

Мнение от chucheto73 »

Радвам се че има човек, който като мене смята, че ако една въдица е тънка не значе че е слаба крехка и чуплива! това трябва да го проумеят и другите учасници!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на болонезе”