Малко Помощ!

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
dannySvishtov
новобранец
новобранец

Малко Помощ!

Мнение от dannySvishtov »

Здравейте колеги бих искал да ви попитам .. обмислям да закупя уип или щека 11 м повече просто не са ми нужни за местата на които риболовствам та въпроса ми е среден клас щека до какви пари бих могъл да си закупя втора ръка или уип на 9.5 м може да предлагате марки също и ако имате нещо за продан благодаря ви :)
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Малко Помощ!

Мнение от butnik »

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

По-добре си вземи щека на 13м. според ффинансовата си възможност. Огромната част щеки, които се предлагат на 11м, са ужасни дървета и са далеч от средния клас. Уипове на 9м също са добър вариант, ако си сигурен, че дължината ти стига.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
dannySvishtov
новобранец
новобранец

Ами принципно е възможно да си взема и на 13 м винаги мога да я ползвам и на по малко уип-а си мисля ми е достатъчен пролетно време ловя предимно на канал а след забраната по янтра на дунав рядко слизам да пробвам но и 13 ката би ми вършила същата работа ... така че бих се радвал ако предложите някой друга щека като марка и модел аджамия съм с щеките и чесно казано ми е доста объркано на какво да се спра :)
Аватар
dannySvishtov
новобранец
новобранец

Благодаря специално на chirusa_bg за помоща в избора ми сигурнен съм ще няма да съжелявам за това което купих още веднъж благодаря и за прекрасния форум много полезни съвети и четива има наслука колеги!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”