Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Вторият ти пост ми е трудно да го разбера некакси 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- G.Petkov
Много се засмях на този виц,
Ама е за по-старите съпреходници, които помнят култовата сцена от БГ филм.
"Какво казва Никол Шерцингер на Григор Димитров след секс:
-Кажи, баба, тенкю""
!
Пусти зевзеци, еййййййййййй
!
Люси,
Ти за парите за хидравликата може да си купиш нов OPEL, бре
!
Ако нямаш кола, ще ви возя с Киро, ама ще дойдете на метростанция "Г.М.Димитров", щото аз до Люлин няма да ходя
!
Ама е за по-старите съпреходници, които помнят култовата сцена от БГ филм.
"Какво казва Никол Шерцингер на Григор Димитров след секс:
-Кажи, баба, тенкю""

Пусти зевзеци, еййййййййййй

Люси,
Ти за парите за хидравликата може да си купиш нов OPEL, бре

Ако нямаш кола, ще ви возя с Киро, ама ще дойдете на метростанция "Г.М.Димитров", щото аз до Люлин няма да ходя

Споко,нали имам приятели,ще я поправи майстор.
И мен ме изненада че тая част е такава цифра-нова е много повече оригиналната,около 800 лв.
И това за такъв клас кола ужас,а уж им били ефтини частите на Опелите А.
Има и вариянт-мойта част да се поправи,без да купувам нова,а тая за 45 лв я връщам на Моргата,така се разбрахме-в 14 дневен срок я приемат рекламация.
И мен ме изненада че тая част е такава цифра-нова е много повече оригиналната,около 800 лв.
И това за такъв клас кола ужас,а уж им били ефтини частите на Опелите А.
Има и вариянт-мойта част да се поправи,без да купувам нова,а тая за 45 лв я връщам на Моргата,така се разбрахме-в 14 дневен срок я приемат рекламация.

Риболовци.
- Don4o_62
- учете се от него
тая Вектра да вземеш да я махнеш по най бързия начин и си вземи Астра
и се моли да не ти потъне и педала на съединителя,че тогава не ми се мисли колко ще ти вземат за сваляне на кутията да ти оправят или сменят спирачната помпа 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Всеки уважаващ себе си българин никога,ама никога няма да пусне в двора си опел и циганин!!!
Ето тука друго пише.
http://automedia.investor.bg/a/0-nachal ... 15-godini/
За 4 години съм сменил Акумолатор,кабели и свещи,филтри,ремъци,предстои гърне задно,и 2 нови гуми-сметайте вие.
За 4 години съм сменил Акумолатор,кабели и свещи,филтри,ремъци,предстои гърне задно,и 2 нови гуми-сметайте вие.

Риболовци.
- GODzillata
То по таа стъгмистика Ланчаата е напрао бутикова кола!lusienn написа:Ето тука друго пише.

Люско, ако си имаш други ангажименти, заеби таа Панега, не е зор, ама ич......то сигур и Жорката тогаа нема да иде, щот на него до Люлин не му се оди, па чак до Панега да се дигне - не вервам!

И на мен ми изглежда хамалогия да мъкна дрехи, ботуши и въдица...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

lusienn написа:Ето тука друго пише.
А бе то верно, че масово автомобилите в БГ са на по 15-20 год. Ама това чудо на автомобилостроенето наречено вектра А, вече гони 30 год.
То хубаво за 4год. си сменял само консумативи, но хубаво би било да споделиш и колко км. си изминал за този период.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Красимир Атанасов написа:Всеки уважаващ себе си българин никога,ама никога няма да пусне в двора си опел и циганин!!!
rado25 написа:lusienn написа:
То хубаво за 4год. си сменял само консумативи, но хубаво би било да споделиш и колко км. си изминал за този период.
Краси , мойта Астра комби е 92г. , аз я карам от 14г. само веднъж смених прагове и вежди , по мотора ,ходова част и съединител не е пипано !!! - а съм и навъртял 430 000 км.

Радо пропуснал съм Водната помпа-тя е 75лв,и една Ролка за по малко пари.
Тая кола ми я препоръча мой комшия-търговец на коли.
Бях му поръчал да ми търси Пасат Комби,здрав-но нямаше на хубава цена обслужен,та затова я взех тази.
Имал съв впечетления точно от тия опели около 92-94 производство че са дълголетници-караха ги таксиметровите шофьори мой познати-много.
Мойта е навъртяла 50 000 км-за 4 години,на газ-в момента е 0.77 лв.
Най често се сменя филтърчето на газта което струва -5 лв.
Тая кола ми я препоръча мой комшия-търговец на коли.
Бях му поръчал да ми търси Пасат Комби,здрав-но нямаше на хубава цена обслужен,та затова я взех тази.
Имал съв впечетления точно от тия опели около 92-94 производство че са дълголетници-караха ги таксиметровите шофьори мой познати-много.
Мойта е навъртяла 50 000 км-за 4 години,на газ-в момента е 0.77 лв.
Най често се сменя филтърчето на газта което струва -5 лв.

Риболовци.
- G.Petkov
Митев написа:....Краси , мойта Астра комби е 92г. , аз я карам от 14г. само веднъж смених прагове и вежди , по мотора ,ходова част и съединител не е пипано !!! - а съм и навъртял 430 000 км...
Митев,
Това звучи невероятно, бре

Да няма нещо грешка в цифрите - 430 000 километра без никакъв ремонт ?
Аз все пак съм лаик в тази област, ама при мен числата сочат други резултати, особено за Опел.
- GODzillata
И особено само веднъж да е сменил прагове.......тия Опели се разпадат само как леко ги навали.G.Petkov написа:Митев написа:....Краси , мойта Астра комби е 92г. , аз я карам от 14г. само веднъж смених прагове и вежди , по мотора ,ходова част и съединител не е пипано !!! - а съм и навъртял 430 000 км...
Митев,
Това звучи невероятно, бре!
Да няма нещо грешка в цифрите - 430 000 километра без никакъв ремонт ?
Аз все пак съм лаик в тази област, ама при мен числата сочат други резултати, особено за Опел.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Ооооо за много години.Митев написа:мойта Астра комби е 92г. , аз я карам от 14г.
Отдавна не се беше мяркал.
Аз през живота си съм имал три коли,като двете са били вектра.
Не съм сменил много коли,понеже много пари хвърлям по-тях и ги карам дълго.
За първата ми вектра 1,6 седан от старите 92г.
Платих 3100 кинта,а за тунинг и озвучаване още 10000!
Втората ми беше комби CD 2.0 голяма резачка.
С нея дойдох във Швеция, и тук я хвърлих на моргата в перфектно състояние!
Та негатива към тях освен,че ако е достатъчно тихо можеш да чуеш как ръждясват е,че и опелите както циганите умират без да боледуват!
- Don4o_62
- учете се от него
Митев като дойде време да сменя съединител - да не се налага де - не знам дали знае,но на Астри до 94 - та год. съединител се сменя без да се сваля кутията,има едно капаче отдолу което се сваля и оттам се вади притискател,съединител и лагер,сменял съм и труда в кинти е на половина от цената за цялостно сваляне на кутията
а ръждата по веждите и калниците го реших много лесно,тая последната дето я карам беше изпъната без грам ръжда,оригинал
та след хубаво измиване я намазах отвътре по чупки и завой докъдето може с епоксидна смола,просто с гъбичка я минах тънко и вече 4 - та год. я търкалям и даже не се сеща,че трябва да ръждяса
не са лоши коли и са здрави,проблема им е в главата и гарнитурата след няколко год. изгаря и трябва да се сменя,на мойта само това съм сменил,също и маншоните на каретата,но още като я взех и това е.....чукам се по главата да почне да не излиза друго
но майната им на коли по 1000 и няколко лева,да се скапе по сериозно,и в моргата
колата е за работа и чак толко не им придирям
пък Люс добре че не взе Пасат,че са големи лами,горели 10 газ,кур..а му 10, отиват към 14,имах такава и за месец я махнах,щото от 8 на 100 при Опела,да идеш на 14 газ....мерси,няма нужда да се правим на мъже
а ръждата по веждите и калниците го реших много лесно,тая последната дето я карам беше изпъната без грам ръжда,оригинал

не са лоши коли и са здрави,проблема им е в главата и гарнитурата след няколко год. изгаря и трябва да се сменя,на мойта само това съм сменил,също и маншоните на каретата,но още като я взех и това е.....чукам се по главата да почне да не излиза друго

пък Люс добре че не взе Пасат,че са големи лами,горели 10 газ,кур..а му 10, отиват към 14,имах такава и за месец я махнах,щото от 8 на 100 при Опела,да идеш на 14 газ....мерси,няма нужда да се правим на мъже

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

На слънце,снега си отива до ден два.
Иначе и аз съм на принципа,колата да ми служи на мен,а не обратното.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.