Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Слагайте си розовите очила и си питайте дедовия.
Последно време се чуствам нещо отпаднал като Паисий
Аз от известно време съм се отказал да гласувам,а и да подкрепям каквато и да била благотворителноост
От както ми казаха,че тези които живеем извън Бг не трябвало да гласуваме и определяме как ВИЕ които сте там да живеете
А в същото време,ония набити като сардини в атобусите..........
Та виждам ви какви си ги избирате,да не ви казвам какъв срам е да чуеш по-новините в Швеция следното.
За първи път в историята на съвремената история на света,една страна сваля правителство,и веднага после го преизбира
Последно време се чуствам нещо отпаднал като Паисий

Аз от известно време съм се отказал да гласувам,а и да подкрепям каквато и да била благотворителноост

От както ми казаха,че тези които живеем извън Бг не трябвало да гласуваме и определяме как ВИЕ които сте там да живеете

А в същото време,ония набити като сардини в атобусите..........
Та виждам ви какви си ги избирате,да не ви казвам какъв срам е да чуеш по-новините в Швеция следното.
За първи път в историята на съвремената история на света,една страна сваля правителство,и веднага после го преизбира

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И аз брах едни ядове, вчера ми "шиха" ретината на лявото око с лазер, а преди две години и дясното.
Какво става с тия мои очи, и аз не знам. Някаква ерозия, отлепване, след три месеца пак трябва да ходя и пак за дясното.
Сигурно заради тия пусти плувки, дето толкова ги обичам
, си напрягам очите дали потъват, и те дават фира.
Ще трябва май наистина да ставам спинингист - там орлово зрение не трябва,
Само да уцелиш барата и после навивай, докато удари блесната в първия водач
!
Е, понякога вадиш и някое рибе .
Павле,
Хубаво би било да дадеш някой урок на начинаещия, ама без материално стимулиране, ей така - от доброто ти сърце
!
Митев нищо не рече за "Хилядолетния оРел" на Делиормана.
А съм забелязал, че в "Междузвездни войни" много рядко си ремонтират машините и никога не ги зареждат с гориво
!
Направо са на пълна далавера
!
Какво става с тия мои очи, и аз не знам. Някаква ерозия, отлепване, след три месеца пак трябва да ходя и пак за дясното.
Сигурно заради тия пусти плувки, дето толкова ги обичам

Ще трябва май наистина да ставам спинингист - там орлово зрение не трябва,
Само да уцелиш барата и после навивай, докато удари блесната в първия водач

Е, понякога вадиш и някое рибе .
Павле,
Хубаво би било да дадеш някой урок на начинаещия, ама без материално стимулиране, ей така - от доброто ти сърце

Митев нищо не рече за "Хилядолетния оРел" на Делиормана.
А съм забелязал, че в "Междузвездни войни" много рядко си ремонтират машините и никога не ги зареждат с гориво

Направо са на пълна далавера

Абе Бай Стоян нещо изчезна,също като Митев.
Добре поне че се оказа че Опел-ни обедини като марка народна.
Аз съм карал и другата Пасат комби,и Мерцедес 124 малко,и С-класата по старата,и Лада досега.
Добре поне че се оказа че Опел-ни обедини като марка народна.
Аз съм карал и другата Пасат комби,и Мерцедес 124 малко,и С-класата по старата,и Лада досега.

Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Е тука щях да изпусна компа от смяхG.Petkov написа:...и после навивай, докато удари блесната в първия водач...

Не за друго,ами се препознах в него

А Бате Гошо,може да го запозная с мойте приятели да му подържат Автопарка-служебния,че и личния автомобил.
Имам приятели в 3 сервиза,като днешния Лъчо е най голям от всички,и с най много познания в този Бранш.
Това ако иска де-аз съм доволен от приятелите си-Ако поискат нещо от мен-ще помогна и аз.
Имам приятели в 3 сервиза,като днешния Лъчо е най голям от всички,и с най много познания в този Бранш.
Това ако иска де-аз съм доволен от приятелите си-Ако поискат нещо от мен-ще помогна и аз.

Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него
А представяшлиси на блесната ако има риба и удари пьрвия водач
Е за тва прехода е велика тема....G.Petkov написа:...и после навивай, докато удари блесната в първия водач...

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Павел Иванов
Да бе , специално "оРела" и там си е в бокса минимум два пъти в епизод в който участваG.Petkov написа:...А съм забелязал, че в "Междузвездни войни" много рядко си ремонтират машините и никога не ги зареждат с гориво!..

Инак още от как в седми клас прочетох почти целият "Капитал" на Маркс , при това не в съкратеният му вариант , съм си врЪл материалист ама отсекъде

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Честно пък Аз-въобще не си спомням нищо от 7 клас,пък Тоя Капитал-не съм и го отварял ама никога.

Риболовци.
Не ти и трябва да го отваряш, Люска!lusienn написа:............. Тоя Капитал-не съм и го отварял ама никога.
Виж Павле, кат го е чел, до какъв материалист-капиталист се е докарал....срамота!!!!!!!!!!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Bigmarlin
- сериозен играч
А не ,Винету не си го давам,дори за 10 лули
Хм... бързо, по памет, министри на просветата от последните 30 години: Георги Йорданов, юрист; Ема Москова, архитект; Даниел Вълчев, юрист; Тодор Танев, политолог... Годзилата, некъв коментар за тяхната професионална пригодност?
По наше време се учехме от Улицата,ама да вземеш доброто от нея.
Кирето скача по площадите,сигурно е искал да се Влее като тъмносин в СДС
Кирето скача по площадите,сигурно е искал да се Влее като тъмносин в СДС

Риболовци.
- Павел Иванов
Люс , това е една ръчна количка от томчета с по 1000+ страници силно тегаво четиво и за щастие никой не я е давал за прочит в седми клас . Сега си се чудя на акъла от де са ми дошли тез чудесии на акъла да ги прочитам
Мани па тогава изобщо не се и впечатлявах и в осми прочетох голяма част от прозата на Фойербах и Ницше , вторият съвсем случайно ми попадна щото хич го немаше в разпространение . Иначе си се учех основно от улицата , при това от сенчестата и страна
Андре , без да се връзваш ама ако буля ти верно приеме да стане министър на образованието , се си мисля , че ще е един вид пенсиониране

Андре , без да се връзваш ама ако буля ти верно приеме да стане министър на образованието , се си мисля , че ще е един вид пенсиониране

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Петре, дa ти кажа, добре, че си се ограничил на Ницше и Ф-бах с прозата, ми не си им зачесал и поезията - направо не знам, какво щеше да излезе от теб тогава....