Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Comlic FIUME , Tica - Tech ,...milo ?!
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- научил се да хвърля
Re: Comlic FIUME , Tica - Tech ,...milo ?!
Аз лично ,така и разбрах какво точно и за къде ти трябва ,ако ма 6 метра тиката не е ок,то на 5 си е едно добро предложение .Ще си ловиш цял ден без да ти тежи ,от към строи и тегло варианти бол. Ама незнам,то и ти май незнаеш ама карай:) Ако разбереш някои ден какво ти трябва и го купиш ,пиши два реда след някои излет 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Първо благодаря ,че не взе Страдиварито,че не знаеш какво искаш,че трябваше да чакам още ,а реката след някой ден ще е умряла,така ще мога да се радвам на риболов без да чакам поръчката от Италия-второ за 5 м не бих взел нито фуиме нито Страдивари,защото разликата в баланс и тегло с Мастер Коекса е малка и едва ли ще я усетиш.За това ловя с 5 м мастер и в събота ще съм на реката с ЦИГУЛКАТА.Държал съм всичко на Мило и вярвай ми не съм сбъркал в избора си,както и сега предпочетох Страдиварито пред Инкредибъла.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
колега , няма за какво да ми благодариш аз търся пръчка 5 м , такава налична Васил няма в момента,(в началото на темататърсех 6 ,но останах без 5ца)butnik написа:Първо благодаря ,че не взе Страдиварито,
моля те да запазим добрия тон , спокойно мога да ти обясня каква въдица търся ....няма нужда да ти отговарям подобаващо тукbutnik написа:че не знаеш какво искаш,
за теб може ,но не и за за мен,с марица не се свършва и започва всичко..butnik написа:а реката след някой ден ще е умряла,така ще мога да се радвам на риболов без да чакам поръчката от Италия
няма нужда да намесваш 3 та сопа,тъй като избора ми пада в/у посочените 2 , като се видим ще ми покажеш как ги усещашbutnik написа:второ за 5 м не бих взел нито фуиме нито Страдивари,защото разликата в баланс и тегло с Мастер Коекса е малка и едва ли ще я усетиш.
пожелавам ти успех в риболоваbutnik написа:За това ловя с 5 м мастер и в събота ще съм на реката с ЦИГУЛКАТА.
просто няма как да ти повярвам и ред от написаното до тук, тъй като меко казано арогантните ти коментари ме отвратиха ,респективно ще те игнорирам , другото като те видяbutnik написа:Държал съм всичко на Мило и вярвай ми не съм сбъркал в избора си,както и сега предпочетох Страдиварито пред Инкредибъла.
за да нямаш проблеми,трябва да си умрял ...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Според мен сравняваш различен тип болонези. На посочения Колмик отговаря по-скоро Страдивари супер стронг, а 5 метрова Стронг стои в ръката като модел 180 на Колмик.
здрасти днес или утре ще сравня страдивари 5 м стронг - по скоро ме интересува дебелината на бланката ,miro253 написа:Според мен сравняваш различен тип болонези. На посочения Колмик отговаря по-скоро Страдивари супер стронг, а 5 метрова Стронг стои в ръката като модел 180 на Колмик.
в сряда ще видя на живо и фиумето на 5 м /пиша са NX ( на 5 м колкмика 180 пак пиша си е солета и не ми стой сериозно в ръката)
-
- разбира нещата
Сега да ти кажа и аз как направих избора си за петица- сравнявах коекса,фиумито и тубертинито което съм ти постнал по горе.Та тръсках,разпъвах въдиците и най не ми допадна коекса.Поръчах фиумито и още в офиса на еконт го върнах,Причината- едно към едно с тубертинито като строй,водачи и стегнатост а цената с почти 200 лв, на надолу а и ако нещо се счупи частите в пъти по евтини от на колмика.Няма лошо в това да избираме скъпи хубави въдици но в повечето случаи плащаме за името.
благодаря за мнението ,ionko_terziev написа:Сега да ти кажа и аз как направих избора си за петица- сравнявах коекса,фиумито и тубертинито което съм ти постнал по горе.Та тръсках,разпъвах въдиците и най не ми допадна коекса.Поръчах фиумито и още в офиса на еконт го върнах,Причината- едно към едно с тубертинито като строй,водачи и стегнатост а цената с почти 200 лв, на надолу а и ако нещо се счупи частите в пъти по евтини от на колмика.Няма лошо в това да избираме скъпи хубави въдици но в повечето случаи плащаме за името.
върховете на колмик са по 25-30 лв, тях ли визираш като скъпи резевни части, мисля че и при мило са толкова + минус 5 лева ,
може ли да дадеш повечко инфо за този koex , за кой точно модел говориш
- koex master - 5m -192 g - 19mm -150 см / транспорна дължина
или за някой от
spider koex 2008 или spider koex 2009 >?
и къде може да се види това боло ?!
поздрави
- Чичо веско
- новобранец
- Обратна връзка:
Ееех, "инженер" Бутников...bruno11 написа:butnik написа: Държал съм всичко на Мило и вярвай ми не съм сбъркал в избора си,както и сега предпочетох Страдиварито пред Инкредибъла.
просто няма как да ти повярвам и ред от написаното до тук, тъй като меко казано арогантните ти коментари ме отвратиха, респективно ще те игнорирам, другото като те видя
Последно промяна от Чичо веско на Вто Фев 02, 2016 2:29 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Темата май тръгна в погрешна посока след намеса на вносители/продавачи.. koex master - 5m -192 g - 19mm -150 см. имах предвид.Преди време имаха магазин в Бургас и я имаше.Нещо не можа да ми пасне въпреки че я дават с транспортна дължина от 150 см. ми се видя малко мека.Попитай вносителите за цена на частите/не дай си боже/ защото не се чупят само върхове а и срок на доставка..
просто няма как да ти повярвам и ред от написаното до тук, тъй като меко казано арогантните ти коментари ме отвратиха ,респективно ще те игнорирам , другото като те видя
Много грубо влизане!Ееех, "инженер" Бутников...

Търговците да не коментират мнения!

Само при поискване от клиент!

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Чичо веско
- новобранец
- Обратна връзка:
Напълно съм съгласен, и се извинявам!!!haga написа: Много грубо влизане!![]()
![]()
Търговците да не коментират мнения!![]()
Само при поискване от клиент!
Просто не се сдържах...

Извинено ти е!
Да не се повтаря!

Да не се повтаря!

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
за съжаление не я видях налична в магазина на мило , така че избора ми си остава м/уionko_terziev написа:Т. koex master - 5m -192 g - 19mm -150 см. имах предвид..Попитай вносителите за цена на частите/не дай си боже/ защото не се чупят само върхове а и срок на доставка..
stradivari i fiume nx ... моля ако някой ползва сопите да пише два реда ,предварително му благодаря .
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Колега stradiari не съм виждал,не мога да го коментирам,но Fiume-то 5м е уникално,леко,стегнато,тънко и същевременно мощно.Като бонус е наличието на резервни части.
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !