Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
А ще споделиш ли с каква цел искаш да сложиш 3-ка???llboy написа:колеги някои пробвал ли е октоподчета с троика IMG_0511.JPG
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

целта е да се намалят празните удари и откачанията . Аз не съм пробвал , затова питам
За празните удари не знам,но за откачанията мога да гарантирам че ще се увеличатllboy написа:целта е да се намалят празните удари и откачанията .

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Понеже знам, че Киро като мен е фен на смарида (набарам ли го, зарязвам и лефери и паламуди) тези дни специално за него ще пусна едни бидеми за чепаре за смарид - имитация на малки бели морски водни бълхи
Не искам да ставам нахален ама риболовния сезон наближава и бих искал да заприходя някое друго чепаре за смарид
Не искам да ставам нахален ама риболовния сезон наближава и бих искал да заприходя някое друго чепаре за смарид

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мнение от noemis » 27 яну 2016 17:20
tiho_roev написа:Понеже знам, че Киро като мен е фен на смарида (набарам ли го, зарязвам и лефери и паламуди) тези дни специално за него ще пусна едни бидеми за чепаре за смарид - имитация на малки бели морски водни бълхи
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
- noemis
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Има време, а и тези чепарета са бутикови, трудни за правене и дори аз няма да си държа повече от четири в лодката. Те са само за смарид (ако го има) - използването им за сафрид е меко казано неоправдано.
Иначе мисля, че си реших проблема с опашките на рибките (на предната страница) - ето как:
Примамки тип Surf Candy за морски риболов
Иначе мисля, че си реших проблема с опашките на рибките (на предната страница) - ето как:
Примамки тип Surf Candy за морски риболов
- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
Има, няма, месец и трябва да се похвалим с улова на първият сафрид за годината.Аз,вече "чупя" пръсти,опитвайки се да подготвя нови моделчета чепарета за сезона.Обаче,тайно се надявам,добрите в бранша да споделят част от новите си разработки,лято-есен 2016 г.Бих се радвал и на споделени наблюдения и извлечени поуки от изминалата година.
Ами,не остана.Стягайте се!
Ами,не остана.Стягайте се!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Амииии Ванка,то сафрида май е тука вече бре.
Нищо не съм правил през зимата,миналата година я съм заносал 3-4 чепарета,я не.
Отделно че съм пешак за сега,и до морето хич не ми се приближава в този си вид.
Абе като е готов "NISSAN"-a , ще почнат и репортажите.
Нищо не съм правил през зимата,миналата година я съм заносал 3-4 чепарета,я не.
Отделно че съм пешак за сега,и до морето хич не ми се приближава в този си вид.
Абе като е готов "NISSAN"-a , ще почнат и репортажите.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
Кире,той сафрида е тука,ама на мрежите.А ние, за сега сме купувачи,а не участници в събитието.Тайно се надявам,някой да покаже я нова разцветка,я нещо друго измислено и надявам се успешно.
Той, "NISSAN"-a , ще проработи и предполагам навреме,за да вземе участие в пролетната миграция.Ще чакаме и репортажите.
Той, "NISSAN"-a , ще проработи и предполагам навреме,за да вземе участие в пролетната миграция.Ще чакаме и репортажите.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
имам запитване към всички вас издирвам колегата който е сътворил това чепаре който си го познае нека ми пише ?
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- begleca_sv
- кандидат преподавател
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Пусни едно лично на Dobria1 да ти прати от неговите карагьозени чепарета, и съм сигурен че ще лови като това x 3. Дори като му отрежеш върховете на 6-те куки (да останат 2-те най-долниbegleca_sv написа:имам запитване към всички вас издирвам колегата който е сътворил това чепаре който си го познае нека ми пише ?

rap66 написа:Пусни едно лично на Dobria1 да ти прати от неговите карагьозени чепарета, и съм сигурен че ще лови като това x 3. Дори като му отрежеш върховете на 6-те куки (да останат 2-те най-долниbegleca_sv написа:имам запитване към всички вас издирвам колегата който е сътворил това чепаре който си го познае нека ми пише ?)
Не ми отваря снимката