Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Comlic FIUME , Tica - Tech ,...milo ?!
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Comlic FIUME , Tica - Tech ,...milo ?!
Колега, ако те сърбят ръцете от пари има и по благородни действия!привет колега , лайтмотив-а на темата е : " един живот се живее или майка няма да ме ражда 2 пъти" прави си кефа и това е

Това ,че живота е един не значи, че трябва да сме егоисти и да мислим само за себе си !

Не е нужно да робуваме на марки, модели и по скъпи неща.
На края не разбрах ти от кои си ( любители риболовци ли е или за състезатели ( манекени ) ?

Успех с търсенето на съвършеното болонезе ( това не значи , че живота ще е същият ) !

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
-
- новобранец
И аз го чакам с нетърпение!butnik написа:Ейййй ,Фукльовциииии![]()
![]()
аз пък чакам топ модела за 2016 нека ви
![]()
,че тия червените станаха повече от тиките![]()
Съвет няма да давам,че току виж ме изяли с парцалите
Бруно, казвай какво ще взимаш,братче, че хейтърите нападнаха темата!haga написа: Колега, ако те сърбят ръцете от пари има и по благородни действия!![]()

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Пълно е с благородни елениnaskobo написа:Бруно, казвай какво ще взимаш,братче, че хейтърите нападнаха темата!haga написа: Колега, ако те сърбят ръцете от пари има и по благородни действия!![]()

Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
така е , ще призова всички обратно в пещератаhaga написа: Колега, ако те сърбят ръцете от пари има и по благородни действия!
haga написа:
иха благородно думи,..но само думи ...дай Боже всеки му да има възможност да помага , от къде разбра,че ме сърбят ръцете незнам
тука пак сериозно изказване , което е меко казано неуместно и не ми се вързва в тема за покупка на въдица?!,само ти си знаеш какво искаш да кажеш ? да купим 2 кашона болонези и да ги дарим на червения кръст ли ?haga написа:Това ,че живота е един не значи, че трябва да сме егоисти и да мислим само за себе си !![]()
haga написа:Не е нужно да робуваме на марки, модели и по скъпи неща.
haga написа:На края не разбрах ти от кои си ( любители риболовци ли е или за състезатели ( манекени ) ?![]()
няма да се любим ,че да има нужда да се разбираш нещо за мен
благодаря болото съм го намерил вече , ако знаеш какъв ще е живота за напред да те потърся на ЛС за личен хороскоп,че ме чакат някой важни решенияhaga написа:Успех с търсенето на съвършеното болонезе ( това не значи , че живота ще е същият ) !![]()
скъпи колега с ник haga , моя съвет към теб е да обърнеш внимание повече на уроците в училище ,че идва втория срок и трябва да се гони успех .
скоро ще кача снимки на сопата

за да нямаш проблеми,трябва да си умрял ...
- калин кацаров
- сериозен играч
Честито за новото боло, след доста тюхкания най-сетне се реши !
Само едно не разбрах, защо започна да избираш болонеза само от тези производители ?

.калин кацаров написа:Честито за новото боло, след доста тюхкания най-сетне се реши !Само едно не разбрах, защо започна да избираш болонеза само от тези производители ?
не исках да взимам daiwa и shimano , това си е мое виждане за този тип въдици.виж за макарите ,нещата стоят по-друг начин ,ето кой очаква булката

- vanko1988
- фен клуб-скобар
те ти булка страдик 

Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Тук си в грешка, стреляш на посоки!скъпи колега с ник haga , моя съвет към теб е да обърнеш внимание повече на уроците в училище ,че идва втория срок и трябва да се гони успех

Може да ти бъда и дядо , та тези пуберски изхвърляния не вървят!

Честито за болото, но след година го смени!

Излизат нови модели, посъветвай се с г-н Куюмжинов ( Чичо Веско) !

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Право дума деда!
Колегата haga и пишел тъпотии във форума, когато вие още не сте имали маркови болонези, няма как да е пубер, макар и да се държи така.
Колегата haga и пишел тъпотии във форума, когато вие още не сте имали маркови болонези, няма как да е пубер, макар и да се държи така.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
прощавай ако си се обидил,в целия изказ и несвързаност не успях да хвана нишката,че зад думите стои възрастен човек .haga написа: Тук си в грешка, стреляш на посоки!![]()
Може да ти бъда и дядо , та тези пуберски изхвърляния не вървят!![]()
Честито за болото, но след година го смени!![]()
Излизат нови модели, посъветвай се с г-н Куюмжинов ( Чичо Веско) !![]()
Ех ,..как бих искал да съм ти внуче ....

Относно сменянето на въдици,моето мнение е следното ,да много е вероятно да сменя болото ,както и макарата в което няма нищо странно.Някой хора сменят колите си ,аз въдиците си кой както му е кеф и дай Боже да може да си го позволяваме.
поздрави
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Избора на въдица е много лично нещо-същото е когато и срещнеш правилната жена-няма ли гъдел под лъжичката ще си нещастен цял живот.Която и болонеза да избереш, нека ти бъде спътница,да и се радваш пълноценно,да ти треперят ръцете като я разпъваш и дълго да ти служи вярно.Нас не ни слушай много-феновете на марки/макар,че в думите ни има много истина/избери гъдела, който ще изпитваш.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
butnik написа:Избора на въдица е много лично нещо-същото е когато и срещнеш правилната жена-няма ли гъдел под лъжичката ще си нещастен цял живот.Която и болонеза да избереш, нека ти бъде спътница,да и се радваш пълноценно,да ти треперят ръцете като я разпъваш и дълго да ти служи вярно.Нас не ни слушай много-феновете на марки/макар,че в думите ни има много истина/избери гъдела, който ще изпитваш.

Колега кажи какво купи след толкова мислене че ми е интересно? 

На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
и кво стана 6страници лакардии,и на финала нищо,опс видяхме младоженеца.