Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ВАЖНО! Промени в naRiba.com
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: ВАЖНО! Промени в naRiba.com
Това със горе-долу,или го направи да работи "мазно" или му дърпай шалтера.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Лека , полека
Се едно си скроли предполагам .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Това за на горе на долу ми е перфектно когато съм във форума през мобилния. Онези малки триъгълници вдясно които трябва да връщат най-отгоре не работят, всъщност работят ама трябва много да увеличавам.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
ЕкзаклиПавел Иванов написа:...Се едно си скроли предполагам .

Иначе не е нищо повече от "виж най-долу" "виж най-горе"
На компа не пречи толкова,но през телефона постоянно го докосвам и става мазало.
- Vid
- кандидат преподавател
Когато не цитирам мнение, а пиша директно в поленцето отдоле, нямам възможност да турна некой емотикон ?
Дали Я съм кьораФ или това е проблем във форума?
Инак, мисля че новата визия е добра, или по точно много бързо се казват новите мнения... Просто форума е по бърз. Това е важно, а с визията се свиква бързо...
Дали Я съм кьораФ или това е проблем във форума?
Инак, мисля че новата визия е добра, или по точно много бързо се казват новите мнения... Просто форума е по бърз. Това е важно, а с визията се свиква бързо...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- трапера
- сериозен играч
Пишеш в полето за бърз отговор, затова не може да сложиш емотикон-и преди си беше така.
Още малко надолу има бутон ОТГОВОРИ бучваш го и пердашиш.
Още малко надолу има бутон ОТГОВОРИ бучваш го и пердашиш.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Нова функционалност "Потребителски теми" при влизане в профила на потребителя. Можете да видите и търсите в темите, които е създал дадения потребител 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- кирил великий
- разбира нещата
Освен това, така ли ми се струва или бъркам, мисля, че като въведе новата версия и на много участници им се върнаха аватарите, които бяха изчезнали при предишната?!? 

-
- научил се да хвърля
Доста по грамотно изглежда от преди. Поздравления на екипа. Да си кажа честно отне ми немалко време с предишният интерфейс докато започна да разбирам функционалността ,а не съм 52ри набор, но все пак важното е трафик да има доволни, недоволни потребители важното е да пишат 

Това поле, което постоянно ми изкача (черното, за бисквитките) и неуморно ми предлага да се съглася с използването на бисквитки, как мога да го разкарам от екрана, без да се съгласявам с използването на бисквитките? Закрива ми постоянно основни полета и функции. Преди го нямаше.
Сега го има и на мобилната версия, и на комп-а. Има ли някаква опция за отказ?
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
fixxer написа:Нова функционалност "Потребителски теми" при влизане в профила на потребителя. Можете да видите и търсите в темите, които е създал дадения потребител
Браво, прегледах си старите теми и сам се изненадах от ентусиазма си през 2011-12 год.

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Ами просто се съгласи с това. Така или иначе ти получаваш бисквитки още преди да се съгласиш. Това е наложено (да бъдеш уведомен) от Европейска директива ...jagger1 написа:Това поле, което постоянно ми изкача (черното, за бисквитките) и неуморно ми предлага да се съглася с използването на бисквитки, как мога да го разкарам от екрана, без да се съгласявам с използването на бисквитките? Закрива ми постоянно основни полета и функции. Преди го нямаше.
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Това ми беше идеята със списанието. Подреденост и намираемост на интересна и ползотворна информация, която се "изгубва" с времето във форумаnaskobo написа:fixxer написа:Нова функционалност "Потребителски теми" при влизане в профила на потребителя. Можете да видите и търсите в темите, които е създал дадения потребител
Браво, прегледах си старите теми и сам се изненадах от ентусиазма си през 2011-12 год.Интересно какво се случи, че сякаш всички изведнъж спряха репортажите от излетите?
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Саше, трудно се променя стереотип. Може би ще е по-добре, да се стимулира публикуването на теми по раздели и добрите да се публикуват в списанието?fixxer написа:....Това ми беше идеята със списанието. Подреденост и намираемост на интересна и ползотворна информация, която се "изгубва" с времето във форума
Напоследък върви представянето на въдици и макари, които хората са си купили. Мисля,че е полезно, макар и да се получава някакъв рекламен ефект ?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн