Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Чети сега внимателно редовете,между тях и както щешTroli Rapala написа:Забравих да попитам заклетите кльо.каджии дет недооценяват тролинга:Бе къде са ви сомовете през Март и Април,че тролингистите ги спукват тогава и ви остава да воайорствате влигьосани на мах?Сърби,нали?Гледай те мача и тишина,моля!
Че ми кълве!

Началото на април по миналата година,на Ицовият гьол

Всички заклети трол.глисти бяха там по това време,капУтирани от седмица

Та риби да искаш на кльонк,след 20-та.спряхме да ги броим

По това време Гео и Спокимиро бяха на твоя гьол без риба!С изключение на един голям...шаран

+две бели,едната 4,която ни изглеждаше малко поумряла,че отиде за слата на бивака

Питай модеротара Гогопайк как след три безуспешни дни трол,влезе и той да тропа с малкото си опит и как същата вечер излезе треперещ,как един сом щеше да му вземе въдицата пред невярващите му очи

Питай и Светльо рибата как в почивният ни ден поради пороен дъжд ни дойде нагости,как не можа да паркира от въженца по брега

Питай Дамян 40-та.,с него бачкахме у лодката,как забрави за всекви воблери

Питай Койки,който влачил няколко дни без удър и как нарочно не си е взел кльонските атрибути,защото влачел за гУем...кур

Питай комшията по бивак,мерклия тролингист от София,как си взе по телефона още три дни отпуск/безуспешно/та на тръгване му дадохме една петица за мерака

Питай и другите десетина човека с които бяхме как не спаха за да ни видят с колко излизаме

Рзпитай и за Пловдивския бивак,които предните дни преди да отидем са треснали 50 и 60-та.
Сега се погледи в огледалото,после погледни мен,после погледни си в шкафа зогата,дето ти е за въображаеми туни/дано да ги спукаш с нея де/и я въведи в боен режим

Късмет през годината

Ейииии, ейееии......, това по същото време ли беше, когато ти звънях и не ми вдигна
или друго.....
, дето вика Франкони, -Агоп...
, ако ти се обадя вече нявгаж за кълване-та на...
Та ако е по същото време, историята е следната:
- Обаждам се на Янко, ама не вдига, та обаждам се на Пикито, ама той вдига..
, казвам му , че дава по 20 сома на ден, а вие се обаждате на Краси, като последен във веригата и му казвате, че не дава ич....
Следващият път веригата ще е обратна-обещавам...
, а пък Рибата пак предпоследен..на края.. 

Та ако е по същото време, историята е следната:
- Обаждам се на Янко, ама не вдига, та обаждам се на Пикито, ама той вдига..

Следващият път веригата ще е обратна-обещавам...

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

[quote="yco"][/quote]
Неее Ицо,не е
И да знаеш,ако някой те извика и не можеш да риагираш до 24ч.забрави за филма
-ще го повтарят
ама друг път 
Неее Ицо,не е

OK, ама пак на рибата ще се обадя предпоследно..

Няма да ми плете въженцата я, с неговия марсоход...

Няма да ми плете въженцата я, с неговия марсоход...

Е сега веке заахвърлих 200-я либри!yankosan написа: Чети сега внимателно...

Diman написа:Е сега веке заахвърлих 200-я либри!yankosan написа: Чети сега внимателно...![]()

Бреййй Янко ,то мене ме хвана срам ,па за Троли не знам !!!

Зависим от риболова !!!!!
Що някой трябва да се срамува и от какво
Тролката пропусна риболовна година и излезе в голямо междугодие,а сега трябва да влезе в час
Всеки си шета на акъла и ходи когато и където може!На мен ми е най-хубаво без инфо и място 

Янич, не можах даже да ги преброя, докато чета. Уморих се и спрях. Как си ги дърпал, не ми се мисли. Аз на тебе вода не мога да ти нося бре...! Гледайте нощно време някоя камила да не се оплете в тез въжета.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да'мнението на Янко си го бива и по това разбрах'че друг стои отзад!Както винаги пре-УКРАСЕНО,пре-истинско и пре-достатъчно за целта година!И кво-ква е целта накрая=никаква и смешна с 200либри линия да хванеш 20 сомета по 6 кила!Не вярвам за успехите на кльона през Април,моля някой да потвърди!Вие сте си избрали някакъв фалшив риболовен свят и сънувате постоянно имагинерни успехи непознати за никого и това е!Лека нощ,аз не спя и работя реално да стана по-добър=нищо повече!Човек струва според това колко го оценяват другите,а не според това колко си фантазира,че е ценен!Очевидно Трови беше оценен с 0 и даже 00,та няма да го видите никога повече,спокойно!Орете си спокойно на нивата-безплодна!Жалко,че се раздадох залудо,явно не съм във вашия перфектен кльонкаджийски резил? 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Разбирай сърбеж а не сърби-националност,но толкова ви е капацитета да ме разберете!Където и да съм,скоро ще ги подпукам,защото ЗНАМ как се прави!Ако не бях отворен нямаше да стигна където съм в момента-жив и свободен с детето си,което е доста трудно и мрачно понякога!Отидох с моите пари,а не с Български и единствените които не са ми помогнали са българските рибари!Та претенциите си ги навирайте дълбоко,Бог знае кое-как и защо е трябвало да стане!Да бях искрен през годините и винаги съм смятал,че риболовците сме едно семейство,но сгреших и всеки иска да те ограби или убие!Не успяхте-жив съм и намерих търсеното!Здрави да сте-сме,освен заразените със суета!Кой е предателя ми,а отворко?Грам не ме интересува,защото се научих да не стъпвам рядкото щастие на дявола!yco написа:Ами си го гледай в Турция или в Украйна мача, ние българите не сме сърби пък и нямаме сърбежи, ама нали ходи във Франция с български пари, ама не парят нашите пари май, та я кажи, как е там тролинга на сом по р. Сена ...примерно през Март...или Фебруар, това си е месеца на бичовете.....Troli Rapala написа:....Сърби,нали?Гледай те мача и тишина,моля!
Че ми кълве!
, ами щото влизаш в Бастилията през парадния вход заради това, че си голям отворко, що тогава използваш и се доверяваш на френската държава за помощ?
![]()
Та нали щяхте да правите федерация, или конфедерация по тролинг ...- май меромпеятието бе неосъществено поради липса на кон за президент...

Не е вярно това бе, Човек! От всеки има какво да се научи. Твоите заслуги са си твои и никой не може да ти ги отнеме. Всичко се знае, кой какво и колко, макар това да не е най-важно. Смисъла на живота е да бъдеш полезен на хората. И да раздаваш позитивизъм=позитивна енергия, която децата усещат дори във вибрацията на въздуха, докато псуваш в другата стая. Усещат твоята несигурност, раздразненост, негативизъм и това им се трупа в съзнанието/подсъзнанието и дъра бъра... Аз те харесвам като човек и като риболовец, защото си прям и искрен. Ти ще имаш твоите риби, аз моите. Ние ще имаме нашите риби. И това няма никакво значение. Има значение, обаче, енергията която излъчва този форум и ТИ, си част от него.
https://chitanka.info/books/category/sa ... o-poznanie
https://chitanka.info/books/category/sa ... o-poznanie
Троли, бягаш пак по тъча, та отново за трети път те питам.
Разрешен ли е тролинга на сом във Франция? Отговори само с да или не, да не се хабиш много.
Щото от цялата ви конфедерация..
.., само ти си счупил желязната завеса, а другите все още живеят във вечна тъма...
.Та да ги светнеш дип, ако си чел нещо по въпроса...

Разрешен ли е тролинга на сом във Франция? Отговори само с да или не, да не се хабиш много.

Щото от цялата ви конфедерация..

Аре пак с рогата напред!Затова не ми пише и спори с теб,бах тез 200 лайна!Затова и откъде да знаеш,че трета година започвам с плетено 0.35 /по препоръки на зогата/ основното,а поводите са 200лб.на климакс и флуоро 0,90лб.Troli Rapala написа:И кво-ква е целта накрая=никаква и смешна с 200либри линия да хванеш 20 сомета по 6 кила!Не вярвам за успехите на кльона през Април,моля някой да потвърди!
Не вярвал за април,ами по-добре,да не ми се вреш в краката

Даже има и друга априлска случка,когато с Ачката нахранихме Емо,Кроки,Макса и Деси и още някой имаше на навеса на козела със сомски филета

Та в разказа по-горе, както казва Ян трябва, да се нарича- Как наранихме лагеря...
Таман си мислих за едно състезание по кльонк да направим със следните правила и без спонсори..
., щото българските спонсори са, като тасманийските тигри..
.първо се нахранват самите, а каквото остане за децата...
., а за другите оне курец...с грамота изглеждаща между курец и гръбнак от риба без люспи, за да им влиза по лесно, кой където свари....
Та нашите правила мисля да са :
Всеки си носи по 20 лъва в наливно или твърдо ...
и ги залага, спечелилият състезанието по кила, не по метри прибира всичко ..
...тука Янича и аз ще ви ударим силно в гръб....
, дори можем да играем скул.....
Сега прочетох за едно скорощно състезание и си умрях от смях..
..пак....

Таман си мислих за едно състезание по кльонк да направим със следните правила и без спонсори..

Та нашите правила мисля да са :
Всеки си носи по 20 лъва в наливно или твърдо ...

Сега прочетох за едно скорощно състезание и си умрях от смях..