Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Моят проект - Лодка за захранка.
Модератор: emo vasilev
-
- научил се да хвърля
Re: Моят проект - Лодка за захранка.
Не знам. За външна антена ти трябва кабелче с куплунг за антена което се запоява на мястото на фабричната антена. Ако не можеш да го запоиш,човека от сайта ще ти свърши работа.kirko999 написа:Да попитам имам стар рутер от него става ли антената.
-
- научил се да хвърля
Понеже вчера нямаше какво да правя цял ден реших да сложа осветлението.Мисля ,че се получи много добре използвал съм 13 диода и засега взимам ток от единия акумулатор ,мисля че не харчат много ток пък и не светят през цялото време а се пускат от копче.Също да попитам какъв е най-лесния вариант за огъване на плексиглас понеже не знам с какво друго да запуша дупките отстрани. Ето и няколко снимки на тъмно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- трапера
- сериозен играч
Ееееее, младежо, кво си напрайл ти бе!? Ще те викат за следващата серия на Star Wars да им правиш фърчопланите
Тъй, плексиглас може да огънеш:
1- с пистолет за горещ въздух
2- с потапяне във вряла вода
С второто трябва много да се внимава!!!

Тъй, плексиглас може да огънеш:
1- с пистолет за горещ въздух
2- с потапяне във вряла вода
С второто трябва много да се внимава!!!
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
- новобранец
Не се занимавай да слагаш допълнителна антена нож с две остриета е на 2,4Ghz е възможно е да си прецакаш трансмитера.Апаратурата която си избрал има перфектен обхват просто качи трансмитера максимално нагоре от корпуса изкарай един шлаух и в него мушни фабричната антена улатни хубаво даже шлауха го затапи с силикон отгоре много е важно антената да е напълно вертикална и цялата да излезе над лодката.
-
- научил се да хвърля
Аз също четох ,че е не е добре да се бара понеже антените имат определена дължина.И направих както си ми написал още не съм я изкарал ,но и затова ще помисля. Следва боядисването и не знам дали със спрей да я боядисам или с някаква друга боя и трябва ли някаква основа да се слага.
-
- новобранец
Значи преди всичко корпусът ти трябва да е идеално гладък,да няма вдлъбнатини или издатини за да е красива лодката все пак.След това корпусът се пръска с шприц кит ако е нужно се шкури отново и отново се пръска с шприц кит след последната ръка шприц се минава леко на водна шкурка и след това чак боята,а тя може да е каквато искаш ти може и перла и акрил и металика няма значение аз ти препоръчвам някакъв металик и да се нанесе лак на два слоя за да се драска по трудно.
-
- научил се да хвърля
Мерси много колега за полезните съвети.Ще кача снимки след като я боядисам.
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги!През ваканцията която вече почти мина може да се каже ,че я завърших.Сложих механизма за куките, боядисах я за сега само бяла ,но съм и подготвил яркозелен спрей също така монтирах и капаците на контейнера за захранка и даже го изпробвах.Единия акумулатор изпуши ама сега може би ще сложа литиево-йонни батерии понеже са по хубави.Пробвах я само с единия акумулатор имаше лек фал с кабелите и сега взех по-дебели да ги сменя.Нямам снимки от теста понеже се случи бързо и фотоапарата не беше в мен.Имам само 1 проблем и той е ,че двигателите ми загряват прекалено много и не знам какъв охладител да монтирам.
-
- новобранец
Нети трябва литиево йонна нито полимерна батерия просто неси избрал правилните оловни акомулатори относно загряването на лично ще ти пратя номера ми обади ми се когато искаш и ще ти обесня.
-
- научил се да хвърля
Ето и това което си мисля ,че е допълнителна антена.
-
- новобранец
Това си е антената залепи я на горната част на лодката а кабела изкарай както ти казах.
-
- научил се да хвърля
Нееееееееееееkirko999 написа:Ето и това което си мисля ,че е допълнителна антена.
-
- новобранец
Снимай целия приемник,че май не е антена това такс неми става много ясно
-
- научил се да хвърля
Ето го и целия приемник.
-
- новобранец
Това не е антена а си е част от приемника някакъв модулатор е явно не е нужно да е изкаран отгоре изкарай си само антената това е старата версия 1 на HK в новата версия 2 това допълнителното го няма.