Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
В неделя,13.12,на Одринци,на фидер и мач една бабушка,около 60-70гр.Същата бабушка отиде за стръв на бяла на дъно.Имаше удар,повлече и при ваденето оловото се заклещи между камъните и последва късане.До края,около 14ч ,нищо повече.
-
- новобранец
Здравейте колеги,да ме посъветвате къде да отида за бяла риба,около Варна ?
-
- новобранец
Р.елешница 4,750кг.
- Прикачени файлове
-
- 1450812547440.jpg (1.03 MiB) Преглеждано 3384 пъти
Последно промяна от toshko6622 на Сря Дек 23, 2015 10:04 am, променено общо 2 пъти.
Браво за слуката, ама това като гледам май са развъдниците на елешница а не самия язовир
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
-
- новобранец
Да там е колега,мерси за поправката
Честито Рождество на всички!Мир,любов,здраве и слука!Искам да попитам колегите къде са тези развъдници,как се стига до дотам и какви са условията за риболов-такси,бр.пръчки и др?
-
- новобранец
5лв. На пръчка и 5лв на кг. 08:00-17:00
-
- новобранец
09.02.2016 почивка на Провадийска река около Синдел. С колегата общо две кротушки на дъно .Явно нивото на водата е още високо. Релакса беше добре.
Здравейте,даите някакъв тел.номер за връзка за яз,Доброплодно.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
089 431 0861 това е от FACEBOOK страницата им,не знам колко е актуален.Kodjito75 написа:Здравейте,даите някакъв тел.номер за връзка за яз,Доброплодно.
Благодаря предварително.
-
- новобранец
Колеги чувал съм , че на река Девня целогодишно се е ловяло риба успешно . Не знам къде се намира , нито къде има вирове и подходящи места за риболов. Моля за малко информация !
Колега който може хваща.За вирове на Девненка не знам.Тя тръгва от Вълшебния извор край Девня и се влива в езерото край с.Разделна.
Здравейте и от мен. Днес открихме сезона на Доброплодно . Имахме идея да ловим сулка , но уви останахме си само с идеята. Лошото е че ракът е вече активен и изяждаше всичко ,което види на куките. Като цяло 3-червеноперки -8таранки и два рака. Явно е малко рано все още ,защото и пазача ни каза ,че сме първите мераклии за тази година. Вече таксата е 10лв. Това от мен.
mitko64 написа:Здравейте и от мен. Днес открихме сезона на Доброплодно . Имахме идея да ловим сулка , но уви останахме си само с идеята. Лошото е че ракът е вече активен и изяждаше всичко ,което види на куките. Като цяло 3-червеноперки -8таранки и два рака. Явно е малко рано все още ,защото и пазача ни каза ,че сме първите мераклии за тази година. Вече таксата е 10лв. Това от мен.
Колега как е пътя до язовира откъм селото?През рекичката може ли да се мине с нормална кола?
както ти е казал колегата от вълшебния извор тръгваш и търсиш места,ето малко риби от скорошен риболов,шишето е 1.5лvaleripetrov написа:Колеги чувал съм , че на река Девня целогодишно се е ловяло риба успешно . Не знам къде се намира , нито къде има вирове и подходящи места за риболов. Моля за малко информация !
- Прикачени файлове
-
- IMG_0332.JPG (227.62 KiB) Преглеждано 2731 пъти
-
- IMG_0331.JPG (195.06 KiB) Преглеждано 2731 пъти