Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг около Плевен.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- ще става разбирач
Re: Спининг около Плевен.
еми по принцип да,Искат някаква членска карта въпреки че досега несъм чувал да се прави някакво зарибяване или нещо подобно,Лятото има пазач които си стои там постоянно но сега невидях никого.
заимало са е едно немане
Моя съвет е,да не си губиш повече времето там.По-добре иди на Вита,Искъра е близо,Дъбник също е много по-добре.chema154 написа:еми по принцип да,Искат някаква членска карта въпреки че досега несъм чувал да се прави някакво зарибяване или нещо подобно,Лятото има пазач които си стои там постоянно но сега невидях никого.
Остави само стъпки
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
В този ред на мисли, имате ли инфо за Вита дали е вдигнал много? Утре мисля да го пробвам.
В Петък минах под моста на циментовия,беше висок и мътен,не вярвам да се е оправил.freeman.bg написа:В този ред на мисли, имате ли инфо за Вита дали е вдигнал много? Утре мисля да го пробвам.
Остави само стъпки
-
- ще става разбирач
Моя съвет е,да не си губиш повече времето там.По-добре иди на Вита,Искъра е близо,Дъбник също е много по-добре.[/quote]
може и да си прав колега но Вита в петък беше много кален а предполагам и всички реки в региона та затова реших да ида там,На Дъбник неходя че и там има някакви рибарски карти дето трябва да се вадят а и попринцип не ми е в рибарските дестинации.Все пак благодаря за съвета
Ще изчакам реката да се пооправи че там ми е силата пък може и да се засечем по бреговете нищо не се знае,НАСЛУКА
може и да си прав колега но Вита в петък беше много кален а предполагам и всички реки в региона та затова реших да ида там,На Дъбник неходя че и там има някакви рибарски карти дето трябва да се вадят а и попринцип не ми е в рибарските дестинации.Все пак благодаря за съвета

заимало са е едно немане
-
- ще става разбирач
днеска в обедната почивка отскочих до Вита да видя как е.по моя преценка е взела да се поизбистря но е доста бърза,Трябва и още малко време, На моста към Ясен имаше коли и рибари но не съм ги питал дали ловят
заимало са е едно немане
То там рибари има винаги,хора без работа.За спининг е рано още,пък и го дават пак да вали.
Остави само стъпки
-
- ще става разбирач
gergi762 написа:То там рибари има винаги,хора без работа.

заимало са е едно немане
Реката се е пооправила доста,но след днешните валежи и предстоящите такива,пак ще се размъти.Иначе капото е като онанирането-калява характера 

Остави само стъпки
-
- ще става разбирач
gergi762 написа: капото е като онанирането-калява характера

заимало са е едно немане
-
- ще става разбирач
днеска в обедната почивка отскочих до Вита да похвърлям малко нямах пипане даже и нищо не видях,Определено още и е студено да гони ама ще чекам да се позатопли и ще има нова атака,Иначе имаше доста рибари ама дали някои лови нещо не се знае
заимало са е едно немане
Упорствай,май ще си първия уловил риба на спининг по Вит тази година. Ако направиш и някоя снимка,ще е супер.chema154 написа:днеска в обедната почивка отскочих до Вита.......
Остави само стъпки
-
- ще става разбирач
снимката не е проблем проблема е качването че съм малко скаран хахаха ама ще се науча че ми е време
заимало са е едно немане
-
- ще става разбирач
Ок благодарско.Дано да е скороgergi762 написа:Като дойде време,ще ти помогна за снимката.

заимало са е едно немане