Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от къца - кълве »

IMG_20160217_115952.jpg
Въпросните пъстърви. :D
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

Пак ще попълваме кутиите.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Къца, според мен ако направиш един с пъстървова окраска(от тези средния размер) ще има успех. Виждал съм го на туйч как се движи и ще лови по мое мнение.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Воблерите са при мен! Благодаря,Къца за доброто и сериозно отношение! Подаръците много ме зарадваха!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

hshopov написа:Воблерите са при мен! Благодаря,Къца за доброто и сериозно отношение! Подаръците много ме зарадваха!
Има една хубава поговорка:
"Каквото повикало, такова се обадило" :D
На StaAnt ще кажа, че съм направил всичките модели с неговите разцветки, а на Д.Граховски,че "къца-кълве" има четири размера рибки. Горе са показани всичките с оцветяване на пъстърва. Коя е средния размер като са три, четири, седем и десет сантиметра ? :D
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

Къца виждам аз,че използваш мойте разцветки за масово производство :lol: :lol: :lol: .Може тъкмо като направиш няколко милиона от продажба на воблери ще ми отчетеш някое прилично процентче. :rolleyes: Сега ти давам още една задачка.На червено черната оса и размени цветовете т.е.черна глава и червено тяло.Може също да пръснеш така и една малка и една голяма рибка.Засега с задачите толкова.Другото ще си избера от новите цветове.Щях да забравя още нещо.Една критика която,искам да приемеш за градивна.Халкичките ги режи точно където започва третата навивка,или една идея по напред,защото получили се трети ред тел,става дебело и понякога става заклещване,и куката не е свободна.Надявам се ме разбираш за какво иде реч,а и най вече да не се засегнеш. :drinkers:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

StaAnt написа:Къца виждам аз,че използваш мойте разцветки за масово производство :lol: :lol: :lol: .Може тъкмо като направиш няколко милиона от продажба на воблери ще ми отчетеш някое прилично процентче. :rolleyes: Една критика която,искам да приемеш за градивна.Халкичките ги режи точно където започва третата навивка,или една идея по напред,защото получили се трети ред тел,става дебело и понякога става заклещване,и куката не е свободна.Надявам се ме разбираш за какво иде реч,а и най вече да не се засегнеш. :drinkers:
:D :D :D Първата част ми се струва невъзможна. :D :D :D Приемам градивната критика. Не се засягам от приятели. Аз също забелязах грешката си, но това бяха първите екземпляри. Вече съм по-добър. Ще те послушам за оцветяването.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

StaAnt написа:Къца виждам аз,че използваш мойте разцветки за масово производство :lol: :lol: :lol: .Може тъкмо като направиш няколко милиона от продажба на воблери ще ми отчетеш някое прилично процентче. :rolleyes:
Колега, имаш ли регистриран патент в министерството?
Ако нямаш, щото все живеем в най допотопната държава наречена БГ, не се пЪни излишно... :D
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

Къца като станеш готов с цветовете пиши,за да поръчвам.А на Vid:нямам патенти,нямам и проценти :lol:,нещо майстора ако има на сърце :lol: :lol: :lol:.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

къца - кълве написа: Д.Граховски,че "къца-кълве" има четири размера рибки. Горе са показани всичките с оцветяване на пъстърва. Коя е средния размер като са три, четири, седем и десет сантиметра ? :D
Колко сте изписали само като ме е нямало.
Имах предвид 7 см. Воблер, а може и 4 см, но по-големия съм го виждал в действие, как играе и според мен ще хваща.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Д.Граховски написа:
къца - кълве написа: Д.Граховски,че "къца-кълве" има четири размера рибки. Горе са показани всичките с оцветяване на пъстърва. Коя е средния размер като са три, четири, седем и десет сантиметра ? :D
Колко сте изписали само като ме е нямало.
Имах предвид 7 см. Воблер, а може и 4 см, но по-големия съм го виждал в действие, как играе и според мен ще хваща.
Оцветяването не е проблем. Мога да боядисвам както искате. StaAnt ме накара да се замисля, кога ще стана милионер. :D С това темпо и тази печалба това може да стане след 200 ( двеста ) години упорит труд. :lol: :D :lol: :D :lol:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

StaAnt написа:Къца виждам аз,че използваш мойте разцветки за масово производство :lol: :lol: :lol: .Може тъкмо като направиш няколко милиона от продажба на воблери ще ми отчетеш някое прилично процентче. :rolleyes: Сега ти давам още една задачка.На червено черната оса и размени цветовете т.е.черна глава и червено тяло.Може също да пръснеш така и една малка и една голяма рибка.Засега с задачите толкова. :drinkers:
P1030350.JPG
Аз ли да черпя, че даваш идеи или ти, че ги изпълнявам ? :D
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

Опаа,от какво пиеш ти сипвам двойно :drinkers: :drinkers: .Поръчката на Л.С.
Аватар
rangel_bac
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rangel_bac »

Vid написа:
StaAnt написа:Къца виждам аз,че използваш мойте разцветки за масово производство :lol: :lol: :lol: .Може тъкмо като направиш няколко милиона от продажба на воблери ще ми отчетеш някое прилично процентче. :rolleyes:
Колега, имаш ли регистриран патент в министерството?
Ако нямаш, щото все живеем в най допотопната държава наречена БГ, не се пЪни излишно... :D
не му е нужно ;)
това би следвало да се защити като художествена собственост. а тама регистрации не са нужни, евентуално само доказване кой се е сетил пръв ;)
а иначе патенти, полезни модели, промишлен дизайн, търговска марка, георгафски указания се регистрират в Патентно ведомство.
:fishing1:
(\__/)
(='.'=)
('')_('') This is Bunny. Copy Bunny into your
signature to help him on his way to world domination
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

P1030351.JPG