Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Тролинг
 Тролинг

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Тролинг
 Тролинг

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на Жребеца
Такова безрибие е сковало форума,че не ми се и псува даже!Добре,че Вестел фана случайно една по-едра риба миналата година за самочувствие!Инак сега трея да чекаме 10 години за втора,та да развърже езика! 

Беше ми домиляло за теб!Troli Rapala написа:Такова безрибие е сковало форума,че не ми се и псува даже!Добре,че Вестел фана случайно една по-едра риба миналата година за самочувствие!Инак сега трея да чекаме 10 години за втора,та да развърже езика!
Честно,дойдох да те видя

Прав си за рибите! Хората се доказват във времето,не с една или две случайни риби.

Но Вестел е риболовец и не е редно,а го хапеш. Той е възпита,като Спокомиро.

- robber_79
- ще става разбирач 
Щом мълчат, значи ловят!   )) Емо,браво за слуката.  На кльонк ли го тресна?
)) Емо,браво за слуката.  На кльонк ли го тресна?

)) Емо,браво за слуката.  На кльонк ли го тресна?
)) Емо,браво за слуката.  На кльонк ли го тресна?- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
9 Аз преди Забраната треснах една 6-ка и повече не съм стъпвал там.6-ките са ми 90% от сомовете през годините и понякога са доста борбени, веднъж една успя да ми завърти лодката.
Аз преди Забраната треснах една 6-ка и повече не съм стъпвал там.6-ките са ми 90% от сомовете през годините и понякога са доста борбени, веднъж една успя да ми завърти лодката. 

Не винаги е така.Лично се вълнувам от тролинга на Жребеца и през 2015 та не чух дори и слух за голяма риба.Та не знам снимки от Искъро какво общо имат с Жребчево:-),освен да заблудят някого.При теб как беше Роби тролинга по Жребеца?robber_79 написа:Щом мълчат, значи ловят!))
 Аз преди Забраната треснах една 6-ка и повече не съм стъпвал там.6-ките са ми 90% от сомовете през годините и понякога са доста борбени, веднъж една успя да ми завърти лодката.
- robber_79
- ще става разбирач 
Здрасти Троли, от близо година не съм в БГ. и ги ловя на Жребеца само пред компютъра  .
 .

.
 .- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
И аз така.Май никой не троли вече там и гьола се е напълнил с риба.robber_79 написа:Здрасти Троли, от близо година не съм в БГ. и ги ловя на Жребеца само пред компютъра.
 Ще правим теми от новите места,че България се обезриби от към риболовци.
 Ще правим теми от новите места,че България се обезриби от към риболовци.  
Аз имам 19-ка!!!

- 
				Troli Rapala
- учете се от него 
- Обратна връзка:
Това е добре.Друго?.Някакви проблеми с рибите?  Лодки имаше ли яко?
 Лодки имаше ли яко? 

Лодки имаше ли яко?
 Лодки имаше ли яко? 
Рибата е от Ивайловград.Troli Rapala написа:9Та не знам снимки от Искъро какво общо имат с Жребчево:-),освен да заблудят някого.При теб как беше Роби тролинга по Жребеца?robber_79 написа:Щом мълчат, значи ловят!))
Радвам се,че си сменил тона на писане.
2015г, яз Жребчево

Тубата е 11л.,а водата в нея е оригинална на Девин!

Имам няколко клипа за нощен тролинг на яз. Жребчево с бели риби,но ме мързи да ги качвам в ю-туб и след това тук.
Хванахме също две сомета с незначителни размери.Действието се развива август,когато риболова беше куц и никой,не хващаше риби.

Тубата е 11л.,а водата в нея е оригинална на Девин!

Имам няколко клипа за нощен тролинг на яз. Жребчево с бели риби,но ме мързи да ги качвам в ю-туб и след това тук.
Хванахме също две сомета с незначителни размери.Действието се развива август,когато риболова беше куц и никой,не хващаше риби.
- val
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Здраевейте колеги ,
Доста време не дъм писал и виждам , че никой не дава инфо. Винаги има причина за това. Утре мисля да направя първи опит на трилинг на Жребчево и няма инфо. Вече сме април и няма инфо, какво става?
От мен инфото е , че дава мирна на боклука: следователно " той е там и чака"

Доста време не дъм писал и виждам , че никой не дава инфо. Винаги има причина за това. Утре мисля да направя първи опит на трилинг на Жребчево и няма инфо. Вече сме април и няма инфо, какво става?
Ти сам си стигнал до правилния извод.val написа:Здраевейте колеги ,

Не съм много сигурен,три дне на боклуците нищо-не много лодки но никой нищо.Говоря за сряда четвъртък и петък сега дето минаха.Събота и неделя на Копринка поне бяла риба за забавление,нищо че е забранена-всички върнати....sara2 написа:Ти сам си стигнал до правилния извод.val написа:Здраевейте колеги ,

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
- val
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Събота от обяд до към 17.00 се хванаха около 10 бр. мерни но само по размер.  Утре пак ще се пробваме за нещо по-така.