Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Кривина днес отново, 5-6 бабушки размер шамарче, имаше колеги с добър улов на уклей. За Дружба локвата си държи риба, имал съм зверско късане преди 2 години, пенсиите си дърпат доволно маломерни шаранчета, лошото е че като се стопли има много народ на разходка и лично мен ме дразни и затова 2та пъти когато съм ходил е било в интервала 5-10 сутринта.
За многото хора на езерото в Дружба си прав, там ходя инцидентно и то за около 2 часа най-много. Поздравления за улова. Късмет и наслука.
Някой инфо за пънчака , рибата още ли се държи около моста? Иначе аз ходих преди седмица риболова беше много силен за около час и половина , повече от 50 рибета бабушки и уклеи
-
- фен клуб-скобар
Вчера на Пожарево,една пъстърва ,кило и седемстотин ,на плувка.Като прибирах ,удари и едно шаранче на фидера ,около кило.
- sa4kov
- научил се да хвърля
Surveyor написа:Да отговоря на колегата "sa4kov" : Езерото в кв. Дружба го зарибяваха някъде през 2010 или 2011 г. дори миналата година имаше шаранджии дето стояха цяла нощ и захранваха сериозно с лодка между две шамандури. Преди да го зарибят пак си държеше риба, че е блато до някъде съм съгласен защото не се оттича водата, но водата там е изворна демек извира от някъде та затова се е наводнила кариерата и са я изоставили, като сега си е кварталното езеро с погребани багери и друга техника на дъното. Там има рибета но са малко по-трудни за ловене. Когато нямам време да ходя на по-добра дестинация извън София се възползвам от езерото в Дружба, че ми е в квартала ей така за един два часа малко разходка и ако си хвана и някоя риба е чудесно. Късмет и Наслука.
супер... може да го пробвам когато имам време

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
- pac_master_boy
- новобранец
Колега, колко е дълбоко езерото?Surveyor написа:Да отговоря на колегата "sa4kov" : Езерото в кв. Дружба го зарибяваха някъде през 2010 или 2011 г. дори миналата година имаше шаранджии дето стояха цяла нощ и захранваха сериозно с лодка между две шамандури. Преди да го зарибят пак си държеше риба, че е блато до някъде съм съгласен защото не се оттича водата, но водата там е изворна демек извира от някъде та затова се е наводнила кариерата и са я изоставили, като сега си е кварталното езеро с погребани багери и друга техника на дъното. Там има рибета но са малко по-трудни за ловене. Когато нямам време да ходя на по-добра дестинация извън София се възползвам от езерото в Дружба, че ми е в квартала ей така за един два часа малко разходка и ако си хвана и някоя риба е чудесно. Късмет и Наслука.

- Garbolino
- разбира нещата
Днес на Пънча се получи много добре - за 3 часа към 70-тина рибки, от които около 50-тина уклея всякакви размери, 15-тина ситни бабушки и 5-6 по-големи баби. Рибата все повече се влияе от захранка, но е много важна каква е тя - в случая това, което бе определящо за по-добър улов при мен бе MVDE Secret Black и разбира се максимално финия такъм (кука 20 и т.н.).

Последно промяна от Garbolino на Съб Фев 27, 2016 7:03 pm, променено общо 1 път.
- akoto13
- ще става разбирач
Здравейте приятели. Дали някой се е разхождал до Огняново? Има ли раздвижване на Раковица? Мисля да откривам риболова, спирам със ските за този сезон, та бих се радвал на информация. Мерси
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Днес до обяд на Пънча около стотина риби ,70тина уклея и 30тина бабушки но трябва леко да се подхранва за да е пълен успеха и мястото което,ще заемете е от огромно значение.Там е гъс до гъс и не е за хора с нерви.Успех. 

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
А костура дали се е раздвижил на Пънча?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- BACARDI
- научил се да хвърля
Попаднах на една информация която може би ще е полезна за някой хора да не си правят труда да ходят на водоема зад дружба поне от репортажа ми прилича на него
http://m.btvnovinite.bg/article/bulgari ... ishte.html
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Това е зад ТЕЦ Дружба
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Здравейте аз съм от В. Търново но на 4 и 5 март имам работа в Панчарево и искам да попитам кой места на езеро Панчарево дават най много риба и в колко часа се заемат тези места и по кое време е най активен риболова ще съм в хотела който е до моста на езерото. Има ли каракуда на дъно или само уклей на плувка.Благодаря предварително.
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко

Според мен , по-лошото е че се предвижда засипване т.е. тотално унищожение.BACARDI написа:Попаднах на една информация която може би ще е полезна за някой хора да не си правят труда да ходят на водоема зад дружба поне от репортажа ми прилича на него