Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
miro253
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от miro253 »

И за истинския рАпортаж.
Аватар
Surveyor
новобранец
новобранец

Мнение от Surveyor »

Поздравления, страхотни рибоци си хванал. Благодаря за споделеното. Късмет и Наслука.
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Определено някой път без подготовка и без да си на култово място си направиш запомнящ се риболов. Не съм ходил за риба от доста време и излизам отпуска от понеделник и смятам да зачестя излетите. Ако някой има инфо нека да сподели. Благодаря предварително. Наслука на всички!!!!!
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

днеска на Железница : река голяма и бърза като цвят не е много мътна от към риба 1 поведен и 1 удар на фидер. най - много видях на 1 место да се хванат 3 риби иначе само тук таме по 1 мах 2.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?i ... 29695u.JPG
След получено инфо,че реката е мътна от събота,в неделя запраших за Бамби с нагласата да излъжа най много 4-6 риби.Още с първото хвърляне на троха ме взема,аванс,откач.След 15 минути втори удар,аванс, борба и а да го кепна рипна и строши болото.А да ти еба майката,кепнах го килник.Вада 8-ко и до обед без баране.Викам тея са вътре баш като миналия път,а водата голяма,бистра,ледена.Вътре лети с триста.Наджапвам пресегам се максимално първо влизане удар, борба откач-полудех.Второ хвърляна удар борба и в кепа кеф.Вътре лети буквално с триста никаква логика за къвеж.Просто при вадене на една две риби бегат и мое си возиш цел ден без баране.Имаше някаква активност да 14ч. и после хуй!Завърших със седем удара и 4 извадени.Рибите много хубави,здрави,охранени и борбени.Извод рибите там в момента са малко и са плашливи,местат се постоянно при закачане на риба се получава дълга пауза.При познаване на мястото и ако си с боло хи-хи капацитета е 7-8 риби.Но нещата от тука до забраната ще са много динамични и не се знае другата седмица дали няма да ври от риби там.Лично аз бих избрал друга дестинация ако реката го позволява!А запознах се Калин Кацаров,много готин тип.Наслука!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Малко е неясен поста!Като казвам мътна имам в предвид,че е мътна по Благоевград.На Бобошево беше кристал!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Ма никой ли не оди за риба бре.....къде са сите титани.......или одите и си траете/което не е политически коректно/ .....или чекате да се сберат летоска на бело поле да пуните кофите ха-ха-ха!!!!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

За четри риби на тва море на никой не му се оди Чоко. Чакаме да затопли да нсгазиме до мъдите. Имам набелязани места или за закриване или за откриване, зависимост от нивото. Междувременно дебнеме Искърските морунажи :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

chokoboy написа:Ма никой ли не оди за риба бре.....къде са сите титани.......или одите и си траете/което не е политически коректно/ .....или чекате да се сберат летоска на бело поле да пуните кофите ха-ха-ха!!!!
Аз не ходя /да му се невиди/. Очертава се някъде след забраната. Даже болонезата ми е у един приятел. Чакам някой като теб да пусне някоя снимка да се помечтая малко и те така.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Бравос Ивак,ма ние се надяваме на повече.Това 4 с директен,ако бе с болото да им влеза на средата с близалката резултата можеше да е друг.А и както казах там тепърва ще влизат риби и е въпрос на късмет да ги случиш и да им избиеш забите ,рибите са много добри засега.Замислил съм стратегия другия път с две болонези.Една с лек такъм у краката и друга с близалка на вътре,ма да видим че пак ще вали.А за морунгели бих отишъл с одоволствие,ма и там малко е божа работа!
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Честита баба Марта на всички, ида знаете днес ще се ловят само на бял и червен .............винцок!!!!! :drinkers:
Вчера прескочих до Невестино за оглед и реката малко паднала по думи на редовни посетители, като цвят идеална и ми се видя леко затоплена! Не видях да хване някой за времето което обикалях, но имаше пуснати живарници! Наслука!
Аватар
Surveyor
новобранец
новобранец

Мнение от Surveyor »

Благодаря за инфото. Честита Баба Марта. Късмет и Наслука.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Нямаш си на идея колко ми се лови, ама в тая голяма вода не ми е силата...между другото фидера е хубава играчка в тия условия. Не е за подценяване. Лошото е, че петък го дават много дож, пак ще е хурка уикенда...
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Метнах и фидер до към 11ч пробвах на троха и на бял- дедов.После скъсах и не съм го правил!Ма на мене пък там не ми е силата!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

topsoft написа:За четри риби на тва море на никой не му се оди Чоко. Чакаме да затопли да нсгазиме до мъдите. Имам набелязани места или за закриване или за откриване, зависимост от нивото. Междувременно дебнеме Искърските морунажи :)
Ти па ако не се похвалиш ,няма да можеш да заспиш! У да ти се невиди и на софийската тетка :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”