Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

коя макара да взема за мач-а
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: коя макара да взема за мач-а
като за начало и ако не те 'бият'парите по главата,не ти и трябва скъпа макара.плюс това ,на мач,не излизат големи риби ,че да те притеснява някаква евентуална повреда.от тези трите ,бих заложил на mifine(лична преценка),но разгледай и други модели ,като диамант,формакс,то все са "китайчета " но пък знаеш че са оригинални
.преди да си поръчаш ,виж я някъде на 'живо",че снимките и описанията лъжат

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- новобранец
1-вата според мен, аз я имам! Бива добре върти! 2-рата въобще не и обръщай внимание зле е! 3-тата е добра, но не съм любител на предния аванс!
Гледам да е с по високо пр.число за тия пари само тия ми изскочиха,не мисля да си бъркам в джоба много много.Риби ще вадя до 2 макс 3 кила.Ако въобще излезе нещо.Принципно ако не мога да хвърлям с фидера докато чакам сигнализаторите на стойката да звъннат ще ползвам мача за ппвече удоволствие.
Що не провериш в магазина на Мило какви макари има, за да затвориш комплекта в един бранд? Не съм се интересувал конкретно но съм виждал не лоши макари около тези цени
Последно промяна от naskobo на Сря Мар 02, 2016 8:00 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
http://www.megafishing.bg/product/2696/ ... range.html това също е вариянт колега поздрави
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
http://www.fishermanbg.com/venus-gd
Според мен,най-доброто на тези цени
Според мен,най-доброто на тези цени
Последно промяна от Петър Недев на Чет Мар 03, 2016 7:54 am, променено общо 1 път.
Когато няма риба.......не кълве!
- azareus
- ще става разбирач
+1 Най-добрата идея! Никакви луфтове, върти мазно и хубаво, 3 плитки шпули, не лош аванс ...ico 0208 написа:http://www.megafishing.bg/product/2696/ ... range.html това също е вариянт колега поздрави

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аз имам 3-тата, но със заден аванс. Направил съм и само няколко излета, най-голямата риба, която съм вадил с нея е 3кг. шаран. Според мен е хубава макара. Може би авансът би било добре да се регулира малко по бавно и плавно, или просто аз не съм и свикнал... 

Колегата Петър Неделв има добро предложение,ще я проуча и може би ще я взема,цената и е добра.
Аз също препоръчвам Дренан.
Искам да е с по-голямо пр.число,дренана е 5,2:1
- bluefanatic
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравей колега,
Аз съм за Tica-та. Имал съм Tica, не от този клас и за този вид риболов, но тази изглежда удобна и достъпна, като се има предвид цената. Препоръчвам ти да отидеш до най-близкия магазин, където я имат в наличност и да я завъртиш, носи си и мача, за да я поставиш и да усетиш как ти балансира.
Успех!
Аз съм за Tica-та. Имал съм Tica, не от този клас и за този вид риболов, но тази изглежда удобна и достъпна, като се има предвид цената. Препоръчвам ти да отидеш до най-близкия магазин, където я имат в наличност и да я завъртиш, носи си и мача, за да я поставиш и да усетиш как ти балансира.
Успех!
Старый друг лучше новых двух!
Това не е болонеза,че да балансирам.Просто колкото по-оборотна толкова по добре за мач.Така са ми казали,просто се допитвам да видя дали е така.И ако да,нещо подобно на ексейджа.
В крайна сметка забих един ексейдж 3000 навих му ТрабукоXPS 0.16 и съм готов за подвизи.