Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Голям студ днес да го ева
Температурите по-високи от вчера,а пък стуууууууууууууууууд,един мазен северняк като се е разлъхал не е за приказване.
Минах по-обичайните пътеки,там всичко си е ок,борба за хляб

Тая пуйка мно'о нагла
Идва първа,източва вратле да види дали и се носи нещо да блажи,и ако не почва да съска да я ева

Температурите по-високи от вчера,а пък стуууууууууууууууууд,един мазен северняк като се е разлъхал не е за приказване.
Минах по-обичайните пътеки,там всичко си е ок,борба за хляб

Тая пуйка мно'о нагла

Идва първа,източва вратле да види дали и се носи нещо да блажи,и ако не почва да съска да я ева

- Martin Mihailov
- учете се от него
Те това мие другия нож по голем от опинелката
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Няма как да преценим размера ако не го съпоставиш до някоя балканкаMartin Mihailov написа:...другия нож по голем от опинелката....

- Martin Mihailov
- учете се от него
Тоя е за щуки мерка .За балканките е другия.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Те му идея на МитеФ - да праи чикийки според минималния резмер на даден вид риба!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Martin Mihailov
- учете се от него
Очаквам дасе включи и дасе изходи по вьпроса
- G.Petkov
Някак ми се ще да спрем да се фокусираме върху размерите, че ще вземем "жълтата" фланелка от някоя друга тема на сайта
.
Прехода не е оразмерен на този етап и всеки да си лови рибките, да се кефи, а ако е гладен - да си пръжне
!
Люси е прав,
Взеха да се появяват листенца по храсти и дървета, днес даже вързах една мартеница на джанка с готови цветчета.
Само да не удари някой мартенски студ, че въпроса с ракията ще остане актуален цялата година
!
Може и да съм споменавал, но има големи съмнения, че огромната част от бутилирания алкохол произведен в БГ е от етилов спирт, добит от отпадъци от млечната индустрия на северна Западна Европа, където тази индустрия има огромни мащаби.
Иначе като спирт си е супер, само дето е добит от суроватка. Няма никакъв метил в него.
Възможно е и марковите ракии да ги правят от такъв спирт, с малко есенция разбира се.
Даже имаше продължителен период, в който известни наши производители на "гроздова" ракия не изкупуваха въобще грозде
!

Прехода не е оразмерен на този етап и всеки да си лови рибките, да се кефи, а ако е гладен - да си пръжне

Люси е прав,
Взеха да се появяват листенца по храсти и дървета, днес даже вързах една мартеница на джанка с готови цветчета.
Само да не удари някой мартенски студ, че въпроса с ракията ще остане актуален цялата година

Може и да съм споменавал, но има големи съмнения, че огромната част от бутилирания алкохол произведен в БГ е от етилов спирт, добит от отпадъци от млечната индустрия на северна Западна Европа, където тази индустрия има огромни мащаби.
Иначе като спирт си е супер, само дето е добит от суроватка. Няма никакъв метил в него.
Възможно е и марковите ракии да ги правят от такъв спирт, с малко есенция разбира се.
Даже имаше продължителен период, в който известни наши производители на "гроздова" ракия не изкупуваха въобще грозде

- G.Petkov
Trias написа:... Абе , кво ловите там в заливчето отдолу под мостчето на шосето....
Триас-е,
Аз не съм ходил на Панчака, разказват ми комшиите.
А ловят уклей и бабушка. В делнични дни било по-спокойно.
G.Petkov написа:Някак ми се ще да спрем да се фокусираме върху размерите, че ще вземем "жълтата" фланелка от някоя друга тема на сайта.
Прехода не е оразмерен на този етап и всеки да си лови рибките, да се кефи, а ако е гладен - да си пръжне!
Люси е прав,
Само да не удари някой мартенски студ, че въпроса с ракията ще остане актуален цялата година!
Даже имаше продължителен период, в който известни наши производители на "гроздова" ракия не изкупуваха въобще грозде!
Аз съм на 100% сигурен, че баба Марта и оня пеераз, след нея, Април, такива зимни номера ще ни врътнат, че ни череши, ни ябълки, ни грозде и гроздова ще видим като свят тази година - много хубаво не е на хубаво, а февруари беше хубав както никога досега, и кълваха балканки като изоглавени... това няма да продължи дълго!

Според Астрологията високосните години не са благоприятни, а 2016 е такава!?Д-р Флекс написа:.........Аз съм на 100% сигурен, че баба Марта и оня пеераз, след нея, Април, такива зимни номера ще ни врътнат, че ..................
Докторе, ще видим обаче какво отражение ще има върху кълването на доспатската пъстърва!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Martin Mihailov написа:Те това мие другия нож по голем от опинелката
Приятна финка , по-скоро с антикварна , отколкото работна стойностMartin Mihailov написа:Очаквам дасе включи и дасе изходи по вьпроса

Ачо ♣ написа:
Според Астрологията високосните години не са благоприятни, а 2016 е такава!?
Докторе, ще видим обаче какво отражение ще има върху кълването на доспатската пъстърва!?![]()
Това предстои съвсем скоро да го разберем, ще ти пиша когато затръгвам нагоре, може да се видим ...

Честит Трети Март на съпреходниците!
- Bigmarlin
- сериозен играч
Честит празник!

Няма веч оръжье! Има хекатомба!

Няма веч оръжье! Има хекатомба!
- GODzillata

...макар че къф е тоа празник, на който не се знае кво да се яде и пие?

Такива дилеми няма при Великден, Гергьовден и Коледа!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Bigmarlin
- сериозен играч
Ааа,аз една предна четвъртинка съм заложил,за да избегна чуденето
И мисла да са фейна до Скобелевия,че то комай целият град ще е там Тъкмо да разгледам и язчетата
Баси ,вчера си залях клавиатурата с бира
,и сега цъкам по виртуалната като немски радист с Енигма 

Баси ,вчера си залях клавиатурата с бира