Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
И как какво бре Кире?!
Каквото и да е,само да е ×З.
Каквото и да е,само да е ×З.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Тези двамата къде ще ги дават тази вечер по Discovery да оЦеляват седем дни в Родопите ще бъде забавно.
Все ми се струва,че трябва да изхабят повече сили да се държат изгубени,отколкото да търсят път до цивилизация.
Та то там е пълно със села и паланки
Къде да се скита седем дена човек,че да не избие в някое село
Тез ще оЦеляват там,където ние ходим на почивка,баси и сървайвърите.

Все ми се струва,че трябва да изхабят повече сили да се държат изгубени,отколкото да търсят път до цивилизация.
Та то там е пълно със села и паланки

Тез ще оЦеляват там,където ние ходим на почивка,баси и сървайвърите.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Теа дни смятам да се пошматкам по српско и румънско....да потопим мало муде у жежка вОда, да здавя некоя плескавици и мальки кебапчета, сичко тва полято с джири-бири.....и те така, лежерно да минат тия почивни дни.
Ся да ви редим къ ми умря внезапно Ланчаата - напрао й стопих лагерите, щото съм пустиняк, да се смерим баш.......та значи карам си аз и в едната ръка държа бургер, в другата тилифон, по който говоря, музиката волумето е на мах, със зъби държа геврека и почвам да се напиням на втора да изпреваря некъф.......та давам сичката газзззззззззз (се на втора, щото нямам свободна ръка да превключа на по-висока предавка) и газззззззззззз.......и тамън го надминах с около 120 на 2-ра, и нещо у двигателя рече "крррррррр" и започна да бачка куту ермомелка.......къ да е минах йош 100-на км. до вкъщи, заведох я на майстор, изтърбуши я и що да видим - сичкото карантия здало багажа - тва биалетки, основни лагери, колянов вал и т.н. - сийбаломамата........ужаст напрао!
Убао се, ама таа внезапна смрт ме фана неподготвен......вечерта се почна едно чудене - нова кола ли да зимам, таа ли да опраам........и ем ме боли, ем ме сърби......изтекоха ми очите в мобилето....., НО - съдбата си каза думата - намерих двигател за 150 лв., зех го и ся другата седмица ще ми го турят и ще моа си карам брингията барем още 10-на години!
И те така - дилемата май замина......ся стискам палци тоа двигател да пасне де, щото ако нещо не е куту ората, мани, че е язък за теа 150 камъка, ами пак ште се чудя кво да праа.
Жал ми е за Ланчаата, мноо е слънчева и сичко по нея си е ток и жица - убава возия има, нови зимни и летни гуми, застраховка, минетка, обслужена и т.н. - ич ми се ни продава, ни дава у некоа морга........сантименти, да го еба...
Ся да ви редим къ ми умря внезапно Ланчаата - напрао й стопих лагерите, щото съм пустиняк, да се смерим баш.......та значи карам си аз и в едната ръка държа бургер, в другата тилифон, по който говоря, музиката волумето е на мах, със зъби държа геврека и почвам да се напиням на втора да изпреваря некъф.......та давам сичката газзззззззззз (се на втора, щото нямам свободна ръка да превключа на по-висока предавка) и газззззззззззз.......и тамън го надминах с около 120 на 2-ра, и нещо у двигателя рече "крррррррр" и започна да бачка куту ермомелка.......къ да е минах йош 100-на км. до вкъщи, заведох я на майстор, изтърбуши я и що да видим - сичкото карантия здало багажа - тва биалетки, основни лагери, колянов вал и т.н. - сийбаломамата........ужаст напрао!

Убао се, ама таа внезапна смрт ме фана неподготвен......вечерта се почна едно чудене - нова кола ли да зимам, таа ли да опраам........и ем ме боли, ем ме сърби......изтекоха ми очите в мобилето....., НО - съдбата си каза думата - намерих двигател за 150 лв., зех го и ся другата седмица ще ми го турят и ще моа си карам брингията барем още 10-на години!

И те така - дилемата май замина......ся стискам палци тоа двигател да пасне де, щото ако нещо не е куту ората, мани, че е язък за теа 150 камъка, ами пак ште се чудя кво да праа.

Жал ми е за Ланчаата, мноо е слънчева и сичко по нея си е ток и жица - убава возия има, нови зимни и летни гуми, застраховка, минетка, обслужена и т.н. - ич ми се ни продава, ни дава у некоа морга........сантименти, да го еба...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него
V1 routeGODzillata написа:..около 120 на 2-ра, и вторият пилот рече...

- GODzillata
Не е баш така...има три спийдс - V1, Vr and V2, като Vr - e "Rotate" - когато вдигаш носа, а V1 e "the point of no return" - демек няма връщане назад, тряа да се излети.Красимир Атанасов написа:V1 routeGODzillata написа:..около 120 на 2-ра, и вторият пилот рече...

Различните хвърчоплани имат различни скорости на излитане......освен това и други фактори влияят, като тежест, писта, атмосферни условия и т.н., та при 120 км./ч. някои малки самолети спокойно могат да излетят, докато на тежки пътнически им трябва поне двойно по-голяма скорост.
Ех, мога да се явя на изпит още утре!

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Девет де девет.GODzillata написа:...V1 e "the point of no return" - демек няма връщане назад...
Нъл и аз т'ва казвам,окотил си малометражката и сега тражиш "нов" мъртвец да туриш у коша

- GODzillata
Мда....некфо такова.Красимир Атанасов написа: Нъл и аз т'ва казвам,окотил си малометражката и сега тражиш "нов" мъртвец да туриш у коша

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Вчера набарах едни маслини,гръчки,от халкидики уж.
Много арни,зелена,стегната със костилка в марина със зехтин.
Непознавам човек да люби повече от мен маслини,кашкавал и банани.
Нормалните хора докато гледат филми къцат я пуканки,я чипс,а аз маслини
Много арни,зелена,стегната със костилка в марина със зехтин.
Непознавам човек да люби повече от мен маслини,кашкавал и банани.
Нормалните хора докато гледат филми къцат я пуканки,я чипс,а аз маслини

Честит празник момчета.
Аз престигнах за пеазниците на теца.
вече съм хванал,и сложих една чорбичка,
Да къкри на печката с 2 бели риби.
Хванахме за 2 часа към 30 риби,зехме 7 другите обратно у водата. Тука е цъфнало всичко,сега се разваля времето,и седнахме на по уиски до камината.
Аз престигнах за пеазниците на теца.
вече съм хванал,и сложих една чорбичка,
Да къкри на печката с 2 бели риби.
Хванахме за 2 часа към 30 риби,зехме 7 другите обратно у водата. Тука е цъфнало всичко,сега се разваля времето,и седнахме на по уиски до камината.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- GODzillata
Халал да са ти!Красимир Атанасов написа:...а аз маслини

-
- Модератор
Кирчо, вЕрно ли е туй ? Това на втора с 120 с Ланча-та ?
- GODzillata
Ъхъ....що, не верваш ли, че е такава бегачка?!dantho.mihov написа:Кирчо, вЕрно ли е туй ? Това на втора с 120 с Ланча-та ?

- Martin Mihailov
- учете се от него
Тоя нож и един стенен часовник направен целия от дьрво без нито едно железце в негоМитев написа:Martin Mihailov написа:Те това мие другия нож по голем от опинелкатаПриятна финка , по-скоро с антикварна , отколкото работна стойностMartin Mihailov написа:Очаквам дасе включи и дасе изходи по вьпроса

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Аре без чуждици в този ден пор фаворGODzillata написа:...Халал да са ти!

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Михайлов този нер много странен бре,в кочина ли е расъл?