Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Мач Тrabucco
Модератор: bobopeli
Мач Тrabucco
Колеги споделете мнение за мачовете Трабуко и по-точно АНТРАКС 4.2м. 10-30 акция javascript:popupWindow('http://www.tomaxshop.com/catalog/popup_ ... p?pID=2355')
- Прикачени файлове
-
- 04 OVWAT Poster.jpg (13.62 KiB) Преглеждано 775 пъти
-
-
-
-
-
-
- to6ko_lo6ko
- новобранец
Re: Мач Тrabucco
Разполагам с две болонези на въпросната марка, както и с мач, но "Пресижън", отново с дължина 4,20 и акция 5-25гр. Доволен съм от тях, освен всичко има и резервни части и внос на всичко, което предлагат от Трабуко. Моят съвет е да отидеш до магазина в Пловдив, да хванеш въпросната въдица в ръка и съм сигурен, че след това няма да са ти необходими каквито и да са мнения.
- Sorcerer
- научил се да хвърля
Аз пък мисля, че колегата правилно постъпва, като задава въпросът си тук, надявайки се да получи компетентни съвети. Съвсем нормално е да си съставиш някакво предварително мнение за търсения продукт и едва след това евентуално, да се набухаш в ръцете на продавач в риболовен магазин !to6ko_lo6ko написа:..... Моят съвет е да отидеш до магазина в Пловдив, да хванеш въпросната въдица в ръка и съм сигурен, че след това няма да са ти необходими каквито и да са мнения.
Винаги съм се чудил на съвети от типа на : отиди в магазина да я хванеш в ръка... и ако досега не си държал нищо свястно или пък си тотално начинаещ ...
Ходенето до магазина на човек без да е подготвен поне теоретически какво търси, особено когато не е запознат с мач риболова ( важи и за всеки вид риболов), понякога завършва с това , което са решили да ти продадат !
Здравейте, използвам въпросната въдица от около три години. Носи ми много удоволствие при риболов особенно при по големи риби. Използвал съм я с ваглери от 4 до 10 гр.