Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовир Калиманци
Язовир Калиманци
Вчера бях на язовира имах добра слука изкарах един шаран няколко по дребни и доста таранки таксата е 15лв за 3 въдиции може да си вземеш до 5 кг риба над 5кг се заплаща от пазача разбрах че преди 2 дена е зарибен стъбилно с шаран амур таранка и сулка
Re: Язовир Калиманци
Колега от къде се минава за язовира,покрай летището Изгрев или село Калиманци?
Между калиманци и изгрев има черен път в ляво като идваш от варна и на около 200м е язовира
А след дъжд възможен ли е достъпа или е много кално?djeri написа:Между калиманци и изгрев има черен път в ляво като идваш от варна и на около 200м е язовира
Още като тръгнеш по черния път 10м. веднага в ляво има заобиколен път който е добър дори и да е кално излиза се точно на язовира
Здравей, а това на плувка или на дъно излиза ? Каква стръв ползваш ? Питам защото съм аматьор и искам някъде около Варна, да си начеша крастата някъде(цяла зима само лъскам въдиците
), риба не искам да вземам.

edibg написа:Здравей, а това на плувка или на дъно излиза ? Каква стръв ползваш ? Питам защото съм аматьор и искам някъде около Варна, да си начеша крастата някъде(цяла зима само лъскам въдиците), риба не искам да вземам.
И аз

- kukukuka
- кандидат преподавател
много лъжете за тази плюнка...
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- научил се да хвърля
Абе има си рибка в плюнката, поне преди време и аз си ги ловях добре на плувка:

Кажи каква е истината за теб. Обори хората с аргументи, а не само да подхвърляш думи.kukukuka написа:много лъжете за тази плюнка...
Всяка пролет зарибяеат с масломерни шаранчета, които са още глупави и лсакоми и който им разбира, ги излавят за 2-3 седмици, отделно си има и "лобисти"djavarnik написа:Кажи каква е истината за теб. Обори хората с аргументи, а не само да подхвърляш думи.kukukuka написа:много лъжете за тази плюнка...

- kukukuka
- кандидат преподавател
какво да оборвам:))))върви и лови.десет като теб и рибата е свършила.от алармаджии като теб печелят търгашите.казвам че язчето е малко.става за развъдник за раци.че и сулка имало:))))ще припадна:))))иди ги излови да не се мъчат рибите:))))
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Да не е свършила рибата вече?Или тихомълком всички си ходят?
На 31.03 бях на там.Що годе приличен риболов,като за първи излет тази година.Шаран 10-на бройки,като най-големият около килограм..
Много хубави таранки(700-800гр),но малко на брой..и една сулка около 400-500 грама.Всичко на плувка,основно на бял червей,царевица консерва и торен.Водата все още е хладна обаче,започна да яде след 10:00 като понапече слънце..
Много хубави таранки(700-800гр),но малко на брой..и една сулка около 400-500 грама.Всичко на плувка,основно на бял червей,царевица консерва и торен.Водата все още е хладна обаче,започна да яде след 10:00 като понапече слънце..