Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Бургас - моста
Модератор: sapuna
- Local
- учете се от него
Бургас - моста
Колеги , аз като един изключително некомпетентен морски риболовец искам да се похваля с изключителния ми улов на
на две иларии от порядъка на 100 -150 гр , които хванах благодарение на съвети на един колега .
( бургаското маце включва ли се към улова ?
) Та масово всички колеги хващаха на морски червей на дъно за илария, имаше и такива , които хващаха чатал койрук , мисля че това е вид дребна хамсия или се бъркам , вие ще ме поправите . Като цяло всички около мен бяха местни рибари и никой нямаше повече от 5-6 уловени екземрляра . Покрай изпита видях и аз малко Бургас и дай боже стана студент там , защото морския риболов доста ме заинтригува . От колегите , които си бъбреха там разбрах , че на Созопол на новия кей давало доста едри кефалови риби , на захранка от галета вътре с накълцана цаца и морски червей . На 2-3 метра дълбочина да не пада на дъното заради попчетата
. А бургазлийки
ми се видяха по-добър улов и след като дадох рибите на едно малко рибарче, което естествено беше хванало повече от мен се отдадох на нощия живот
. Готин град , та на 1 август заминавам на море в Бургас и много ми се иска някой от многоуважаемите колеги да ме заведе на някое местенце така и аз да се нафащам . Имам си всички видове такъми за кефалови риби и зарган
. Наслука морски вълци. 

Клавиатура риба не лови!!!
- Cougar
- ще става разбирач
Re: Бургас - моста
Него ще го броим като най-престижен улов. Само го хвани и го заснеми.Local написа: ( бургаското маце включва ли се към улова ?![]()
Разбира се не трябва да ползваш $ знаци, защото това е като да мяташ в рибарник или да ползваш подхранка.

- Local
- учете се от него
Cougar няма такива неща
. С мацето се познаваме от 1 и половина и тя е главната причина да искам да уча в Б-с . Снимки след няколко дни само да ги сканира и да ми ги прати и ще ги боцна в темата . Вече почвам да си чета всички морски теми за домашно и да научавам доста работи . То се е видяло , че може би черната мряна ще остане настрани 5 години
.

Клавиатура риба не лови!!!