Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

djza написа: Не бях известно време тук.Но понеже г-н Рапала поиска да се обоснова,ще го попитам:Ако Ицо-Трапера,българския див селянин,влезе в твоята къща да краде(на сила или от зор)пак ли така ще разсъждаваш?А в къщата на майка ти и на баща ти(ако хипотетично са на село)?Затова писах,че е простотия!
Видях,че те вълнува бракониерството.Точно при него се вижда,че СТЕ пародия на държава.Аз съм в изгнание по същата причина.НИКОГА няма да се върна,просто видях много дълбоко и глобално от към Франция нещата и .......край с българия.За некакви мрежи и зарибявания се хабите,а това че не се цени грам дори и детския живот ви обрича да сте талибани и да измиргате,като мухи.Държавата още от Платон се гради,като трикрако столче-Законодателно,Изпълнително и Правораздавателно.Едното като не като другите и си на земята.Права де-юре сме препълнени от към Парламента,но де-факто в Съда играе парата,а добрата Милиция гледа сеира безучастно,кво и пука като нищо не зависи от нея,нали си взима милиард-два.Та всичко е ясно;кради,търпи или бегуня андреевна,само не реви.
djza
новобранец
новобранец

Мнение от djza »

Колега, ти и Ицо сте отишли в къщата -,,акваторията,,Франция.И сте навлеци и лентяи за хората там.И те са прави.И моля те,обясни на Ицо Трапера ако те разбере,че вместо да залага капани за златки и за белки е по-добре да си гледа няколко заека(питомни) и да си хапва месце.По написаното тук ,виждам че нямаш представа колко са големи тези животни,Ще ти кажа че са малко по-големи от катерица.А и доколкото знам златката е защитен вид. Но пък щом ще служи за храна на Ицо трапера,ще я жертваме. :lol: Добре че не беше съдия като дядо си,че щеше да го оправдаеш. :shock:
Не ми се спори с хора като теб.Ти винаги си прав и все някои друг ти е виновен.Но ти бягаш във Франция,а аз оставам тук.Даваш ми акъл от там как да живея,но се дистанцираш каква пародия на държава сме.Докато беше тук пак същата пародия бяхме,благодарение на такива като теб.Много и празни приказки,минимум деиствия.
И прочети малко Генетика,моля те.Аз се занимавам като хоби с ловни кучета,но и при хората е същото.Не наследяваш гените на дядо си автоматично,трябва и 5-6 години учене,и пак не се знае.Иначе щяха да Ви назначават пожизнено за съдии.
И не ме вълнува бракониерството,а законността(трикракото столче). :axe: Едното е следсвие,а другото причина!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Във България няма законност от 1944г. до днес 2016г.-факт,точка по въпроса.18години работех до Съдебната палата и съм имал контакт и инфо от Татарчев до миналата година.Моли се да не ти се налага да опреш до съдебната система-губиш яко кинти дори и да не спечелиш делото.Лично спечелих две битки в Съда срещу кметовете на Студентски град от ДПС и сегашния от ГЕРБ,та съм много в час.Но за тъпите риби да искате законност на целия този беззаконен и ограбващ механизъм тип КТБ с който е закърмен всеки булгар,аре да не ставаме смешни.Ебати малкото проблемче е бедното диво селянче с мрежата.Даже сом не може да изскара с нея,та не е толко фатален за кльонкащите.Някога ще обясня и за Франция,но в друга тема.Само ще ти кажа,че няма забрани целогодишно за шаранови,само пъстървите от 19 септември до 11март.От задния мост на Нотр Дам дьо Пари гледах една еднометрова бяла да се препича на слънце по сред бял ден и нема кьорав рибар около нея.Тук и последния селянин е по-интелигентен и възпитан от нашите висшисти.Тъпи сме и нищо реално не знаем за франсетата,а трябва защото природно сме по-близо до тях отколкото до ограничените германци.Все играем с тях и губим исторически,а уж се водим франкофони.Ако знаеш какви боклуци ядеш,няма и да помислиш за мрежи и бракониери.Впрочем ти вече си хванат в стотици мрежи на бракониери,като почнем от водата,тока,горивата и стигнем до хляба и пилето-всичко е менте-вервай ми.Та успех ти пожелавам в неравностойната борба с бракониерите във българия,те са навсякъде и са хиляди а ти си сам.Най-вероятно и ти си бракониер в твоята област,но не си го осъзнал.Кльонкай си спокойно,сомовете са франкофони по душа и не се хващат лесно с мрежи.Ако смяташ,че можеш да се справиш с мрежарите само кажи и ще ти набавя власт и пари.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Аз съм прокуден във Франция.Никога не съм си помислял да ходя в Париж.Но оня горе гледа и си прави с мен чудеса,които не са приятни и не ги пожелавам на никой.Животът на детето ми струва 2100километра от София до Париж.То не може и сега да оцелее във България,та за това сме изгнанници и клетници,ако знаете какво означава това.Кенеди беше казал,не искайте а дайте на държавата.Дадох си всичко,та сме кви и накрая Франция печели 3 - те ми деца.За тях децата са по-важни от всичко-въпрос на цивилизационно развитие.В България децата се третират,като преди 1000години-което оцелее само.Франция е единствената държава в Европа с положителен разтеж за разлика от Германия,която си внася талибани за да навакса безплодието.Та България е обречена без деца и прираст на населението.Предполагам,че повечето сте с едно или николко за да ходите спокойно на риба и да мислите за рибешката популация,а не за собствената.Жалко.Кавото-такова.
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Е Троли кога стана циганин та и газъ ти почерня
Леко с фалбите баце
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

djza написа: Не ми се спори с хора като теб.Ти винаги си прав и все някои друг ти е виновен.Но ти бягаш във Франция,а аз оставам тук.Даваш ми акъл от там как да живея,но се дистанцираш каква пародия на държава сме.Докато беше тук пак същата пародия бяхме,благодарение на такива като теб.Много и празни приказки,минимум деиствия.
Aбсолютно вярно ! Десет доктора не могат да оправят на "професор" Сашко болната глава !
Спамер № 1 по родните форуми,чудя се как Митев още го трае !
batzeto
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от batzeto »

Тролка ,нищо лично ,ама от твойте постове само негативизъм брат .Как не ти омръзва да бълваш толко злоба незнам.
Зависим от риболова !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Успех Ице в кльонкането и другите неща.Само тази тема ще чета. :wink: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Няма да закачате Троли... :wink: ., да не би да е избягал от добро. Лошото е, че никой не бяга към с. Бяга... :lol: , щото и от там бягат.., сиреч Русия..., дори и ербап комуналните.. :wink: ..Да не би да е добре това за лагеруването сиреч, както му викат по ново му бивакуване, естествено че не, ама много се престараваме, макар че сме една от най-рядко населените държави в Европа след скандинавските страни.
Кендзаш си в гората случайно на девета дупка... :lol: :lol: .. и мечтаеш да направиш с един удър -Голям сом.. :lol: .... и. :( .. горският те чака с тоалетна хартия на която пише 1000 лева за кило...лайно... :lol: ., носи си и кантарче, че и метър... :wink: ., щото си има тарифна таблица за относително тегло по Сомската формулата... :lol: :lol:
Както се вика, това са лесно усвоими партенки на дребно за лапни шараните, иначе не мога да си представя, че е минало през най-умните ни адвокат-консултанти на НС... :roll: - Сляпо куче, право суче.... :mrgreen:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ох,Ице много съм притеснен за твоето здраве с тия законодателни бъркочи.Как ша га вдигаш палатката и големия колец при тия глоби и твоите 120кила?Че ти с туйто тегло си за две лодки и палатки,да го е ...,що не го поканиш бат Бо,че му се е докендзало безплатно,като за последно в твойта губерня-Верблюдски доль?Аз свалих 9кила за месец от 98 на 89 при 180 сомско ниво и се кефа на новия си коремен фаянс.Не съм го виждал от 1000лева и 20години,бе френско гадже си ......фа....станах.Готов съм за битка,но не мога да се настроя за кльонкане.Ще те изчакам да дадеш сигнал за откриване и почвам от нулата.Смъкни на 100кила,хем ще ти дойде,хем и сърцето ти ще издържи на тормоза.Тъпчи се яко на обяд с каквото искаш,но без бял хляб.Вечерята я замени с плодове и зеленчуци на корем,веднага ще спаднеш излишното и ще си два пъти по-силен и най-вече издръжлив,защото това е разковничето за успех.Аз преди Първата битка-над 2часа и завършила с успех,бях подготвен психически и технологически за етапите и нюансите от четене в списания и Форума,та за това се справих.Имаш ли екшън кемъра,че без нея губиш 50% от удоволствието? :rolleyes:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Един Български виц от Франция!
Обяснявам на един Сливенски тарикат,че франсетата като чукне 12.00юр и ме водят на ресторант и всичко е толкова културно,че пилешкото бутче се яде с нож и вилица и он като се запъна- "бе нема викаш им игра по гайдата и си яж с ръце все едно си в къщи да ги е..ва.Бе как бе айдутино да дъвчим с ръце,като 30 французина си бичат кълките галантно с нож и вилица?-" Кай-ич да не ти пука,яж си като българин".Викам-ти яж и се излагай както искаш,а язе че си ям като тех-неудобно,но културно! :roll: Че не се знае на кой майка му е била придворна дама в покоите на Краля!Ех,и нашите майки да бяха,ма надали.Това е разликата от 500години без култура! :cry:
djza
новобранец
новобранец

Мнение от djza »

Винаги ще си останеш по манталитет българин,ако ще и със сребърен нож и вилица да ядеш пилето.Факт-пишеш тук.Заяждаш се с някои хора,даваш съвети,когато не ти ги искат-нищо общо с изящното френско възпитание.Ако искаш да постигнеш нещо,попии от тяхната култура.Желая ти успех!!
Аз съм оптимист,все някога ще се изправим от тая поза :butthead: Дано да е по-скоро!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Троли, не спя на палатка отдавна, а пък във спален чувал въобще... :D ., та Бачо Кольо ми разправя на времето, как легнал в един спален чувал с качулка, дето се зипосва отвътре на един асеновградски язовир покрай едно турско село.. :( .., и таман заспал и към 1 часа и се събудил от дъх на животно.. :lol: , ама га си отворил очите над него човек, силно казано... :lol: диша му и го гледа в лицето....., та кай..., като изревах яката, като даначе и ониот опули очите и той изрева.... :lol: , ама като тръгна да бяга още ревешес, поне 500 метрас..... :lol: :lol:
Та, като ми го разправяше се пукнах от смях, а той ми отговаря- Питаш ли ме след това, дали спах, скрих се зад една могилка и от там управлявах събитията до сутринта, но повече в спален чувал не влизам, ...както и аз де....след тоя разказ... :lol:
Питах го, дали ножка е имал, ами отговори- брадвичка беше, ама кел файда, та и тя вътре барабар в денка с мене пакетирана... :lol:
- Ами, мисля си, че тоя идиот си е намерил явно пакетиран денк през нощта и таман му се е зарадвал ...., и той оживял.. :lol: ...Питаш ли го, какво му е било и на него та 500 метра да реве и той, като дънак..... :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ице,пак добре,че не е заприличал на Мумия в тъмното кой знаи койъ Златотърсачка ша попадни на него и ще го разкости финансово!Въх,опасно си е да разпънеш Голямата Палатка,ако ме разбираш,че после не моеш се справи с наплива по нощите.Споко,бат Бо пази готините и не ги глобява,даже нема да ми влиза вътре у палатката без да пита-ха-ха,че не знае още френски.Аз в началото на риболовните истории спах на открито в спален чувал край огъня на яз.Пясъчник-на Кулата и не знаех как да разпъна безплатно новата си не-руска Палатка.Та влизам в чувала и нещо взе да мърда,та като осветих подскочихме от изненада едновременно с Мишката,но тя милата се хвърли отчаяно във водата и на сутринта разбрах,че наистина съм много-страшен в леглото щом мишлетата предпочитат да се давят ритуално,вместо да спят с мен! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

djza написа:Винаги ще си останеш по манталитет българин,ако ще и със сребърен нож и вилица да ядеш пилето.Факт
Никога не съм бил българин,просто майка ми е рускиня,а баща и е пленен немски фелдшер.Та от днес съм пълноценен френски риболовец с платен билет за 73евро и мога да се шлияя на всякъде с 4-ри въдички в ръка.Записах и първото капо на силикон от брега на френското ми Жребчево,а имам и още 3-4 Камилски гьола до час,та май ще ме огрее.Нема и никакви забрани,като сомовете са нежелан улов при наличието на сьомги и пъстърви.За франсетата и Франция нищо не ти е ясно,та не бързай със заключенията.Защо ме водят по ресторанти,а?Защо ме дебнат,говорят и любопитстват?Има хляб в мен и няма да ги разочаровам.Не мога да повярвам,че ги убихме на 17.11.1993г.!Просто са много-велики във всичко с което се захванат,освен с дървените англета.Утре пак ще джигитвам от брега,че нема как да си докарам лодката от България.Фанем ли риба,почвам със снимките.Според мен,най- красивите държави от към пътищата са Словения и Франция.А Париж наистина е града на любовта-гарантирам.С тия евтини полети е грехота,да не се видят европейските градове.
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”