голф3 газова проблем

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

голф3 газова проблем

Мнение от Fishh »

Здравейте, имам един проблем при голф3 газова ,като мина от 4-та на 5-та на газ доста често взе да гасне в движение при скорост 70-100км. При запалване боксува и на бензин, ходих при майстор вика може да е задавена, не разбирам много и за това се допитвам до вас. Къде може да е проблема? До преди това нямах тоя проблем, преди да ида на майстор за газовата, да са барнали разпределите и да смесва газ/бензин ддз вече кво да мисля майстори много:D Ако знаете някои читав такъв във Хасково или региона да споделите ще съм благодарен.
petrov_mm
новобранец
новобранец

Re: голф3 газова проблем

Мнение от petrov_mm »

Преди време имах голф 3 моно с газово. Правеше същите проблеми, при добре загряла кола при изключване от скорост гаснеше. Също така ми правеше супер много проблеми на газ. Тудно палеше, давеше се, изведнъж изгасваше в движение, променеше си оборотите и тъй нататък........
Смених кабели, свещи, превклювателя на газ бензин, релето и други работи, но колата не се оправи. Накрая се ядосах, свалих и номерата и я закарах на ход за скраб, за 500 лв. От тогава съм намразил голфовете, обикновените газови и колите купени от България! Това ми беше първата кола и я купих от български мърляч с монтирана газова. След това съм имал още две коли и двете нов внос и двете пълни инцекции с монтиран газов инжекцион след като съм я взел и нямам никакви ядове.
Сега по темата. Много често срещан проблем е стъпковото моторче,(аз го смених, ама така и не се оправи).
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Тъй , тъй , навремето буля кът взе книжка зор за Гоуф 3 на газ :lol: Ами тая кола е направена да върви или на бензин , или на газ , да ги меша просто не става . Всяка проба за умешване завършва с бокса . Е вече от дълго време насам си кара Мицубиши на бензин и проблеми никакви . Само като си спомни за Гоуфу и се чуди как може да го е искала , при това няма ни пернишка , ни врачанска жилка ама грам у нея :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
ескимос
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ескимос »

Павиле,пък аз си купих Гоуф 5 "пълни инцекции " дет му казва колегата и ми харесва
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Газ тури ли му бре бубе ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
ескимос
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ескимос »

Още у завода са му ги турнали "инекциите" :roll: .
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Голф 3 по принцип нещо си имат проблем по ел. част,палене,работа и т.н,.познат и той се оплакваше, та нещо по таблото май имаше като хлабави връзки или нагаряше и оттам спираше и прекъсваше, гасненето в движение на газ се оправя по български и не само на голфа,след въздушния филтър се слага една пластмасова бутилка 0,500 но само гърлото,идеята е да се намали притока на въздух,иначе не се променя работата на мотора,колегата нека го направи и би трябвало да не гасне,може и стъпковия мотор да е замърсен,сваля се лесно,слага се вертикално и се сипва спирачна течност да поседи час два,и се монтира,но в никакъв случай да не се разглобява,че после трудно е събира и центрова,моя така си го оправих,иначе майсторите скришно го пръснат с нещо разхлабващо и викат че са го ремонтирали...
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Ако имам пари ще карам WW oт 5-та нагоре или ще си взема една Тесла :lol: ама за тия пари ще търсим вариaнт да минем тънко. Инак доколкото разбрах може да е от свещи,тоци, стъпков мотор,изпаритeл сега почвам от свещите и дано не се стигне до изпарител :ANAL:
Mоното разбрах не ставали много за газ, карбуратората държал повече те и дизели на газ карат пък да се чуди човек :smt017

@Don4o_62
Има логика ако изпуска от някъде, ама като не пуска от тръби,маркучи,нивомер ддз дали ще стане и с това. Ако не станe, скоро време ще я пробвам и със бонга :lol: и ако не стане за желязо.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

по спомени от колегата дето имаше същите симптоми,май нещо от контактния ключ имало нагоряло и губело връзка чат пат,също от таблото с бушоните,там първо търси,стъпковия нищо не ти коства да го свалиш и накиснеш около стъблото със спирачна течност,вътре има една котва на магнит и нищо не може се повреди,просто се събират вътре нечистотий и се разваля работата на импулсите,пак казвам не се мъчи да го разглобяваш,че ще го счупиш...има си чалъм за разглобяване,но трябва 2 човека,откача се от болтовете и единия дава контакт,другия държи буталцето,сваля се клемата,маха се контакта,пак се слага клемата и пак контакт и така докато излезе,събирането е по обратния ред,но всичко това не ти го препоръчвам,аз го правех сам и да хукнаха едни пружини и котви навън,та ги търсих по двигателя :lol: ,също свали филтърната кутия и след филтъра мушни в маркуча към моното един отрязък от гърлото от малко шише,ако не ти хареса как работи го махаш,това по принцип се прави като я пуснеш изключена от скорост по инерция и работи на ниски обороти и гасне,тогава се слага шишето да намали притока на въздух и има ефект :wink:
и защо моното да не било удачно за газ със обикновена газова...карал съм такива без проблем,мойта е пълна инжекция със обикновена газова, но имам симулатори да лъжат компа,така я взех де и няма гърмежи няма нищо откъм филтъра,при тия фатки често се случва да връща газове,и гърми :mrgreen: та някое такси ако чуете да гърми е точно от това :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”