Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде около Шумен?
Модератор: Paublo_Eskobar
- dim-dim
- научил се да хвърля
Re: Къде около Шумен?
santos13 написа:Здравейте колеги!
Накой има ли информация за язовира на Преселка? Какви са условията и излиза ли нещо там тази година?
Благодаря предварително!
Здравейте колеги

Като Условия,Цени и Регламент (дали дава да се нощува) и т.н. До мен стигна информация че собственика е друг сега, а аз съм ходил преди 1-2 години там и затова питам!
Благодаря предварително! И Наслука наслука на всички

Здравейте, бихте ли дали някакво инфо за яз.Преселка,яз.Тръница и яз.Изворник?Какви риби има в тези язовири ,такси и условия.Струва ли си човек да се разхожда до там?
- bad_santa
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, някой чувал ли е нещо за яз. Кюлевча или и тази година няма да имаме шанса да го посетим
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги моля някой да каже , язовирчето зад алуминиевия завод работи ли и ако може някакво актуално инфо или телефон за там . Благодаря предварително
Май на никой не му се споделя
-
- разбира нещата
ако си забелязал ,тука не са много ,много от споделящите.пролетно време е фул на Тича ,но рядко има коментари.лично аз още не съм ходил никъде,на 3 март разхождах кучките покрай шуменското ,имаше 1 шепа риболовци ,поне които аз видях.покрай дибишкия честно минавам ,не съм виждал колеги.а за 'аквариума " край алуминиевия ,не знам нищо.Balakchia написа:Май на никой не му се споделя
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
delio-haidutin написа:ако си забелязал ,тука не са много ,много от споделящите.пролетно време е фул на Тича ,но рядко има коментари.лично аз още не съм ходил никъде,на 3 март разхождах кучките покрай шуменското ,имаше 1 шепа риболовци ,поне които аз видях.покрай дибишкия честно минавам ,не съм виждал колеги.а за 'аквариума " край алуминиевия ,не знам нищо.Balakchia написа:Май на никой не му се споделя
Аз просто исках да разбера дали тези язовири са обект на любителски риболов и да речем какви са били миналогодишните такси и условия.Също на картата видях че има и някакъв язовир до Белокопитово.Той как е?Общо взето някакви миналогодишни коментари.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Хаха след като спомена язовира до Белокопитово се сетих за тази темичка от другия форум http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 15&t=66500Balakchia написа:delio-haidutin написа:ако си забелязал ,тука не са много ,много от споделящите.пролетно време е фул на Тича ,но рядко има коментари.лично аз още не съм ходил никъде,на 3 март разхождах кучките покрай шуменското ,имаше 1 шепа риболовци ,поне които аз видях.покрай дибишкия честно минавам ,не съм виждал колеги.а за 'аквариума " край алуминиевия ,не знам нищо.Balakchia написа:Май на никой не му се споделя
Аз просто исках да разбера дали тези язовири са обект на любителски риболов и да речем какви са били миналогодишните такси и условия.Също на картата видях че има и някакъв язовир до Белокопитово.Той как е?Общо взето някакви миналогодишни коментари.
Верно ли това са правилата за 2015г.?Явно риболов при тези правила си е истинско приключение.Треба да се опита 
И да не забравя да си взема поне една “ дозичка“ с настроение

-
- разбира нещата
тоя екземпляр има щанд за риба на пазара,тази обява бе залепена там .сега не съм забелязвал да има обява,може и да се е отказал със риболова.Balakchia написа:Верно ли това са правилата за 2015г.?Явно риболов при тези правила си е истинско приключение.Треба да се опита
а иначе каквото му попадне в мрежите ,такова продава,изобщо не селектира-малки сомчета по 2 кг,каракудки с големина за стръв,шаранчета по една педя

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Май всички арендовани язовири в околността са на един и същи хал-опоскани
Така и така съм почнал да питам - има ли свободни язовири около Шумен освен Тича?
-
- новобранец
Зависи от понятието "около"
. Цонево и Бели Лом не са чак толкова далеч

Приятели, нещо интересно за Тича или Цонево? Има ли риболов?
- ludiqdoctor
- научил се да хвърля
Онзи ден подочух от познати, че яз. Тича щял да е забранен за риболов през цялата година по подобие на яз. Камчия. Има ли изобщо някаква доза истина в тия слухове?
Антистрес терапия - с въдица в ръка!