Язовир "Искър", най-големият язовир в България.

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Язовир "Искър", най-големият язовир в България.

Мнение от lusienn »

За мен са си проходими,ама места няма много.

В началото е реката,и дълбочината е около метър,после е Заградено и има малко място за Ловене.

Горе на пътя,ако си оставяш колата прибирайте си Багажа,да не ви го откраднат циганите.

На мен докато си разстоварвах успяха да ме издебнат и да ми свият куфара за миг невнимание-явно са седели скрити в храстите.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Surveyor
новобранец
новобранец

Мнение от Surveyor »

В събота от 6.15 до 10 ч, на Щъркела без никаква извадена риба, всички 10 -15 ч0века до 10 се отказаха. Рано сутринта имах три попипвания но леки и без извадена риба. Имало някаква буря с големи вълни и рибата избягала от залива преди два дни. Малко да се успокои времето и сигурно пак ще дойде рибата. Късмет и Наслука.
Аватар
Surveyor
новобранец
новобранец

Мнение от Surveyor »

На Багера се оплакаха че им счупили стъклото на колата. Кофти работа с тези кражби и набези по колите.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Червеният голф е на циганин, за жалост слънцето се случи под лош ъгъл и не се вижда номера. В случая на 17 март изхвърли неподозирано количество дървени трупи и търсеше откъде да избяга.Възможно е да е съпричастен и към разбиването на коли в района на на Багера -Римския мост
Червеният голф е на циганин, за жалост слънцето се случи под лош ъгъл и не се вижда номера. В случая на 17 март изхвърли неподозирано количество дървени трупи и търсеше откъде да избяга.Възможно е да е съпричастен и към разбиването на коли в района на на Багера -Римския мост
12512409_985931681493089_5829303890885756126_n.jpg (146.04 KiB) Преглеждано 1482 пъти
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

На Римския мост на един дядо му откраднали акумулатора на колата в събота. Човекът ловил около 2 часа и решил де си тръгва, когато видял колата с вдигнат капак и без акумулатор. Наложи се да го транспортираме до Самоков за да си купи акумулатор, после го върнахме до колата, монтирахме го и човека си тръгна за София. Той нямаше в себе си телефон и без акумулатор не знам как щеше да се оправи. Според самоковци - крадците са местни "талибани", които няма кой да ги спре.
Иначе на река Искър в Самоков видяхме 3-4 рибари май бяха пъстърваджии, а около устието на язовира имаше доста рибари, на Римския мост пусто - 2 коли - едната беше на въпросния дядо.
Аватар
Surveyor
новобранец
новобранец

Мнение от Surveyor »

В събота от 7.00 ч. до 10 ч. бях на Щъркела, нямаше нито едно кълване, имаше единична игра на дребна риба за много кратко време и никаква хваната риба нито от мен нито от останалите колеги. Смених мястото като отидох на реката в Самоков за пъстърва, към 11.00 ч. все още имаше лед на места покрай реката и там не хванах никаква риба, като още един колега по реката каза че за 1 час нямал пипане. Да наистина имаше хора към устието, но там е за платика, а на мен не ми се ловеше платика. Късмет и Наслука.
Pelzer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pelzer »

Значи е трьгнала платиката по устието :).На дьно ли излизат колега?
Аватар
Surveyor
новобранец
новобранец

Мнение от Surveyor »

От две три седмици е тръгнала но все още са редки има ги но не са масово. излизат и бабушки. Платиката на фидер на дъно на торен червей. Размера е от 500 гр. до 2 кг. Късмет и Наслука.
Аватар
Surveyor
новобранец
новобранец

Мнение от Surveyor »

Платиката излиза на римския мост, на багера и на устието към мечката, за шипока още е рано.
Pelzer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pelzer »

Благодаря за информацията колега.
Аватар
ivanst
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivanst »

Това е от днес на устието.На багера всички места бяха заети още по тъмно.За това се наложи да мръдна по към устието.
На фидер ... бял червей и торен за стръв
IMG_20160329_074342.jpg
От 8:30 до към 12:30 пет платики и две изпуснати ... просто ми скъса повод 0.14.След обяд излезе вятър и до 14 часа нямах кълване ... а може и да съм го пропуснал ... вятъра наистина беше силен.Тръкнах си.
IMG_20160329_153835.jpg
Ето и още снимки:
IMG_20160329_120704.jpg
С този такъм ги лових
IMG_20160329_104155.jpg
Това е от мен.Следващият път ще си взема и болонезата ... точно там където бях е идеално за нея.
Изображение

Фейсбук група на яз.Искър -https://www.facebook.com/groups/iskar2014/
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

чак на багера ли спря колата колега ?
Аватар
ivanst
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivanst »

Колата оставяш или при теб долу или на пътя в някоя отбивка ... в гората рискуваш.На устието където бях за идвали и с коли но предполагам преди седмица защото вече има съвсем малко вода но достатъчна да закъсаш ... с джип може и да стане.Другият вариант е да тръгнеш към отбивката за Татарски брод ... минаваш моста и после преди бариерата завиваш на ляво за устието ... на дясно е пътя за киноцентъра.Колата може да си я оставиш до теб и места за ловене колкото искаш. :fishing1:
Изображение

Фейсбук група на яз.Искър -https://www.facebook.com/groups/iskar2014/
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

да там от другата страна съм ходил , мисля че ще е по-удачно , че с теа мангали каде гепат ако ги хвана требва да ги лежа :) мерси
lusienn

Мнение от lusienn »

То от Римския до устието,места колкото искаш.

Има и маршрутки,през половин час.

Мой приятел ползва този вариянт,защото не я мисли колата.

Цената е 5 лв в едната посока.

Тия си направиха бизнес с разбитите коли.

В София,коли не се пипат,а там като че ли са

съвсем други мангалите,видят ли кола оставена без надзор,на 90 процента ще ти я проверят,и потрошат.

Идват с 2 коли,едната е отцепка,другите обикновенно ходят долу до водата с някое малко цигане,за отвличане на вниманието.

Ако те заговорят и те баламосат нещо-то е да ти гепат нещо от багажа,а другите горе в гората крадът ако има оставени коли.

Най често директно чупят стъклото с овит камък в парцал-виждал съм го на живо,съвсем случайно.

Миналата година се обаждах на 112 и дойдоха от 8 мо за час.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”